Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

15 55.56%
  • Berabere biter

7 25.93%
  • Trabzonspor kazanır

5 18.52%
1 ile 30 arası toplam 360 sonuç

Konu: [32. Hafta] Galatasaray - Trabzonspor

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

100 liralık yerler 250 liraya statılıyor bravo. Gören de şampiyonlar ligi finali sanar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    100 liralık yerler 250 liraya statılıyor bravo. Gören de şampiyonlar ligi finali sanar.
    Trabzonspor geliyor sahanıza bırakda olsun o kadar.

Bu hafta yenilirsek Play-of'a gitmenin manası kalmayacak.

Bu arada bizim orta saha çelik plaka değil Selçuk ve Melo karşısında yamulsun.Zokora ve Colman,GS orta sahasıyla eşdeğer güce sahip bir ikili.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post

Bu arada bizim orta saha çelik plaka değil Selçuk ve Melo karşısında yamulsun.Zokora ve Colman,GS orta sahasıyla eşdeğer güce sahip bir ikili.
    Fiyat tabi ki de artacak Trabzonspor'la oynuyoruz derbi fakat 150 tl yükseliyor aynı kategori o çok.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post

Aynen, fazla abarttilar bu ikiliyi. Trabzonun ortasahasinin GS den asagi kalir yani falan yok. Gobekteki savunma haric TS cok direncli bir takim.

Gecmisten bugune bakinca genelde GS nin TS ye bariz ustunlugu var ancak su sartlar altinda TS butun gucunu kullanicaktir. GS adina ligdeki basarinin rehaveti kupa macinda goruldu, bu macta da devam eder diye dusunuyorum. Baros Elmander etkisi yaratmiyor ilerde. Savunmayi forvetten baslatan Terimin mantalitesinde Baros cok siritir. Cuneyt Cakiri avlayabilirse takimina penalti kazandirabilir, baska da bi katki beklemiyorum Barostan. Trabzondan surpriz bir deplasman galibiyeti bekliyorum acikcasi. Elmander cok onemli bir eksik, eger ki gercekten kadroda olmayacaksa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Aynen, fazla abarttilar bu ikiliyi. Trabzonun ortasahasinin GS den asagi kalir yani falan yok. Gobekteki savunma haric TS cok direncli bir takim.
    Selçuk ve Melo toplam 18 golü var ligde.Selçuk'un 12 asisti var.Melo'nun asist sayısını hatırlamıyorum.Abartı felan yok.Şu anda orta sahanın ortasında oynayıp hem savunma hemde hücumda Melo ve Selçuk ikilisi gibi katkı veren oyuncu yok.
    Last edited by C h A o S : 23.Mart.2012 at 19:07 Reason: Edit.12 asisti varmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Selçuk-Melo ve Zokora-Colman ikilisi arasında büyük fark var bence Bu maçta daha iyi görürüz bu farkı
    Geçen sezon tam bir takım örneğini biz sergiliyorduk.Ve Colman-Selçuk en çok katkı veren isimlerdi.Bu yıl Galatasaray bir takım olamyı başardı ve ortadaki ikili iyi işler yaptı.Şimdi SSelçuk-Melo ile Colman-Zokora'nın yerlerini değişsek herkes gittiği yerde aynı mı olur?Hayır Colman -Zokora ikilis Gs'de Selçuk-Melo ikilisi kadar verimli olur.

Bunun en büyük nedenlerinden biriside sistem.Fatih Terim 4-4-2 oynarken Şenol hoca 4-2-3-1 oynatıyor.Seçuk ve Melo ileriye ıkma şansını çok buldukları için(Savunmanın verdiği güven)Zokora ve Colman(özellikle Zokora) daha çok geride kalmak zorunda kalıyor.Buda bu iki tane sağlam ikili arasında fark doğuruyor.Daha birçok neden de sayılabilir.

Ama değişmeyecek gerçek Zokora-Colman ile Selçuk-Melo aynı kalitede.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Selçuk ve Melo toplam 18 golü var ligde.Selçuk'un 10 asisti var.Melo'nun asist sayısını hatırlamıyorum.Abartı felan yok.Şu anda orta sahanın ortasında oynayıp hem savunma hemde hücumda Melo ve Selçuk ikilisi gibi katkı veren oyuncu yok.
    Bu kiyaslama biraz haksiz olur. Senol Gunesin sisteminde gol bolgesinden uzakta oynadiklari icin skora katkida bulunamadilar TS ortasahasi. Terim onlari 2 yonlu oynatinca o rakamlar da dogal oluyor. Arti gol ve asistlerin bir cogu penalti ve serbest vurus. Kisiler arasinda dediginiz olcude ucurum yok bence.

Abartiliyor derken, yamulturlar ifadesinden yola ciktim. Buyuk takimlarin ortasahalari hepsi birbirine yakin. Ucurum falan yok.

Edit: Mustafa da benden once ayni seyi belirtmis simdi gordum

Mesaj Yetkileri