Sezon başı form tutma dönemi iyi futbol beklenmez
Devre sonu artık kazasız belasız bitirelim iyi futbol beklenmez.
Sezon sonu artık herşey çok kriitik iyi futbol beklenmez.
Ne büyük şeymiş bu iyi futbol arkadaş! İstediğim iyi futbolda değil koskoca Fenerbahçe'nin maç boyunca kaleyi bulan 1 şutu var...siz buna razı olabilirsiniz ama ben olmuyorum,yıllarda geçse bu zihniyeti eleştireceğim.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Fenerbahçe yine ekstra golle maçı kazandı. Tebrikler.
Hocamızın Cristian aşkı Emre'nin kesik yemesine sebep oldu ya; sözün bittiği noktadır. Aykut hocadan şans bulma şartları arasında mücadele etmemek, yanından geçen oyuncuyu izlemek gibi kriterler var galiba. Trabzon maçını düşünerek dinlendirdi desen olmaz. Çünkü Emre zaten kupa maçında yoktu. 1-0 kazandık ama genel durumdan memnun değilim.
Alex gibi bir oyuncuyu izleme fırsatı yakaladığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Alex tam bir paradoks. Kesin bir sey soylemek mumkun degil bu konuda. ALexten dolayi gelen takim olarak hantal bir oyun yapisi var ama her maca da damgasini vuruyor ve bu kotu oyun makyajlanmis oluyor. O olmazsa da farkli bir sistemle daha efektif olunamayacaginin kimse garantisini veremez. Alex kadroda oldugu surece onunla devam etmek zorundayiz.
Alex
![]()
o golü atmamış olsak yine böyle yaslanmazdık. Aykut hoca böyle istiyor. o gol olmasaydı başka bir golle yine kazanacaktık.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Alex10.com.br @Alex10combr
Bizi desteklemeye gelen 43.000 kadin ve cocuk taraftarlarimiza cok tesekkurler.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
FM oynama isteğimi arttıran bir karşılaşma dahaŞimdi giricem Bursaspor'la başlıcam bir kariyere, ilk işimde tazminatlarının ne kadar olacağına bakmaksızın Turgay ve Vederson'u kovmak olacak
![]()
Fenerbahçe'de direkler yine iş başında.![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sonra Fenerbahçeliler neden ceza aldı oluyor![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Az önce kuzenim aradı. Tezahüratlarımız size geldi mi diye.Çoğunu duyduğumu söyledim.
Bu arada ofsayt pozisyonunu gol sandınız mı diye sordum; "Hakemin elini kaldırdığını gördük" dedi. Harbi harbi çözüyorlar bayanlarımız bu işi.2-3 maça Amigo Ayşe, Amigo Fatma falan görmeye başlarız.
![]()
Allah bence bize sabır versin 2 maçta gördükleriyle bu kadar çabuk gaza gelenler yüzünden.
Gol goldür ekstrası, şansı, balı olmaz. Biz derbilerde taça gidecek topun adamın kafasına çarparak gol olduğuna da gördük, futbolda her şeye yer vardır.
Bugün Fenerbahçe iyi değildi ama Bursaspor daha kötüydü, bu da skoru şekillendirdi. Geçen sene 0-0 biten maça veya önceki sene 2-3 biten maça bakıyoruz iki takım da gücünden baya bir güç kaybetmiş.
...
Bugün Bursa'nın şansı yaver gitse 3 puanı çıkarabilirlerdi.Kadıköy'de seri devam etti.
Kadıköy'de bi takım fena patlayacak ama hangi takım onu merak ediyorum.
Aslında maçın skoruna göre değerlendirme yapmak saçma. İlk golü biz değilde Bursa bulsaydı şuan 2-1 ya da 3-1'lik galibiyetimizi konuşuyor olurduk.
Daum'u kovalayan taraftarlar birebir aynı taktiği oynayan Aykut Kocaman'a nasıl tahammül ediyor hiç anlamıyorum. Kaşı, gözü için mi?
Aykut Kocaman olduğu için.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Her sonucu yazmışsın ama, 1-0 2-0 bitebilir, mağlup olabilirizTam bizim tv yorumcularının maç tahminleri gibi
Berabere biter yazmamışım?
Bugün Alex gerçekten de bir lider gibi oynadı. Geçen sezon Üst üste ligde alınan başarısız sonuçlar, Şampiyonlar liginden,Avrupa liginden,Tr kupasından elenmeyle geçen süreçlerin ardından da aldığı o sorumluluk ve ortaya çıkan sonuç bir bakıma Aykut Kocaman'ı battığı çukurdan yukarı çıkarmıştı.
Aykut Kocaman o başarısız süreçten belli ki ders almamış aynı yolda ilerliyor, Kalan maçlarda kenardan bir şey beklemeden sahada oynayan oyuncuların ayaklarına bakmak ile mükellefiz, Oyuncular ekstradan bir insiyatif alır, ekstra performans gösterirse takım kalan süreçte başarılı olur aksi halde Aykut Kocaman'dan daha değişik bir şey beklemek, Ordu'nun derelerinin yukarı akmasını beklemek gibi bir şey olur.
...