Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 65.63%
  • Berabere biter

2 6.25%
  • Bursaspor kazanır

9 28.13%
1 ile 30 arası toplam 196 sonuç

Konu: [32. Hafta] Fenerbahçe - Bursaspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Gülüp geçiyorum Aykut Kocaman'ın bu kadar zor dönemde sadece para için kaldığını düşündüğün için gülüyorum . Bizde Aykut Kocaman'ı izleyerek büyümedik maalesef ama duyduk okuduk . Onun Fenerbahçeliliğini para değerine koydun ya helal olsun diyorum
    Olaya biraz daha profesyonel baksak?

10 Milyon $ verilip Sow transfer ediliyorsa ve yenilgiden sonra hala 3 Temmuz deniyorsa o işte bir yanlışlık vardır..

2 senedir anadolu takımı gibi olduk. 1 at yat, 2yi bulursan ne ala. Oynanan futbol zevk vermiyor, 25 dakika ezdiğimiz rakip kalan 65. dakika bizi eziyorsa bu hocanın savunma takıntısı yüzündendir..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Olaya biraz daha profesyonel baksak?

10 Milyon $ verilip Sow transfer ediliyorsa ve yenilgiden sonra hala 3 Temmuz deniyorsa o işte bir yanlışlık vardır..

2 senedir anadolu takımı gibi olduk. 1 at yat, 2yi bulursan ne ala. Oynanan futbol zevk vermiyor, 25 dakika ezdiğimiz rakip kalan 65. dakika bizi eziyorsa bu hocanın savunma takıntısı yüzündendir..
    Kendin diyorsun Aziz Yıldırım'ın olmayışı etkili diye 3 Temmuz değilmidir Aziz Yıldırımın olmayışı ? Kendinle çelişiyorsun . Geçen yılda bu takımda Aykut Kocaman vardı o zaman niye anadolu takımı demiyordunuz 16/17 yaparken yüzünüz hep gülüyodu .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Kendin diyorsun Aziz Yıldırım'ın olmayışı etkili diye 3 Temmuz değilmidir Aziz Yıldırımın olmayışı ? Kendinle çelişiyorsun . Geçen yılda bu takımda Aykut Kocaman vardı o zaman niye anadolu takımı demiyordunuz 16/17 yaparken yüzünüz hep gülüyodu .
    Aykut Kocaman ilk geldiğinde eleştirdim. Önce ŞL'den, sonra UEFA'dan elenince bir daha eleştirdim. Sonra TR Kupasından elenince bir daha eleştirdim. İlk yarı bitti liderle aramızda 9 puan fark vardı ve yine eleştirdim. Sonra takım toplandı. Başka bir kimliğe büründü ve inanılmaz bir şampiyonluk geldi. Bu kadro kalitesi ve kenetlenme ile alakalıdır.

Mesaj Yetkileri