Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

15 55.56%
  • Berabere biter

7 25.93%
  • Trabzonspor kazanır

5 18.52%
Sayfa 1 / 12 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 360 sonuç

Konu: [32. Hafta] Galatasaray - Trabzonspor

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default [32. Hafta] Galatasaray - Trabzonspor

daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Elmander yok , ama saha avantaji ve seyirci destegimiz olcak baros"a guveniyorum sahsen trabzonun savunmasini dagitabilir supriz kosulariyla cunki trabzonun savunmasi gercekten kotu. 2-1 yada 2-0 kazaniriz.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

zor maç olur 1 1 biter

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Elmander yok diye takım bitmez , Sivas maçında Elmander ve Melo ikilisi yoktu. Baros kendini bu maç gösterebilir 3-2 alırız diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Trabzonsporun kupadan elenmesi bu maça olan motivasyonlarını bi tık daha artıracaktır burdan iyi sonuç alıp taraftarlarına kendilerini affettirmek isteyeceklerdir ben galatasarayın bu maçta puan kaybedeceğini düşünüyorum tt arenada yenileceğini sanmıyorum ama bu hafta çok sürpriz şeyler olabilir.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Aman kazanan Cüneyt Çakır olmasında
    GS 3-1 TS diyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu maçın herhangi bir teknik yorumu yok. İnşAllah kazanıp 3 puanın sahibi oluruz. Ancak görünen o ki ; zorlanacağımız kesin. Umarım ilk maçtaki gibi erken golü atıp, rakibimizin gardını düşürürüz.

Allah utandırmasın.
    Last edited by Alicanfmfan : 23.Mart.2012 at 02:14
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Saha avantajı ile galip geleceğimizi düşünüyorum.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İki takım da kupadan elendi.Ek olarak Trabzonspor bir 30 dakika fazladan oynadı.Belki yorgunluk olabilir ama her türlü kazanırız bence.Son 3 maç kaldı puan kaybı yaşamamamız lazım.Fatih Hoca Sivas maçından sonra gereken ayarı vermiştir zaten.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Allah izin verirse kazanacapız.Herhangi bir teknik yorum yapmak istemiyorum ama Baros'a birkaç lafım var

İlk sene birçok maçta hat-trick yaparak gol kralı oldun.Müthiş gollerinle,forvete getirdiğin etkinlikle gönlümüze taht kurdun.Herşey çok iyi giderken Emre'nin müdahalesi ile sakatlandın ve bir daha kendini doğrultamadın.Takımını en kritik maçlarda yalnız bıraktın.Önemli maçlarda gol atamadın.Bu taraftar seni hep sevdi.Antalya maçında büyük umutlarla Milan Baros Milan Baros sesleriyle oyuna girdin ve göz göre göre atıldın.Ama bu taraftar seni hala seviyor.Ne olur son bir kez o eski Baros'u göster bize.Bir hat-trick yapta gene TT Arena Baros sesiyle inlesin.

Allah utandırmasın.

Son mağlubiyet bu maç için iyi oldu, takım havaya girmesin çok fazla. Elmander'in yokluğuna rağmen kazanırız. Ama maç zor olacak...

Elmander'in olmamasi cok büyük dezavantaj bizim icin ama takim ne olursa olsun galip gelmeli bu macin telafisi olmaz zaten onlar da bunun bilincindedirler gecen haftanin yarisini oynasak rahat galip geliriz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Baros'un maçı olur.Son iki maçtır Baros'u şanssız gördüm.Fenerbahçe maçında direk,Sivasspor maçında da Necati ile kaynaşamamasını gösterebiliriz.Bu maç taraftarın önünde coşacaktır.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray'ın kaybetme olasılığı var. Ancak ben bu olasılık için bir neden göremiyorum. En kötü maç berabere biter ama kupa yenilgisi ile kaybedilen psikolojik üstünlüğü tekrardan elimize alacağımız bir skor olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Cüneyt Çakır'ı sevmiyorum. Türkiye'de çok iyi maçlar yönetemiyor. Kendine olan aşırı güveni hata yapmasına sebep oluyor. İnşallah hakem kararıyla kazanılan ya da kaybedilen bir maç olmaz.

Trabzonspor'u normal şartlarda yenmemiz lazım. Puan kaybedersek geçen hafta kadıköy'de alınan puanın anlamı kalmaz. Bu hafta kazanıp Fenerbahçe'nin Bursa ve gelecek hafta Trabzon maçlarını beklemeye geçmek lazım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu maç hem puan bakımından kritik hem moral bakımından.Kendi sahasında üst üste 2 yenilgi alırsa Gs büyük bir çöküş olur bu heleki Fenerbahçe'de kazanırsa.Trabzonspor ise Türkiye Kupası'ndan da elendi artık Avrupa için çok önemli bir maç.Yani iki takımda canla basla oynayacaktır.Bol gollü bir karşılasma bekliyorum.Elmander olmadan Gs puan kaybederse şaşırmam.Trabzonspor'un sürpriz yapabilme olasılığı yüksek.Umarım kazanan Ts olur.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

trabzon orta sahasının da selçuk-melo'lu bizim orta saha karşısında yamulacağını düşünüyorum.

ligin son 3 haftasına gelmişiz, öyle kolay puan kaybetmeyiz, o kadar kolay olmaz artık.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bu maç hem puan bakımından kritik hem moral bakımından.Kendi sahasında üst üste 2 yenilgi alırsa Gs büyük bir çöküş olur bu heleki Fenerbahçe'de kazanırsa.Trabzonspor ise Türkiye Kupası'ndan da elendi artık Avrupa için çok önemli bir maç.Yani iki takımda canla basla oynayacaktır.Bol gollü bir karşılasma bekliyorum.Elmander olmadan Gs puan kaybederse şaşırmam.Trabzonspor'un sürpriz yapabilme olasılığı yüksek.Umarım kazanan Ts olur.
    Hayal kurmayalım

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

skor kaç kaç olsun yeter ki GALATASARAY kazansında hiç bir şey istemiyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe'nin Tr kupası maçında Samsun'dan çok rahat galibiyet bekleyenler vardı.Bu mu battı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Fenerbahçe'nin Tr kupası maçında Samsun'dan çok rahat galibiyet bekleyenler vardı.Bu mu battı.
    itibar etme boşver hayal kurmak güzel gerçekler acıdır
    gönlümden galatasarayın puan kaybetmesi geçiyor çünkü trabzonspor bu maçıda kaybeder se haftaya bizle oynayacak ve ölümüne asılacak

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

100 liralık yerler 250 liraya statılıyor bravo. Gören de şampiyonlar ligi finali sanar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    100 liralık yerler 250 liraya statılıyor bravo. Gören de şampiyonlar ligi finali sanar.
    Trabzonspor geliyor sahanıza bırakda olsun o kadar.

Bu hafta yenilirsek Play-of'a gitmenin manası kalmayacak.

Bu arada bizim orta saha çelik plaka değil Selçuk ve Melo karşısında yamulsun.Zokora ve Colman,GS orta sahasıyla eşdeğer güce sahip bir ikili.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post

Bu arada bizim orta saha çelik plaka değil Selçuk ve Melo karşısında yamulsun.Zokora ve Colman,GS orta sahasıyla eşdeğer güce sahip bir ikili.
    Fiyat tabi ki de artacak Trabzonspor'la oynuyoruz derbi fakat 150 tl yükseliyor aynı kategori o çok.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post

Aynen, fazla abarttilar bu ikiliyi. Trabzonun ortasahasinin GS den asagi kalir yani falan yok. Gobekteki savunma haric TS cok direncli bir takim.

Gecmisten bugune bakinca genelde GS nin TS ye bariz ustunlugu var ancak su sartlar altinda TS butun gucunu kullanicaktir. GS adina ligdeki basarinin rehaveti kupa macinda goruldu, bu macta da devam eder diye dusunuyorum. Baros Elmander etkisi yaratmiyor ilerde. Savunmayi forvetten baslatan Terimin mantalitesinde Baros cok siritir. Cuneyt Cakiri avlayabilirse takimina penalti kazandirabilir, baska da bi katki beklemiyorum Barostan. Trabzondan surpriz bir deplasman galibiyeti bekliyorum acikcasi. Elmander cok onemli bir eksik, eger ki gercekten kadroda olmayacaksa.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Selçuk-Melo ve Zokora-Colman ikilisi arasında büyük fark var bence Bu maçta daha iyi görürüz bu farkı

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

savunma bakımdan colman zokora bir adım önde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Aynen, fazla abarttilar bu ikiliyi. Trabzonun ortasahasinin GS den asagi kalir yani falan yok. Gobekteki savunma haric TS cok direncli bir takim.
    Selçuk ve Melo toplam 18 golü var ligde.Selçuk'un 12 asisti var.Melo'nun asist sayısını hatırlamıyorum.Abartı felan yok.Şu anda orta sahanın ortasında oynayıp hem savunma hemde hücumda Melo ve Selçuk ikilisi gibi katkı veren oyuncu yok.
    Last edited by C h A o S : 23.Mart.2012 at 19:07 Reason: Edit.12 asisti varmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Selçuk-Melo ve Zokora-Colman ikilisi arasında büyük fark var bence Bu maçta daha iyi görürüz bu farkı
    Geçen sezon tam bir takım örneğini biz sergiliyorduk.Ve Colman-Selçuk en çok katkı veren isimlerdi.Bu yıl Galatasaray bir takım olamyı başardı ve ortadaki ikili iyi işler yaptı.Şimdi SSelçuk-Melo ile Colman-Zokora'nın yerlerini değişsek herkes gittiği yerde aynı mı olur?Hayır Colman -Zokora ikilis Gs'de Selçuk-Melo ikilisi kadar verimli olur.

Bunun en büyük nedenlerinden biriside sistem.Fatih Terim 4-4-2 oynarken Şenol hoca 4-2-3-1 oynatıyor.Seçuk ve Melo ileriye ıkma şansını çok buldukları için(Savunmanın verdiği güven)Zokora ve Colman(özellikle Zokora) daha çok geride kalmak zorunda kalıyor.Buda bu iki tane sağlam ikili arasında fark doğuruyor.Daha birçok neden de sayılabilir.

Ama değişmeyecek gerçek Zokora-Colman ile Selçuk-Melo aynı kalitede.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben zaten Zokora-Colman'ın kalitelerine bi şey demedim.Arkadaş Melo ve Selçuk'u abartıyorlar diyince yazma gereği duydum.

Sayfa 1 / 12 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri