Quote Originally Posted by nannar View Post
Cüneyt Çakır'ı sevmiyorum. Türkiye'de çok iyi maçlar yönetemiyor. Kendine olan aşırı güveni hata yapmasına sebep oluyor. İnşallah hakem kararıyla kazanılan ya da kaybedilen bir maç olmaz.

Trabzonspor'u normal şartlarda yenmemiz lazım. Puan kaybedersek geçen hafta kadıköy'de alınan puanın anlamı kalmaz. Bu hafta kazanıp Fenerbahçe'nin Bursa ve gelecek hafta Trabzon maçlarını beklemeye geçmek lazım
maç öncesinde hissettiğimiz duygular yanlış değilmiş. Eboue'ye faul yapıyor rakip, bizim 2 oyuncu sarı kart görüyor GS maçlarına verilmesin bu ELİT hekem! Eyyamcının kralı adam resmen . Fakat herşeye rağmen Trabzonspor'lu oyuncuları başta Zokora olmak üzere ayrı ayrı tebrik etmek lazım. Beşiktaş deplasmanı hariç hemen hemen tüm derbilerde rakipleri hallaç pamuğu gibi bir yana atan takıma karşı kora kor mücadele ettiler. Gelecek hafta Fenerbahçe'ye karşı Zokora'nın olmaması çok kötü Trabzon açısından.

Bu maçta alınan 1 puan çok değerli.Çünkü play off'ta en takın rakibimiz olan Fenerbahçe bizi 1 maç yense bile ikili averajla öne geçme şansı olmayacak. Eğer kaybetseydik 1 maç yenip diğer maç berabere kalsa yetebilirdi diğer rakiplerden aynı puanları çıkardığımızda.

Yalnız şunu da belirtmeden geçemeyeceğim,geçen hafta Kadıköy dönüşü erken şampiyonluk kutlayan renktaşlara demiştik henüz erken diye. Gelecek hafta oynanacak maçlardan sonra işimizin kolaylaşacağı ya da zorlaşacağı belli olacak. Eğer Trabzon kazanırsa Fenerbahçe 2. sırayı korumayı düşünsün çünkü aradaki fark 5'e ve play off'ta 3'e düşecek Ama Fenerbahçe kazanırsa ilk 2 netleşir....

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
Nerede o konuşanlar?Melo-Selçuk daha iyiydir hertürlü diyenler?Konuşsunlar şimdi.
Zokora tek başına ayakta durdu bu akşam. Melo-Selçuk iyi ama Elmander olmayınca onların da etkisi azaldı normal olarak. Yalnız Colman'ı begenmedim ben