Sayfa 260 / 483 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360 ... SonSon
7,771 ile 7,800 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    ya herru ya merru eğer TFF nin kararı UEFA ya ters düşerse o zaman bunları konuşacakmısınız acaba çok merak ediyorum önümüz çok karanlık kimse görmüyor halen daha fenerbahçe aklanacak diyorsunuz eğer aklanırda UEFA yeterli görmezse o zaman görüşmek isterim sizlerle
    Fenerbahçe'nin önce suçunun ispat edilmesi gerekiyor, ispat edilemezse zaten aklanmasına da gerek yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Anlamadığım konu neden bu GS'liler neden bu kadar sıkıntı yaptınız ki hayatınızda? Problem Fenerbahçe'nin problemi?

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Ya ben sizi anlamıyorum deliliniz mi var bilginiz mi var nedir bu ya ?

benim gözlemlediğim, esasen, fenerbahçelilerin bu şike konusunda hiçbirşey olmadığına , herşeyin temiz olduğuna dair delilleri varmış gibi konuşması.

şimdi buradan farklı anlam çıkaracaklara peşin söylem; ben şike vardır demiyorum. ama insanların sanki tanrıymışçasına körü körüne, birşey bilmeden savunulmasını çok asaletsiz görüyorum.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Anlamadığım konu neden bu GS'liler neden bu kadar sıkıntı yaptınız ki hayatınızda? Problem Fenerbahçe'nin problemi?

biz zimbabwe liginde oynuyoruz derbileri de hazırlık maçı niyetine mi yapıyoruz?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    benim gözlemlediğim, esasen, fenerbahçelilerin bu şike konusunda hiçbirşey olmadığına , herşeyin temiz olduğuna dair delilleri varmış gibi konuşması.

şimdi buradan farklı anlam çıkaracaklara peşin söylem; ben şike vardır demiyorum. ama insanların sanki tanrıymışçasına körü körüne, birşey bilmeden savunulmasını çok asaletsiz görüyorum.
    hiçbir şey olmadığının ispatı nasıl oluyor merak ettim. olmayan birşeyi heralde sadece sen ispatlayabilirsin.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Şuan delil var mı yok o yüzden şikede yok delil sunulmadığı sürece herşey temizdir benim için.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    hiçbir şey olmadığının ispatı nasıl oluyor merak ettim. olmayan birşeyi heralde sadece sen ispatlayabilirsin.
    Ayrı bir yetenek tabi

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by benbenim View Post

o da benim yeteneğim

Nesil
    2006
    Yer

Şuan delil var mı yok o yüzden şikede yok delil sunulmadığı sürece herşey temizdir benim için.

delil olmadığını nereden buluyorsun problem burada. sen 365 gün aziz yıldırım'ın yanında mısın? soruşturmayı mı yürütüyorsun? nedir bu körü körüne savunma? sen hiçbirşey olmadığını iddia ediyorsun. bu davaya saygı göstermiyorsun, bu ligdeki bu iddiadan etkilenmiş olabilecek diğer klüplere saygı göstermiyorsun. ya varsa? dediğim gibi baktın mı bütün raporları inceledin mi polisle savcıyla dosyalara mı baktın ne biliyorsun?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Eğer Galatasaray süreçte zarar görmeyecekse artık türk futbolu falan umrumda değil. Bu rezilliğin baş mimarı olan herkes gelecekte zaten sürecin türk futboluna verdiği zararın altından kalkamayacaklar. Kişisel çıkarlar uğruna kulüpleri ve kurumları kullananlar,insanları galeyana getirenler birgün elbet gün yüzüne çıkacaktır. Bugün "Fenerbahçe suçsuzdur" diyenler ile "Fenerbahçe mutlaka şikeye kaırşmıştır" diyenler arasında böylesine bir savaşa sebep olan her kim olursa olsun iki dünyada da yakası bir araya gelmesin ve cezasını çeksin inşallah. Belkide tek tutkumuz olan futbolda aylardır tek konuştuğumuz şey şike,teşvik vs vs. Futbol kurallarını değil disiplin talimatnamesini ezberledik resmen. TFF aklı nereye yatıyorsa versin cezayı ya da takımlar şikeye karışmamıştı diyip herkesi temize çıkarsın.Sonrasında da UEFA verilen kararı değerlendirip onaylasın ya da adı geçen kulüplere gerekli yaptırımları uygulasın. Olayda adı geçmeyen türk kulüplerine zarar gelmeden bu iş halledilsin de biz de rahatlayalım,adı geçen kulüplerin taraftarları da rahatlasın.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

delil olmadığını nereden buluyorsun problem burada. sen 365 gün aziz yıldırım'ın yanında mısın? soruşturmayı mı yürütüyorsun? nedir bu körü körüne savunma? sen hiçbirşey olmadığını iddia ediyorsun. bu davaya saygı göstermiyorsun, bu ligdeki bu iddiadan etkilenmiş olabilecek diğer klüplere saygı göstermiyorsun. ya varsa? dediğim gibi baktın mı bütün raporları inceledin mi polisle savcıyla dosyalara mı baktın ne biliyorsun?
    Sen nerden biliyorsun peki oldugunu muhabbetin sacmalıgı burda.Madem öyle bilmedigimiz şey hakkında konusmayalım ?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

siz bildiğiniz şey hakkında mı konuşuyorsunuz ?

herkes sonuçlanmasını istediği şekilde ya da subjektif olarak yorum yapıyor. kimsenin karşıdakine kızma hakkı yok yani.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İkimiz içinde dedim onu muhabbetin sacmalıgı dedim farkındaysan.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

biz zimbabwe liginde oynuyoruz derbileri de hazırlık maçı niyetine mi yapıyoruz?
    Yok yani kardeş, sen geçen sene zaten lig'de maç falan oynamadın 14. sıradamı ne bitirdin neyin derbisini neyin kafasını yaşıyon?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu arada aylardır kavga gürültü olan bir konu açığa kavuştu. Eğer davada haklı olan taraf olur suçsuzluğumuz ispatlanırsa casa açtığımız tazminat davasındaki parayı bizım federasyon ödeyecek, Infantino da aynı şeyleri söyleyince Cornunun savunmasında pek de yalan söylemedigi belli oldu.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

şurdan biliyorum. Biz iddianamedeki ithamlardan sorumluyuz, Aziz Başkan o ithamlar dışında birşeye cevap vermek zorunda değil. ve savunmasında da o iddiaları bir bir çürüttü. ben böyle emin oluyorum. sen neye dayanarak emin oluyorsun ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer

Sen nerden biliyorsun peki oldugunu muhabbetin sacmalıgı burda.Madem öyle bilmedigimiz şey hakkında konusmayalım ?

yahu ben bildiğimi mi iddia ettim? ne alakası var?

ben diyorum ki, fenerbahçelilerin, ortada hiçbir yanlış olmadığına dair kesin delilleri varmış gibi topyekün tepki vermeleri saygısız bir tutum.

şimdi ben şike yapıldı delil var diyor oluyorum öyle mi?

Nesil
    2006
    Yer

Yok yani kardeş, sen geçen sene zaten lig'de maç falan oynamadın 14. sıradamı ne bitirdin neyin derbisini neyin kafasını yaşıyon?

yok küme düştük de mehmet ali aydınlar başkanım kurtardı bizi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ben diyorum ki, fenerbahçelilerin, ortada hiçbir yanlış olmadığına dair kesin delilleri varmış gibi topyekün tepki vermeleri saygısız bir tutum.

aynı şeyleri deyip duruyorsun. kimse olmayan birşeyi ispatlamak zorunda değil. karşı taraf; bu oldu diye ispatlar. o yüzden bizim kesin delile falan ihtiyacımız yok, savcının ihtiyacı var. o delillerde onda yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yine aynı laf.Şike yapmamanın delili mi olur nasıl bir mantıktır bu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yok küme düştük de mehmet ali aydınlar başkanım kurtardı bizi
    bırak şimdi kıvırmayı sırf yani burada laf söylemek için geliyorsunuz.
    muhalefet olmakdan başka birşey değil, düşerse rahaat olun herkes hakkını almış olacak, eğer ki fenerbahçe haklanırsa.
    Öldürmeyen acı daha fazla güçlendirir misali...

Nesil
    2006
    Yer

davanın ne sonuçla bitip bitmediği ayrı, gerçekte ne olup bittiği ayrı. şike yapılmış-yapılmamıştır'ın cevabıyla davanınki aynı değil.

asil bir taraftar olsan böyle davranmazdın. bazen gerçeği açık edecek delil davaya yetmeyebilir. ama sen şunu yapıyorsun,

aziz yıldırım davadan aklanır demek yerine aziz yıldırım temizdir diyorsun. ikisi ayrı şeyler. bu şekilde davranışın etik değerinin üzerini örtmeye çalışıyorsun problem bu.

neyse zaten ne yazsam yüzde 90'ını algılamadan cevap veriyorsunuz boşuna kasıyorum kolay gelsin ...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Birde sanki olaya nötr bakıyormus gibi kıvırmaya çalısıyor bazıları ama beceremiyorsunuz tarafınız her halükarda belli oluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

davanın ne sonuçla bitip bitmediği ayrı, gerçekte ne olup bittiği ayrı. şike yapılmış-yapılmamıştır'ın cevabıyla davanınki aynı değil.

asil bir taraftar olsan böyle davranmazdın. bazen gerçeği açık edecek delil davaya yetmeyebilir. ama sen şunu yapıyorsun,

aziz yıldırım davadan aklanır demek yerine aziz yıldırım temizdir diyorsun. ikisi ayrı şeyler. bu şekilde davranışın etik değerinin üzerini örtmeye çalışıyorsun problem bu.

neyse zaten ne yazsam yüzde 90'ını algılamadan cevap veriyorsunuz boşuna kasıyorum kolay gelsin ...
    Aziz Yıldırım'ın o mükemmel savunmasından sonra temizdir dememiz ilginc mi ? Gerçeği açık edecek delilde davaya etki eder etmezse zaten gerçeği açık etmiyor demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Biz kesin suçsuzu , zaten suçsuzuz , zaten bir şeyimiz yok diyorsunuz. Biri Fenerbahçe bence suçludur diyince hurra saldırıyorsun bu nedir ?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Kalsın canım , senin gibi ortam germiyorum ben.

Forumda bu olay rutin birşey oldu , biri gelir 'sadece ama sadece' Fenerlileri kızdırmak için bir laf atar , sonra Fenerliler cevap verir , suçlu olur.Yönetici kısmı gelir , görmez o ortam geren lafı cevap verdiği için bizleri suçlar.
    Çoşkun madem cevap verdiğiniz için suçlu konuma geldiğinizi düşünüyorsunuz.Her zamankinden farklı olarak o yazıya cevap vermeyip suçlu duruma düşmemeyi deneseniz olmaz mı?Yazılan her yazıya cevap verilecek diye bir kural hatırlamıyorum ben forum kurallarında.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

pardon ama bunun sonunda kaybeden türkiye olacağını halen bilemiyorsan ben artık birşey demek istemiyorum

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Ya ben sizi anlamıyorum deliliniz mi var bilginiz mi var nedir bu ya ?
    delil yok elimizde sadece açıklamak istediğim TFF sağlıklı karar vermezse Uefa zaten bizi ayrı bir seviyor(bkz:2006 dünya kupası isviçre maçı) o zaman ne diyeceksiniz ben merak ediyorum sadece sorum o

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    pardon ama bunun sonunda kaybeden türkiye olacağını halen bilemiyorsan ben artık birşey demek istemiyorum
    tamam demeyin zaten mümkünse, türk futbolu bizi zaten yalanlarla kaybetti daha ne kaybedecek.

Mesaj Yetkileri