Anlamadığım konu neden bu GS'liler neden bu kadar sıkıntı yaptınız ki hayatınızda? Problem Fenerbahçe'nin problemi?![]()
benim gözlemlediğim, esasen, fenerbahçelilerin bu şike konusunda hiçbirşey olmadığına , herşeyin temiz olduğuna dair delilleri varmış gibi konuşması.
şimdi buradan farklı anlam çıkaracaklara peşin söylem; ben şike vardır demiyorum. ama insanların sanki tanrıymışçasına körü körüne, birşey bilmeden savunulmasını çok asaletsiz görüyorum.
delil olmadığını nereden buluyorsun problem burada. sen 365 gün aziz yıldırım'ın yanında mısın? soruşturmayı mı yürütüyorsun? nedir bu körü körüne savunma? sen hiçbirşey olmadığını iddia ediyorsun. bu davaya saygı göstermiyorsun, bu ligdeki bu iddiadan etkilenmiş olabilecek diğer klüplere saygı göstermiyorsun. ya varsa? dediğim gibi baktın mı bütün raporları inceledin mi polisle savcıyla dosyalara mı baktın ne biliyorsun?
Eğer Galatasaray süreçte zarar görmeyecekse artık türk futbolu falan umrumda değil. Bu rezilliğin baş mimarı olan herkes gelecekte zaten sürecin türk futboluna verdiği zararın altından kalkamayacaklar. Kişisel çıkarlar uğruna kulüpleri ve kurumları kullananlar,insanları galeyana getirenler birgün elbet gün yüzüne çıkacaktır. Bugün "Fenerbahçe suçsuzdur" diyenler ile "Fenerbahçe mutlaka şikeye kaırşmıştır" diyenler arasında böylesine bir savaşa sebep olan her kim olursa olsun iki dünyada da yakası bir araya gelmesin ve cezasını çeksin inşallah. Belkide tek tutkumuz olan futbolda aylardır tek konuştuğumuz şey şike,teşvik vs vs. Futbol kurallarını değil disiplin talimatnamesini ezberledik resmen. TFF aklı nereye yatıyorsa versin cezayı ya da takımlar şikeye karışmamıştı diyip herkesi temize çıkarsın.Sonrasında da UEFA verilen kararı değerlendirip onaylasın ya da adı geçen kulüplere gerekli yaptırımları uygulasın. Olayda adı geçmeyen türk kulüplerine zarar gelmeden bu iş halledilsin de biz de rahatlayalım,adı geçen kulüplerin taraftarları da rahatlasın.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
siz bildiğiniz şey hakkında mı konuşuyorsunuz ?
herkes sonuçlanmasını istediği şekilde ya da subjektif olarak yorum yapıyor. kimsenin karşıdakine kızma hakkı yok yani.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
İkimiz içinde dedim onu muhabbetin sacmalıgı dedim farkındaysan.
Bu arada aylardır kavga gürültü olan bir konu açığa kavuştu. Eğer davada haklı olan taraf olur suçsuzluğumuz ispatlanırsa casa açtığımız tazminat davasındaki parayı bizım federasyon ödeyecek, Infantino da aynı şeyleri söyleyince Cornunun savunmasında pek de yalan söylemedigi belli oldu.
...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
davanın ne sonuçla bitip bitmediği ayrı, gerçekte ne olup bittiği ayrı. şike yapılmış-yapılmamıştır'ın cevabıyla davanınki aynı değil.
asil bir taraftar olsan böyle davranmazdın. bazen gerçeği açık edecek delil davaya yetmeyebilir. ama sen şunu yapıyorsun,
aziz yıldırım davadan aklanır demek yerine aziz yıldırım temizdir diyorsun. ikisi ayrı şeyler. bu şekilde davranışın etik değerinin üzerini örtmeye çalışıyorsun problem bu.
neyse zaten ne yazsam yüzde 90'ını algılamadan cevap veriyorsunuz boşuna kasıyorum kolay gelsin ...
Birde sanki olaya nötr bakıyormus gibi kıvırmaya çalısıyor bazıları ama beceremiyorsunuz tarafınız her halükarda belli oluyor.
Biz kesin suçsuzu , zaten suçsuzuz , zaten bir şeyimiz yok diyorsunuz. Biri Fenerbahçe bence suçludur diyince hurra saldırıyorsun bu nedir ?