Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

15 55.56%
  • Berabere biter

7 25.93%
  • Trabzonspor kazanır

5 18.52%
1 ile 30 arası toplam 360 sonuç

Konu: [32. Hafta] Galatasaray - Trabzonspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Ahaha bakışa bak, ilahi adaletmiş. Ayrıca bu atasözünün kullanılması da çok garip mazlummuş

İkinci yarı Cüneyt Çakıra ve Trabzona 3 gol atıp maçı çeviririz.
    ne yaptı arkadaş ilk yarı Cüneyt Çakır biri de çıkıp söyleyecek mi? Gol mü vermedi? trabzonspor'un golü mü ofsayt? 2 tane sarı kart çıktı gereksiz yere diye mi bu arabesk edebiyat???
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ne yaptı arkadaş ilk yarı Cüneyt Çakır biri de çıkıp söyleyecek mi? Gol mü vermedi? trabzonspor'un golü mü ofsayt? 2 tane sarı kart çıktı gereksiz yere diye mi bu arabesk edebiyat???
    Ilk goldeki faulün izahi yok adam bildigin yere atti kendini.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    hah tamam biri çıkıp somut bir şey yazsın işte. Teşekkür ediyorum,tekrarını görmedim ben nette dolaşırken kaçırdım sanırım. Ama şöyle bir şey var Fenerbahçe itiraz ederken bir çok kez gol yedi ve ekseriyetle Galatasaray'lı arkadaşlar ne yazdılar dersiniz; "itiraz edeceklerine yerlerine dönselermiş"

Pozisyon'a faul çalınabilir ayrıca şimdi gördüm lig tv'de penaltı çalınmaz ama faul çalınabilir hareketler varya onlardan biri gibi geldi bana.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    GS li oyuncular kendilerini yerden yere atacaklarina topa odaklansalar o golu yemezlerdi. Hakeme fazla takilmamak lazim. Yanlis karar olabilir ama Buraki bombos birakmamin bi alemi yok. BJKnin 2004 teki talihsiz macina benzicek sandim biran kartlardan sonra. Sogukkanliligini korumak zorunda GS liler, aksi kendine zarar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tolga'nın Baros'a müdahalesi penaltı bu bir örnek olabilir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Yok artık!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Yok artık!
    Neresi yok artık yahu gözünüz görmüyormu adam Baros'u elleriyle indiriyor %23904872983749823 penaltı o pozisyon.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Neresi yok artık yahu gözünüz görmüyormu adam Baros'u elleriyle indiriyor %23904872983749823 penaltı o pozisyon.

Gözüm gördüğü için yok artık diyorum ya.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Aynı pozisyondan bahsediyoruz dimi ? Hani Tolga topu aldıktan sonra Baros üstünden atlayıp kendini yere attığı penaltı beklediği ?

Senelerce hakemlerde insan hata yapar dendi ama kendi aleyhine hata yapınca ( ki hata yok maçta şuana kadar sadece 1-2 sarı kart ağır olabilir. ) TFF puan farkı azalsın istiyor felan fişman geçin bunları artık 4-5 haftadır bi kimse bizi yenemez havaları takımınız kötü oynayınca hakem kötü TFF puan farkını azaltmak istiyor ..
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Abi Trabzon'un golünde adamlar direkt başladılar, aynı şeyi 15 dakika sonra biz denedik, düdüğümü bekleyin dedi, saçma sapan kartlar çıkardı. Oyunu çok gereksiz böldü, ayrıca bana kalırsa Burak'ın golü de ofsayt.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Abi Trabzon'un golünde adamlar direkt başladılar, aynı şeyi 15 dakika sonra biz denedik, düdüğümü bekleyin dedi, saçma sapan kartlar çıkardı. Oyunu çok gereksiz böldü, ayrıca bana kalırsa Burak'ın golü de ofsayt.
    sizinkinde sanırım yanlış yarı sahadan kullandınız bir tane pozisyonda da zaten düdğü işaret etmişti baraj filan kuruluyordu yanlış htrlamıyorsam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yok Burak'ın golü ofsayt değil aşağıdaki oyuncu bozmuş onu gördüm ben. Kartlar konusunda sana katılıyorum saçmalık ve gösterirken ki mizacı da öyle gereksiz sertti. Başlatma konusuna gelince arada maç içinde pozisyondan pozisyona değişiklik gösterebiliyor bahsettiğin diğer pozisyonu görmediğimden bişey diyemiyorum.

Genel olarak kötü ama skoru etkilediğini düşünmüyorum hakemin.Burak'ın golünde pozisyonu kesmesi de çok adaletsizce olurdu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Topu kapıp atağa çıkacağız faul veriyor faul yokken . Faul olan müdahaleye faul vermiyor gereksiz kartlar vb.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Topu kapıp atağa çıkacağız faul veriyor faul yokken . Faul olan müdahaleye faul vermiyor gereksiz kartlar vb.
    Bunlar her maç olan şeyler . Farketmiyomuşssunuz demekki zamanında

Hayır benim en komiğime giden TFF puan farkının azalmasını istiyor onlara inat yenelim ne alakadır çözemedim TFF mi gol yazıyor haneye
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Mesaj Yetkileri