Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

15 55.56%
  • Berabere biter

7 25.93%
  • Trabzonspor kazanır

5 18.52%
Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 360 sonuç

Konu: [32. Hafta] Galatasaray - Trabzonspor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Trabzonlu oyuncular biraz becerikli olsalar 1-1 değil 1-2 1-3 olurdu . Beşiktaş maçında da çok kaçırmışlardı . Penaltı pozisyonunda Alanzinho elini kaçırmaya çalışıyo gibi geldi zaten kayarken elini nereye koyabilir ayrıca sanırım ayağından sekip eline çarpıyo hakem kararıdır bişey diyemessin . Tempolu maçtı seyir zevki yüksekti .
    Mehmet biraz becerikli olsa yine 1 - 3 olurdu zaten her şeyde rakip biraz becerikli olsa 3-4 yapardı diyorsun Galatasaray'a karşı bizde zaten davet ediyoruz onları 3 -4 olması için. Bu arada elini kaçırıyorsa kaçırıyor ama eli açıkken çarpıyor ona göre atılmıs topta olabilir. Ayağından sekerek diyenlere de bir cevabım var melo ayağıyla sektirsin topu sonra eliyle kontrol etsin olur mu öyle şey ayağına çarptıktan sonra vakit te geçiyor eline gelmesine kadar.

Bu arada Zokora yerde iyi yattı , Olcan iyi kavga etti , Tolga baya bir zaman geçirdi , Cüneyt Çakır sende harikasın geri pası da görme ve son olarak bir şeye değiniyorum Melo gerçekten adamsın doğruları hakemlerin yüzüne vurabiliyorsun Fatih Hoca'da İmparator olduğunu bu maç yine kanıtladı hırsıyla.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

En iyi orta saha üçlüsü Melo , Selçuk , Fernandes'tir aralarında en iyi kimdir bilemiyorum fakat Emre bu ligde ki en iyi ilk 5 orta saha oyuncusundan biri değildir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bu Cüneyt Çakır Beşiktaş-Trabzonspor maçlarını yönetir inşallah play off'ta. Ne Fenerbahçe'nin ne de Galatasaray'ın maçlarına vermesinler bu adamı ya! Fırat Aydınus var babalar gibi. O gayet adaletli yönetir bence.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

iddaya girerim 10 dakika sonra volkan muslera tolga tartışılır burda

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    27 bin biletli demek "biletli" demek. Sadece bilet. Kombineliler sayılmıyor. Bugün Samsunspor maçındaydım orda da "Biletli seyirci sayısı 2900" dedi. Ama en az 7-8 bin kişi vardı.
    Bilgilendirme için teşekkürler, Maçı izleyenler tribünlerdeki bazı boşlukları görmüştür

Bunun üzerine bana ilginç geldiğini söyledim, saldırmanın bi mantığı yok : )
    not: lafım sana değil genel.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Önce Zokoranın adını yazarsanız anlarız, senin daha iyi demen neye göre ? Sende 2 kere okuyarak,yaz

Maç iyidi bu arada Play Off'da güzel maçlar bizi bekliyor.
    Zokora veya Zakoro, anlayan anlamıştır, takılma bunlara fazla.Kelime oyunu yaparak haklı çıkamazsın.Daha iyi demem neye göre biliyomusun, çok iyi bir şekilde topu alıp birden takımı atağa kaldırışıyla, attığı 10 tane golle, oyunu çok iyi yönlendirmesiyle, 3 kişi arasından topu birden çıkarıp takımı hızlı atağa kaldırmasıyla.Yeterli olmuştur sanırım.Galatasaray'ın maçlarını izlemediğiniz nereden de belli.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

1 penaltımız yendi , 1 tane de ceza sahası ıcınden cift vurus.

Penaltı pozisyonu net http://s1.directupload.net/images/120325/x9o7dqzt.swf

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Aygün senden başka bir yorum beklemzdim zaten.Ben bunu bir maçla mı yaptım sizin kafanız mı güzel?Bu maç oynanmadan demiştim dimi ben ?Ayrıca geçmiş sayfaları aç bak ben Zokora-Colman üstünler demedim.Aynı düzeydeler dedim eksikleri yok dedim hatta iyi bir takımda artıları vardır oda benim höürüşüm sen Galatasaray taraftarı olarak kendi oyuncularını öveceksin o zaten Allah'ın emri.Cüneyt Çakır sayesinde kazandığınız maçta bile adama sallıyorsunuz ya bu yorumlar çok normal işte.
    Kimin kafası güzel o meçhul abi (: Tamam bu maç senin görüşünü destekler nitelikteydi ama aç bakalım ilk maçı neler olmuş tekrar izle.Eksiği fazlayı gör.Cüneyt Çakır hakkında konuşmaya hiç gerek yok.Trabzonsporlu oyuncuların ayağı takılsa çime sarı kart gösterecekti adam.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yahu neyi tartışıyorsunuz? 4 büyüklerin hepsinin de kadrosunda 1 ya da 2 iyi oyuncu var. Bence Fernandes-Emre-Zokora-Colman-Melo ve Selçuk hepsi de kaliteli oyuncular.Şu şundan daha iyidir diyemeyiz çünkü hepsinin kendine has özellikleri var. Neyin peşindesiniz anlayamadım ki

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Zokora veya Zakoro, anlayan anlamıştır, takılma bunlara fazla.Kelime oyunu yaparak haklı çıkamazsın.Daha iyi demem neye göre biliyomusun, çok iyi bir şekilde topu alıp birden takımı atağa kaldırışıyla, attığı 10 tane golle, oyunu çok iyi yönlendirmesiyle, 3 kişi arasından topu birden çıkarıp takımı hızlı atağa kaldırmasıyla.Yeterli olmuştur sanırım.Galatasaray'ın maçlarını izlemediğiniz nereden de belli.
    Bize emin konuşma diyen maçı izlemediğimi söylüyor.Ben maçları izliyorum ama tarafsız izliyorum tavsiye ederim.

Şu Batdal'a hiç kanım ısınmadı arkadaş çok boş bir adam

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bilgilendirme için teşekkürler, Maçı izleyenler tribünlerdeki bazı boşlukları görmüştür

Bunun üzerine bana ilginç geldiğini söyledim, saldırmanın bi mantığı yok : )
    not: lafım sana değil genel.
    Yok saldırmadım. Zaten ilk alıntıyı sana yapmamıştım sonra senin daha önce mesaj attığını görüp alıntı kısmını değiştirdim mesaj aynı kaldı.

Resme gelirsek bildiğim kadarıyla ordaki bilet fiyatları çok pahalı. Bu nedenle orası hep boş kalıyor. 2 kale arkası hep fulleniyor. Kapalı üstte genelde dolu oluyor. Numaralınında yarısından çoğunun dolu olduğunu düşünürsek en az 40 bin eder
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Bize emin konuşma diyen maçı izlemediğimi söylüyor.Ben maçları izliyorum ama tarafsız izliyorum tavsiye ederim.
    O kadar dediğimden bunu mu anladın gerçekten ? Yazık.

Ben maçları izliyor musun derken Galatasaray'ın her maçını izliyor musun anlamında dedim.Benim dediğimi taraflı, tarafsız herkes biliyor zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Yahu neyi tartışıyorsunuz? 4 büyüklerin hepsinin de kadrosunda 1 ya da 2 iyi oyuncu var. Bence Fernandes-Emre-Zokora-Colman-Melo ve Selçuk hepsi de kaliteli oyuncular.Şu şundan daha iyidir diyemeyiz çünkü hepsinin kendine has özellikleri var. Neyin peşindesiniz anlayamadım ki
    Ben Selçuk için en iyi Türk oyuncu dedim Melo için en iyilerden.Adamlara yaranamadık yine

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yok saldırmadım. Zaten ilk alıntıyı sana yapmamıştım sonra senin daha önce mesaj attığını görüp alıntı kısmını değiştirdim mesaj aynı kaldı.

Resme gelirsek bildiğim kadarıyla ordaki bilet fiyatları çok pahalı. Bu nedenle orası hep boş kalıyor. 2 kale arkası hep fulleniyor. Kapalı üstte genelde dolu oluyor. Numaralınında yarısından çoğunun dolu olduğunu düşünürsek en az 40 bin eder
    Saldırı lafını sana kullanmadığımı not olarak belirtmiştim (:
    O zaman orada bir yönetim hatası vardır 1 seyirci 1 seyircidir. Gösterdiğim resmin sağ ve sol tarafları neredeyse tamamen boş, kale arkası kısmına kadar. Bu hem destek açısından hem de maddi açıdan bir kayıp demek. Bilet fiyatları biraz daha aşağıya çekilebilir. Şampiyonluğa oynayan takımın bir derbi maçta stadında bu kadar boşluk olması olmaz tabi. Seyirci her zaman itici güçtür.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007

Amma gerilmiş ortalık yine

Elmander olmadan puan kaybedebileceğimizi düşünüyordum ve kaybettik geçmiş olsun.Özeti izledim sadece Trabzonspor'un golünden önceki faul değildi bence ek olarak hemen başlamışlar gol olmuş, ilginç.Sarı kartlar ilginç.İlginç

Şu Baros da öğrenemedi bir türlü kendini yere atınca penaltı, frikik kazanılamayacağını.Sırf özetde 2-3 kez yere attı kendini maçta kim bilir ne kadar atmıştır.Pozisyonu harcıyorsun birşey de kazanamıyorsun pozisyonu harcama bari.Ben hakem olsam garanti sarıyı basmıştım rol kesiyo diye.

Mehmet Batdal lütfen yok ol, yok ol, yok ol

Kalan en zor maçımızdı keşke kayıpsız atlatabilseydik olmadı Umarım diğer maçlarda kaza yaşamayız.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Kimin kafası güzel o meçhul abi (: Tamam bu maç senin görüşünü destekler nitelikteydi ama aç bakalım ilk maçı neler olmuş tekrar izle.Eksiği fazlayı gör.Cüneyt Çakır hakkında konuşmaya hiç gerek yok.Trabzonsporlu oyuncuların ayağı takılsa çime sarı kart gösterecekti adam.
    Bütün Galatasaraylılarda ilk maça sığınmış.Evet ilk maçta kötüydük.Ama bak bakalım ilk maçta neden kötydük.

İlk yaırda 2 günde 1 maç yapmaktan ne hale gelmiştik.Federasyon sağolsun.Ekmeğinize yağ sürdü bu sezon sizlerin.

Daha fazla konuşmaya gerek yok.Siz anlamk istemeye devam edeceksiniz konuşup kendimi yormama gerek yok.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Saldırı lafını sana kullanmadığımı not olarak belirtmiştim (:
    O zaman orada bir yönetim hatası vardır 1 seyirci 1 seyircidir. Gösterdiğim resmin sağ ve sol tarafları neredeyse tamamen boş, kale arkası kısmına kadar. Bu hem destek açısından hem de maddi açıdan bir kayıp demek. Bilet fiyatları biraz daha aşağıya çekilebilir. Şampiyonluğa oynayan takımın bir derbi maçta stadında bu kadar boşluk olması olmaz tabi. Seyirci her zaman itici güçtür.
    Biletler aşşağıya çekilmeli tabiki ama nerdeee

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bütün Galatasaraylılarda ilk maça sığınmış.Evet ilk maçta kötüydük.Ama bak bakalım ilk maçta neden kötydük.

İlk yaırda 2 günde 1 maç yapmaktan ne hale gelmiştik.Federasyon sağolsun.Ekmeğinize yağ sürdü bu sezon sizlerin.

Daha fazla konuşmaya gerek yok.Siz anlamk istemeye devam edeceksiniz konuşup kendimi yormama gerek yok.
    Abi daha önümüzde iki play off maçı var onlardan sonra güzel güzel konuşuruz hiçbir bahane olmayacak o zaman

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Aynen ya komedi Çarpmışma olsa neyse adam teğet geçiyor

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Allahtan sarı kart vermedi buna da şükür

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

harbi arif düşüşü yapmış

Zokora kendini yere atinca kahraman oluyor Eboue atinca auuvvv

http://s1.directupload.net/images/120325/xx8tlaxj.swf

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bence Zokora boş zamanlarında Spartacus'teki Oenamaus'un dublörlüğünü yapıyor ordan öğrenmiştir bunu da Tipler aynı adamların

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aynen he bende maçı izlerken benzettim ikisini

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ebue hakemin kolundan tutup çekiyor.2. sarıdan atılması gerekirken es geçdi maçın kahramanı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

onu da yapsaydı yüzsüzlüğün son haddi olurdu mustafa. yeterince dogramadı mı adam bizi zaten ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ne şantır arkadaş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

eboue orda 2 kez dograndi itiraz etmesi dogru hakemi çekmemesi gerek ama orda kim olursa olsun kendini kontrol edemez , ayrica normal olarak goruyorum bazi oyuncular hakemi dovmedigi kaliyor kart vermiyorlar hakemler.

Ebue hakemin kolundan tutup çekiyor.2. sarıdan atılması gerekirken es geçdi maçın kahramanı.

Cüneyt Çakır alisik öyle seylere

Last edited by meddah : 26.Mart.2012 at 00:16 Reason: Konu dışı kısımlar

Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri