Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

15 55.56%
  • Berabere biter

7 25.93%
  • Trabzonspor kazanır

5 18.52%
1 ile 30 arası toplam 360 sonuç

Konu: [32. Hafta] Galatasaray - Trabzonspor

Hybrid View

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ne yaptı arkadaş ilk yarı Cüneyt Çakır biri de çıkıp söyleyecek mi? Gol mü vermedi? trabzonspor'un golü mü ofsayt? 2 tane sarı kart çıktı gereksiz yere diye mi bu arabesk edebiyat???
    Ilk goldeki faulün izahi yok adam bildigin yere atti kendini.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    hah tamam biri çıkıp somut bir şey yazsın işte. Teşekkür ediyorum,tekrarını görmedim ben nette dolaşırken kaçırdım sanırım. Ama şöyle bir şey var Fenerbahçe itiraz ederken bir çok kez gol yedi ve ekseriyetle Galatasaray'lı arkadaşlar ne yazdılar dersiniz; "itiraz edeceklerine yerlerine dönselermiş"

Pozisyon'a faul çalınabilir ayrıca şimdi gördüm lig tv'de penaltı çalınmaz ama faul çalınabilir hareketler varya onlardan biri gibi geldi bana.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    GS li oyuncular kendilerini yerden yere atacaklarina topa odaklansalar o golu yemezlerdi. Hakeme fazla takilmamak lazim. Yanlis karar olabilir ama Buraki bombos birakmamin bi alemi yok. BJKnin 2004 teki talihsiz macina benzicek sandim biran kartlardan sonra. Sogukkanliligini korumak zorunda GS liler, aksi kendine zarar.

Mesaj Yetkileri