Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 65.63%
  • Berabere biter

2 6.25%
  • Bursaspor kazanır

9 28.13%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 196 sonuç

Konu: [32. Hafta] Fenerbahçe - Bursaspor

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bursa'nın ofsayt diye kesilen pozisyonu ofsayt zaten. Serdar Aziz'in ayağı Yobo'dan daha yakın bizim kaleye. Penaltı beklenen pozisyonda da top Ziegler'in omzuyla kolunun birleştiği noktaya geliyor.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    eleştiride dozu kaçırıyorsun. gram hocalıktan anlamıyor ne demek yahu ? bu adam kaç maçtır evinde yenilmiyor, daha doğrusu takımın başına geçtiği günden beri yenilgi yüzü görmemiş evinde. geçen sezon takımı 18 de 17 yaparak şampiyon yapmış. bu adam mı hocalıktan anlamıyor. tamam eksiği vardır, fazladır ama anlamıyor diyemezsin.
    18'de 17 yapan takımın Aziz Yıldırım gibi bir başkanları var. Şuanki form düşüklüğünün sebebi Aziz Yıldırım'ın olmayışıdır.

Sebep:

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=kt5uY-qDZGk"]Aziz Yıldırım[/YOUTUBE]

Takım kötü oynadığında eleştirirsin, kızarsın. Aykut Kocaman trip atıyormuş takım kötü oynayınca. Hiç konuşmuyormuş soyunma odasında.

Yaptığı değişikleri söylemiyorum bile. Oyun okuma denen bir şey yok. İlk maç Galatasaray'dan 3 yiyen 4-3-3 taktiğini 2. maçın 2. yarısında yaparak Kadıköy'de az kalsın 13 yıllık seriyi sonlandırıyordu.

Evinde neden yenilmiyor? Çünkü TARAFTAR denen bir şey var. Kadıköy'ün atmosferi var. Bu sebeple berbat oynasak bile, kaleyi bulan tek şutumuz gol olsa bile kazanıyoruz.

Ayrıca kadro kalitesi denen bir şey var. Türkiye'nin en iyi kadrolarından biri var Fenerbahçe'de. Yobo milli takım kaptanı, Ziegler Milli takım oyuncusu, Gökhan milli takım oyuncusu, Volkan milli takım oyuncusu, Stoch milli takım oyuncusu, Emre milli takım oyuncusu, Sow milli takım oyuncusu, Alex ise milli takımda 2 Copa America kazanmış bir oyuncu. Yücel İldiz'de gelse bu takıma bu takım yine yenilmez evinde.

3 Temmuz denemez. Denmemeli. Aynı şeyleri Sivasspor'da yaşadı. 1 kere Sivas'ın hocası çıkıp bunu konuştu mu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman nasıl durmaz yahu? Hangi kulüp 1.4 Milyon $ veriyor yıllıkta Aykut Kocaman bırakıp gitsin?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bunların hepsini başka şeylere bağladın, tartışmaya gerek yok. GS taraftarı da destek veriyor, BJK taraftarı da takımına destek veriyor. bizden çok çok aşağı kalır yanlarının olduğunu düşünmüyorum. Aykut hocayı çok küçümsüyorsun, yerinde olmak istemezdim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Aykut Kocaman nasıl durmaz yahu? Hangi kulüp 1.4 Milyon $ veriyor yıllıkta Aykut Kocaman bırakıp gitsin?
    Gülüp geçiyorum Aykut Kocaman'ın bu kadar zor dönemde sadece para için kaldığını düşündüğün için gülüyorum . Bizde Aykut Kocaman'ı izleyerek büyümedik maalesef ama duyduk okuduk . Onun Fenerbahçeliliğini para değerine koydun ya helal olsun diyorum
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bende Aykut Kocaman'ın teknik direktörlüğünü beğenmiyorum ama insani olarak , Fenerbahçe sevgisi olarak gözümde büyüktür.Senin bu yaptıgın cidden ayıp şunu rakip takım taraftarı yapsa tahrik amaçlı derim resmen.Sen ne hakla para karşılığı burda olduğunu söylersin Aykut Kocaman'ın ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Gülüp geçiyorum Aykut Kocaman'ın bu kadar zor dönemde sadece para için kaldığını düşündüğün için gülüyorum . Bizde Aykut Kocaman'ı izleyerek büyümedik maalesef ama duyduk okuduk . Onun Fenerbahçeliliğini para değerine koydun ya helal olsun diyorum
    Olaya biraz daha profesyonel baksak?

10 Milyon $ verilip Sow transfer ediliyorsa ve yenilgiden sonra hala 3 Temmuz deniyorsa o işte bir yanlışlık vardır..

2 senedir anadolu takımı gibi olduk. 1 at yat, 2yi bulursan ne ala. Oynanan futbol zevk vermiyor, 25 dakika ezdiğimiz rakip kalan 65. dakika bizi eziyorsa bu hocanın savunma takıntısı yüzündendir..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

hangi anadolu takımı 2 yıl arka arkaya zirveye oynuyor?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Olaya biraz daha profesyonel baksak?

10 Milyon $ verilip Sow transfer ediliyorsa ve yenilgiden sonra hala 3 Temmuz deniyorsa o işte bir yanlışlık vardır..

2 senedir anadolu takımı gibi olduk. 1 at yat, 2yi bulursan ne ala. Oynanan futbol zevk vermiyor, 25 dakika ezdiğimiz rakip kalan 65. dakika bizi eziyorsa bu hocanın savunma takıntısı yüzündendir..
    Kendin diyorsun Aziz Yıldırım'ın olmayışı etkili diye 3 Temmuz değilmidir Aziz Yıldırımın olmayışı ? Kendinle çelişiyorsun . Geçen yılda bu takımda Aykut Kocaman vardı o zaman niye anadolu takımı demiyordunuz 16/17 yaparken yüzünüz hep gülüyodu .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bende Aykut Kocaman'ın teknik direktörlüğünü beğenmiyorum ama insani olarak , Fenerbahçe sevgisi olarak gözümde büyüktür.Senin bu yaptıgın cidden ayıp şunu rakip takım taraftarı yapsa tahrik amaçlı derim resmen.Sen ne hakla para karşılığı burda olduğunu söylersin Aykut Kocaman'ın ?
    Bunu ima etmedim. Eğer yıllık 1.4 Milyon $ alıyorsa bunun karşılığını vermek zorunda.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    hangi anadolu takımı 2 yıl arka arkaya zirveye oynuyor?
    Fenerbahçe'yi yönetecek Türk hoca yok. Bunu ne güzel anlamıştı yönetim. Aykut Kocaman ile illa irdelemek istiyorlar sanırım.

Aykut Kocaman'ın futbol kariyeri olmasa Teknik Direktör olarak Fenerbahçe'nin kapısından adım atabilir mi? Önce kendine bunu sor sonra tartışırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kendin diyorsun Aziz Yıldırım'ın olmayışı etkili diye 3 Temmuz değilmidir Aziz Yıldırımın olmayışı ? Kendinle çelişiyorsun . Geçen yılda bu takımda Aykut Kocaman vardı o zaman niye anadolu takımı demiyordunuz 16/17 yaparken yüzünüz hep gülüyodu .
    Aykut Kocaman ilk geldiğinde eleştirdim. Önce ŞL'den, sonra UEFA'dan elenince bir daha eleştirdim. Sonra TR Kupasından elenince bir daha eleştirdim. İlk yarı bitti liderle aramızda 9 puan fark vardı ve yine eleştirdim. Sonra takım toplandı. Başka bir kimliğe büründü ve inanılmaz bir şampiyonluk geldi. Bu kadro kalitesi ve kenetlenme ile alakalıdır.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

O parayı gözünde çok büyüttmüssün Fenerbahçe'nin basına kim gelirse gelsin o parayı alır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O parayı gözünde çok büyüttmüssün Fenerbahçe'nin basına kim gelirse gelsin o parayı alır.
    Alır ama karşılığını verir. Vermiyorsa gönderilir. Körü körüne destek verilmez.

Daum 2004-2005 2 sene şampiyon yaptı takımı. 2006'da son anda şampiyonluk kaçtı adamı kovaladılar. Geldi 2010'da bir daha son anda hem lig şampiyonluğu, hem kupa şampiyonluğu gitti. Yine kovaladılar. Halbuki ikisini birden kazansa şuan ondan kralı yoktu

Daum'un 2 adet Bundesliga şampiyonluğu var. Aykut Kocaman'ın en büyük başarısı ise İstanbulspor ile 5.'liktir. Böyle bir Teknik Direktöre 104 yıllık bir kulüp emanet ediliyor. Bırakın aldığı parayı falan eğer başarısız ise ve gerçek Fener'li ise kendi kimseye bir şey söyletmeden çeker gider..

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yahu bir sakin ol adam gecen sene naptı şampiyon olmadı mı tamam bende begenmiyorum teknik direktörlügünü ama daha sezon bitmedi ne çekip gitmesi asıl şuan çekip gitse herkes düsman olur.Bir bekle bakalım geçen sene şampiyon olmamızı saglayan en büyük faktör inancımızdı.Sen bunu simdiden yitirmissin olayı teknik direktör istifasına getiriyorsun.Senin bu muhabbettin eger gerekirse sezon sonu yapılabilecek bir muhabbet.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu bir sakin ol adam gecen sene naptı şampiyon olmadı mı tamam bende begenmiyorum teknik direktörlügünü ama daha sezon bitmedi ne çekip gitmesi asıl şuan çekip gitse herkes düsman olur.Bir bekle bakalım geçen sene şampiyon olmamızı saglayan en büyük faktör inancımızdı.Sen bunu simdiden yitirmissin olayı teknik direktör istifasına getiriyorsun.Senin bu muhabbettin eger gerekirse sezon sonu yapılabilecek bir muhabbet.
    O zaman adı Skor Taraftarlığı oluyor işte

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Zenginin parası züürdün çenesi yorarmış.
    Mubarekler ne laf demiş ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Zenginin parası züürdün çenesi yorarmış.
    Mubarekler ne laf demiş ya
    Aldığı paraya lafım yok. Biz şu sezonu 2 kupa ile kapayalım parası gerekirse 5 Milyon $ olsun yıllık. Ama umut yok.

Önce bahanesi Playoff'tu. Sonra 3 Temmuz oldu. Bakalım sezon sonu ne bahane bulacak.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Maalesef her teknik direktör hayata 2 bundesliga 3 ispanya 4 şampiyonlar ligi şampiyonluğuyla başlamıyor . Hepsinin küçük takımlarla 5. lik gibi başarıları var . Anlamak isteyen anlıyor bazı şeyleride anlamayana anlatsanda nafile

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Reis, birde şöyle düşün bu takımda Emenike Niang Lugano Santos ve orta sahaya alınacak iyi bir orta sahayla devam etmiş olsaydı Fenerbahçe sence bu lig böyle olurmuydu?

ya da aykut hoca böyle oynatırmıydı?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Aykut Kocaman olaylardan ders çıkaramıyor benim begenmedigim yönü bu.Hani her maç defans yaparak zorlanmamıza ragmen aynı şeyi her defasında deniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maalesef her teknik direktör hayata 2 bundesliga 3 ispanya 4 şampiyonlar ligi şampiyonluğuyla başlamıyor . Hepsinin küçük takımlarla 5. lik gibi başarıları var . Anlamak isteyen anlıyor bazı şeyleride anlamayana anlatsanda nafile
    Fenerbahçe futbol takımı Teknik Direktörlüğü staj yeri değildir...

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Reis, birde şöyle düşün bu takımda Emenike Niang Lugano Santos ve orta sahaya alınacak iyi bir orta sahayla devam etmiş olsaydı Fenerbahçe sence bu lig böyle olurmuydu?

ya da aykut hoca böyle oynatırmıydı?
    1. sorunun cevabı: Hayır olmazdı tabii ki.

2. sorunun cevabı: Maalesef evet. Geçen sene çok maç Aykut Kocaman Alex'i tek forvet yapıp Niang'ı sola çekiyordu.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bence de 2. sorunun cevabı evet.Aykut Kocaman Barcelona'yı yönetse ilk 25 dk atak yapar 65 dk geri çekilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ama şöyle bir durum var elinde maç çevircek maçı götürcek pek altarnatif oyuncun yok yani ordanda düşünmek gerek sonuçta süper lig artık ne olacağı pek olmuyor maçlarda her takım birine diş geçiyor ilk etap skorda öne geçip ilk önce korumak sonrasında zaten mantelide olarak 2 3 4 5 i aramakdır, sonuçta aykut hoca geri gelin çıkmayın diye birşey demiyordur psikolejik olarak golden sonra baskı yediği zaman takım geriliyor he orada elinde altarnatif 1 2 gömlek üstün oyuncun varsa o takımı alır çıkartır ama malesef bizim takımda o kapasitede eleman yok her ne kadar Alex bunu düşünür olsada fizik olarak bunu kaldırmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Aykut Kocaman olaylardan ders çıkaramıyor benim begenmedigim yönü bu.Hani her maç defans yaparak zorlanmamıza ragmen aynı şeyi her defasında deniyor.
    Katılıyorum,hatalarını mı anlayamıyor ? yoksa ders mi çıkaramıyor ?

Yani birşeyi deneyip tutmadığını görünce 50 kere üzerine gitmeye gerek yok,olmadıysa olmamıştır.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

şu ortamda tartışılacak en son isim aykut kocamanındır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben şu görüşe katılmıyorum.
    "Elinde oyuncu var mı da oynatmıyor, kadro bu"

Yaz boyunca biz ne yaptık ? Lass Diarra peşinde koştuk alamadık, devre arasında ne yaptık Alper Potuk'un peşinde gittik yine alamadık sormazlar mı adama, 7 milyarlık dünyada başka orta saha oyuncusu yok muydu diye, bu durum teknik heyetin transfer vizyonunun dar olmasının sonucudur. Eğer siz transferde kendi sözünüzü geçiremiyor, alternatifler oluşturamıyorsanız, transferin bütün yükü iş adamı sıfatlı yöneticilere ve para avcısı menajerlere kalır, siz bu duruma gelirsiniz. Bugün yönettiğiniz takım Ankaraspor olsa "imkanlar yok eldekiler bu" diyebilirsiniz ama burası Fenerbahçe, eğer siz bu kulüpte imkan yok diyorsanız ben Anadolu takımlarını düşünemiyorum (3 temmuz ve sonrasında yaşananlar işin bahanesi olmasın senelerdir bu alanda beceriksizliğimiz söz konusu, ilk değil)

Şimdi eldeki malzemeye bakalım, Kim senin orta saha oyuncuların "Emre, Sezer, Stoch, Gökay, Cristian, Özer, Mehmet, Dia, Selçuk, Caner, Özgür,Recep" 12 tane futbolcu elinde var. Oynayacakları Mevkilere göre alternatifli olarak sıralarsak

Sağ Kanat
    Dia
    Mehmet
    Özer
    Stoch
    Sezer

Sol Kanat
    Stoch
    Caner
    Özgür
    Dia
    Özer

Ortasaha Göbek
    Emre
    Cristian
    Selçuk
    Gökay

Mehmet
    Sezer
    Özer
    Recep

Elinizde 12 tane ortasaha elemanı var sağ,sol ve göbekte oynayabilecek. Peki siz bu oyunların hepsinden yararlanıyor musunuz ? Bunlardan verim alma yoluna gidiyor musunuz ? Hepsine karşı tutarlı mısınız ?

Alt yapıdan yetişen Gökay,Özgür ve Recep dışında hepsi bonservisiyle geldi, yaklaşık 50 milyon € bonservis bedeliyle gelen bu oyuncular yetersizse kim yeterli olacak ? İyi hoca hazır oyuncularla yola devam etmekle olmaz, eldeki oyunculardan en iyi şekilde yararlanmakla olur. Ben böyle düşünüyorum aksini düşünebilirsiniz saygı duyarım ama kadro yetersiz elinde ne var ki derseniz diğer takımların ne şartlarda mücadele ettiğine bakmanızı tavsiye ederim.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aykut Kocaman'ın fikirleri büyük ama elindeki oyuncu kalitesi bu fikirler için yeterli değildir. Hatası da gölün maya tutacağına inanmasıdır. Burada tek suçlu kendisi gibi görünse de yanındaki yardımcılar ya da yöneticiler kendisi uyarmadıkça hatanın ortağıdırlar.

Aykut Kocaman maç başlar başlamaz 1-2 gol bulan, sonrasında vitesi boşaltıp top çeviren gerektiğinde ya da canı istediğinde tak tak gol atan bir takım yapmak istiyor.

Geçmişte Brezilya bugün ise Barcelona bunu yapmaktadır. Yani adamlar canı istediğinde istediği skoru yakalayabilirler. İstediklerinde de oyunu soğutup maçın bitmesini sağlayabilirler. Fenerbahçe golü attıktan sonra bu anlayışa büründüğü an, rakip takım Fenerbahçe'yi sahadan siliyor. Çünkü oyuncu kaliten bu anlayışı yansıtmazsa rakip üstünlüğü ele geçirir.

Bana uymayan kalıba girmeye çalışırsam sonuç hüsran olur. Aynen Galatasaray'ın Barcelona olmaya çalışması gibi. Kendi tarzına dönersem başarıyı yakalarım. Aynen Galatasaray'ın 4-4-2'ye dönmesi gibi.

Fenerbahçe'yi, Fenerbahçe gibi oynatırsa takım bu kadar sorun yaşamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ben şu görüşe katılmıyorum.
    "Elinde oyuncu var mı da oynatmıyor, kadro bu"

Yaz boyunca biz ne yaptık ? Lass Diarra peşinde koştuk alamadık, devre arasında ne yaptık Alper Potuk'un peşinde gittik yine alamadık sormazlar mı adama, 7 milyarlık dünyada başka orta saha oyuncusu yok muydu diye, bu durum teknik heyetin transfer vizyonunun dar olmasının sonucudur. Eğer siz transferde kendi sözünüzü geçiremiyor, alternatifler oluşturamıyorsanız, transferin bütün yükü iş adamı sıfatlı yöneticilere ve para avcısı menajerlere kalır, siz bu duruma gelirsiniz. Bugün yönettiğiniz takım Ankaraspor olsa "imkanlar yok eldekiler bu" diyebilirsiniz ama burası Fenerbahçe, eğer siz bu kulüpte imkan yok diyorsanız ben Anadolu takımlarını düşünemiyorum (3 temmuz ve sonrasında yaşananlar işin bahanesi olmasın senelerdir bu alanda beceriksizliğimiz söz konusu, ilk değil)

Şimdi eldeki malzemeye bakalım, Kim senin orta saha oyuncuların "Emre, Sezer, Stoch, Gökay, Cristian, Özer, Mehmet, Dia, Selçuk, Caner, Özgür,Recep" 12 tane futbolcu elinde var. Oynayacakları Mevkilere göre alternatifli olarak sıralarsak

Sağ Kanat
    Dia
    Mehmet
    Özer
    Stoch
    Sezer

Sol Kanat
    Stoch
    Caner
    Özgür
    Dia
    Özer

Ortasaha Göbek
    Emre
    Cristian
    Selçuk
    Gökay

Mehmet
    Sezer
    Özer
    Recep

Elinizde 12 tane ortasaha elemanı var sağ,sol ve göbekte oynayabilecek. Peki siz bu oyunların hepsinden yararlanıyor musunuz ? Bunlardan verim alma yoluna gidiyor musunuz ? Hepsine karşı tutarlı mısınız ?

Alt yapıdan yetişen Gökay,Özgür ve Recep dışında hepsi bonservisiyle geldi, yaklaşık 50 milyon € bonservis bedeliyle gelen bu oyuncular yetersizse kim yeterli olacak ? İyi hoca hazır oyuncularla yola devam etmekle olmaz, eldeki oyunculardan en iyi şekilde yararlanmakla olur. Ben böyle düşünüyorum aksini düşünebilirsiniz saygı duyarım ama kadro yetersiz elinde ne var ki derseniz diğer takımların ne şartlarda mücadele ettiğine bakmanızı tavsiye ederim.
    Güzel yazmışsın.

Ayrıca 3 Temmuz sürecini sadece biz değil Sivasspor'da yaşadı. Onlar bile bizim kadar bunun arkasına sığınmıyorlar.

Türkiye'nin kalite bakımından en iyi oyuncularına sahibiz. Hala daha kadro yetersiz deniyorsa bende hoca yetersiz derim o zaman.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

LigTV'de maçın özetine Alex'in Bursaspor'lu Barış'a attığı çalım eklenmemiş. Başkası yapsa 1 hafta boyunca mükemmel hareket diye sürekli gösterirlerdi

Ama alıştılar onlarda Alex'e. Normal geliyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Güzel yazmışsın.

Ayrıca 3 Temmuz sürecini sadece biz değil Sivasspor'da yaşadı. Onlar bile bizim kadar bunun arkasına sığınmıyorlar.

Türkiye'nin kalite bakımından en iyi oyuncularına sahibiz. Hala daha kadro yetersiz deniyorsa bende hoca yetersiz derim o zaman.
    Belli mevkilerde öyle ama kalite bakımından en iyi oyunculara sahipsek her maç neden Cristiana Selçuğa Zieglere onlarca laf ediliyor burda .

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri