100 liralık yerler 250 liraya statılıyor bravo. Gören de şampiyonlar ligi finali sanar.
100 liralık yerler 250 liraya statılıyor bravo. Gören de şampiyonlar ligi finali sanar.
Aynen, fazla abarttilar bu ikiliyi. Trabzonun ortasahasinin GS den asagi kalir yani falan yok. Gobekteki savunma haric TS cok direncli bir takim.
Gecmisten bugune bakinca genelde GS nin TS ye bariz ustunlugu var ancak su sartlar altinda TS butun gucunu kullanicaktir. GS adina ligdeki basarinin rehaveti kupa macinda goruldu, bu macta da devam eder diye dusunuyorum. Baros Elmander etkisi yaratmiyor ilerde. Savunmayi forvetten baslatan Terimin mantalitesinde Baros cok siritir. Cuneyt Cakiri avlayabilirse takimina penalti kazandirabilir, baska da bi katki beklemiyorum Barostan. Trabzondan surpriz bir deplasman galibiyeti bekliyorum acikcasi. Elmander cok onemli bir eksik, eger ki gercekten kadroda olmayacaksa.
Last edited by C h A o S : 23.Mart.2012 at 19:07 Reason: Edit.12 asisti varmış.
Geçen sezon tam bir takım örneğini biz sergiliyorduk.Ve Colman-Selçuk en çok katkı veren isimlerdi.Bu yıl Galatasaray bir takım olamyı başardı ve ortadaki ikili iyi işler yaptı.Şimdi SSelçuk-Melo ile Colman-Zokora'nın yerlerini değişsek herkes gittiği yerde aynı mı olur?Hayır Colman -Zokora ikilis Gs'de Selçuk-Melo ikilisi kadar verimli olur.
Bunun en büyük nedenlerinden biriside sistem.Fatih Terim 4-4-2 oynarken Şenol hoca 4-2-3-1 oynatıyor.Seçuk ve Melo ileriye ıkma şansını çok buldukları için(Savunmanın verdiği güven)Zokora ve Colman(özellikle Zokora) daha çok geride kalmak zorunda kalıyor.Buda bu iki tane sağlam ikili arasında fark doğuruyor.Daha birçok neden de sayılabilir.
Ama değişmeyecek gerçek Zokora-Colman ile Selçuk-Melo aynı kalitede.
Bu kiyaslama biraz haksiz olur. Senol Gunesin sisteminde gol bolgesinden uzakta oynadiklari icin skora katkida bulunamadilar TS ortasahasi. Terim onlari 2 yonlu oynatinca o rakamlar da dogal oluyor. Arti gol ve asistlerin bir cogu penalti ve serbest vurus. Kisiler arasinda dediginiz olcude ucurum yok bence.
Abartiliyor derken, yamulturlar ifadesinden yola ciktim. Buyuk takimlarin ortasahalari hepsi birbirine yakin. Ucurum falan yok.
Edit: Mustafa da benden once ayni seyi belirtmis simdi gordum![]()