Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

15 55.56%
  • Berabere biter

7 25.93%
  • Trabzonspor kazanır

5 18.52%
1 ile 30 arası toplam 360 sonuç

Konu: [32. Hafta] Galatasaray - Trabzonspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yok saldırmadım. Zaten ilk alıntıyı sana yapmamıştım sonra senin daha önce mesaj attığını görüp alıntı kısmını değiştirdim mesaj aynı kaldı.

Resme gelirsek bildiğim kadarıyla ordaki bilet fiyatları çok pahalı. Bu nedenle orası hep boş kalıyor. 2 kale arkası hep fulleniyor. Kapalı üstte genelde dolu oluyor. Numaralınında yarısından çoğunun dolu olduğunu düşünürsek en az 40 bin eder
    Saldırı lafını sana kullanmadığımı not olarak belirtmiştim (:
    O zaman orada bir yönetim hatası vardır 1 seyirci 1 seyircidir. Gösterdiğim resmin sağ ve sol tarafları neredeyse tamamen boş, kale arkası kısmına kadar. Bu hem destek açısından hem de maddi açıdan bir kayıp demek. Bilet fiyatları biraz daha aşağıya çekilebilir. Şampiyonluğa oynayan takımın bir derbi maçta stadında bu kadar boşluk olması olmaz tabi. Seyirci her zaman itici güçtür.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Saldırı lafını sana kullanmadığımı not olarak belirtmiştim (:
    O zaman orada bir yönetim hatası vardır 1 seyirci 1 seyircidir. Gösterdiğim resmin sağ ve sol tarafları neredeyse tamamen boş, kale arkası kısmına kadar. Bu hem destek açısından hem de maddi açıdan bir kayıp demek. Bilet fiyatları biraz daha aşağıya çekilebilir. Şampiyonluğa oynayan takımın bir derbi maçta stadında bu kadar boşluk olması olmaz tabi. Seyirci her zaman itici güçtür.
    Biletler aşşağıya çekilmeli tabiki ama nerdeee
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri