"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
hah tamam biri çıkıp somut bir şey yazsın işte. Teşekkür ediyorum,tekrarını görmedim ben nette dolaşırken kaçırdım sanırım. Ama şöyle bir şey var Fenerbahçe itiraz ederken bir çok kez gol yedi ve ekseriyetle Galatasaray'lı arkadaşlar ne yazdılar dersiniz; "itiraz edeceklerine yerlerine dönselermiş"
Pozisyon'a faul çalınabilir ayrıca şimdi gördüm lig tv'de penaltı çalınmaz ama faul çalınabilir hareketler varya onlardan biri gibi geldi bana.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
GS li oyuncular kendilerini yerden yere atacaklarina topa odaklansalar o golu yemezlerdi. Hakeme fazla takilmamak lazim. Yanlis karar olabilir ama Buraki bombos birakmamin bi alemi yok. BJKnin 2004 teki talihsiz macina benzicek sandim biran kartlardan sonra. Sogukkanliligini korumak zorunda GS liler, aksi kendine zarar.
Aynı pozisyondan bahsediyoruz dimi ? Hani Tolga topu aldıktan sonra Baros üstünden atlayıp kendini yere attığı penaltı beklediği ?
Senelerce hakemlerde insan hata yapar dendi ama kendi aleyhine hata yapınca ( ki hata yok maçta şuana kadar sadece 1-2 sarı kart ağır olabilir. ) TFF puan farkı azalsın istiyor felan fişman geçin bunları artık 4-5 haftadır bi kimse bizi yenemez havaları takımınız kötü oynayınca hakem kötü TFF puan farkını azaltmak istiyor ..
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Yok Burak'ın golü ofsayt değil aşağıdaki oyuncu bozmuş onu gördüm ben. Kartlar konusunda sana katılıyorum saçmalık ve gösterirken ki mizacı da öyle gereksiz sertti. Başlatma konusuna gelince arada maç içinde pozisyondan pozisyona değişiklik gösterebiliyor bahsettiğin diğer pozisyonu görmediğimden bişey diyemiyorum.
Genel olarak kötü ama skoru etkilediğini düşünmüyorum hakemin.Burak'ın golünde pozisyonu kesmesi de çok adaletsizce olurdu.