1 ile 30 arası toplam 106 sonuç

Konu: Bir İngiliz Klasiği | Fulham Football Club [l.Sezon]

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2011
    Yer
    İzmir
    Mesajlar
    2,390

    Default

    Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Defansı Fransa'dan alacaksın, çok iyi abartıyorlar
    Son zamanlarda hiç bu kadar doğru bir söz duymamıştım :-D
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

  2. #2

    Default

    UEFA Avrupa Ligi 3.tur eleme maçlarında rakibimiz Gomel olmuştu.İlk maçı deplasmanda 1-4 kazanmasını bildik.Maç adımıza rahat geçti sayılır, kaliteli ayaklarımızla galip gelmeyi başardık.Rövanş maçında ise maçı erkenden koparıp işi bitirdik, 4-0.Böylelikle 4.tura yükselmiş olduk.





    4.turda rakibimiz Litvanya temsilcisi Ekranas oldu.Ilk maçı evimizde oynayacağız.



    Hiç hazırlık maçı yapmadan lige start vermeyelim dedik ve ligin başlamasına 5 gün kala bi hazırlık maçı ayarladık.Ama pek düşündüğüm şeyler olmadı çünkü tüm as takım ve neredeyse bütün yedekler maç için hazır değildi ve zorunlu olarak oynatamadık.Aynı şeyler Liverpool içinde geçerli oldu, onlarda, bizde yedek ve u18'den oyuncularımızla maça çıktık.Mükemmel bi oyun ortaya koymamıza rağmen galip gelemedik, istatistikler herşeyi anlatacaktır.




    Transferlere geçersek, sağ bek için ilk düşüncemiz Corchia oldu ama, kendisi istekli olmadığı için bu transferden vazgeçtik.Diğer bir seçenek olan Inkoom, kulübünün fazla para istemesinden dolayı vazgeçtiğimiz diğer bi isim oldu.Bizde gelecek vaadeden Matthews için kulübüyle görüştük.Kulübünü ikna ettik ama oyuncu gelmek istemedi.Bizde Napoli'den Zuniga'yı kiralayarak sağ bek için transferimizi yapmış olduk.Kiraladık çünkü, elimize para geçince daha iyisini alacağız, şimdilik işimizi görecektir.

    Camilo Zuniga


    Forvet boşluğu için bazı oyuncularla görüştük.Bizde olan Pogrebnyak ve Johnson kesinlikle as olarak düşünemeyiz, yeterli de değiller zaten.Dembele ise forvet aradığımızı duyunca vitesi arttırdı ve 5 Avrupa Ligi maçında 6 gol atmayı başardı.Ama oda, ya yedek forvetimiz yada ortasahada görev verebileceğimiz isimlerden biri olacak.Özellikleri her iki yer içinde yatkın.Transferimize geçersek, Emenike fazla tuzlu geldi bizim için.Niang ise iyi bi oyuncu ama bize pişmiş golcü lazım, 16 yaşındaki adama emanet edemeyiz forvet bölgemizi.Bizde Hannover'den Mohammed Abdelloue ile anlaştık.9.5M karşılığında kadromuza kattık.Kendisini daha önce oynatmıştım ve çok fayda sağlamıştı, beni yanıltmayacağından eminim.




    Kanat oyuncusu için paramız yetmedi, bizde kalitesi düşük bi oyuncu almak yerine hiç almadık.Elimizdekilerle idare edeceğiz, para da bulunca iyi bir transfer yapacağız.

    Ligin start vermesine sadece 3 gün kaldı.Ilk hafta rakibimiz Wigan.Işte ligin ilk haftasının fikstürleri ;


  3. #3

    Default

    Premier Lig 1. Hafta




    Ligi güzel bir galibiyetle açtığımızı düşünüyorum.Oyuna gelirsek defansımızı oldukça beğendim, yediğimiz golde duran toptan geldi zaten.Riise, Hangeland, Mangane , Zuniga oldukça iyi işler çıkartıyorlar savunmada.Milli maçtan sakat dönen Abdellaoue 3-4 hafta bizimle olamayacak.Daha oynatmadan sakatlanması kötü oldu.Bu maçta ise forvette Johnson harikalar yarattı ve bizi galibiyete taşıdı.Önümüzdeki maç Avrupa Ligi 4.tur maçı.

  4. #4

    Default

    forvet hattına pogrebniyak ı satıp carlos fierro yu almanı tavsiye ederim ilk sene rotasyon adamı ama ikinci sezon tam bir gol makinesi oluyor bi külübüyle görüş derim eğer iyi fiyata alabilirsen kısa sürede büyük kar edersin

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Son zamanlarda hiç bu kadar doğru bir söz duymamıştım :-D
    Fransa'da senelerdir defans futbolu hakim, bazı büyük takımlar haricinde.Avrupa'da en az gol atılan ligler arasında hatta.Bi ara düzeldi gibiydi tekrar bozdu. Bundan ötürü defans oyuncularını abartıyorlar, e tabi birazda haklılar.
    Quote Originally Posted by burak52 View Post
    forvet hattına pogrebniyak ı satıp carlos fierro yu almanı tavsiye ederim
    ilk sene rotasyon adamı ama ikinci sezon tam bir gol makinesi oluyor bi külübüyle görüş derim eğer iyi fiyata alabilirsen kısa sürede büyük kar edersin
    Pogrebnyak'ın alıcısı yok maalasef, zaten bize de bu sene gelmiş, satamıyoruz.Fierro'yu biliyorum ama henüz çok genç, paramız kısıtlı.Bir dahaki sezonun başında gençlerin peşinde olacağız zaten.Alıp yetiştireceğiz, ama bu sezon pişmişi lazımdı bize ve Mohammed'le kapattık eksiğimizi

  6. #6

    Default

    UEFA Avrupa Ligi 4. Tur 1. Maç




    Bu maçtan sadece 3 gün sonra ManU maçı var diye yedeklerle çıktık.İlerde bi kaç as vardı sadece, ama bütün defans hattı yedekti.Ama yedek diye de bu takımdan 3 tane yenmez ki.Maçı 5-3 kazandık ama savunma açısından berbattık.Ofansif olarak takımı beğendim.Önümüzde ki maç ManU maçı.

  7. #7
    Nesil
    2007
    Yer
    Bursa
    Mesajlar
    7,745

    Default

    Defansı Fransa'dan alacaksın, çok iyi abartıyorlar.
    Sanki ben bu sözü bi yerden hatırlar gibiyim.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •