Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • İBB kazanır

10 58.82%
  • Berabere biter

4 23.53%
  • Beşiktaş kazanır

3 17.65%
1 ile 30 arası toplam 115 sonuç

Konu: [32. Hafta] İBB - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Herkes İBB alacak diye düşünüyor ama artık kaybedecek bir şeyimiz olmadığından rahat oynarız diye düşünüyorum geçen haftaki gibi. Gerçi kaybedecek playoff'umuz var ama...
    Bu haftaki sonuçlardan sonra Play-Off yerimiz garanti. Bu bize rehavet mi getirir yoksa GS-TS maçından çıkan beraberlik oyuncularımızı daha da kamçılar mı bilinmez. Ne yapıp ne edip kazansınlar , başka birşey istemiyorum.

1-3 alırız gibime geliyor. Geçen hafta buraya yazmasam da arkadaş ortamında laf arasında Manisa maçının sonucunu bilmiştim Almeida'dan yine gol bekliyorum .

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Bu haftaki sonuçlardan sonra Play-Off yerimiz garanti. Bu bize rehavet mi getirir yoksa GS-TS maçından çıkan beraberlik oyuncularımızı daha da kamçılar mı bilinmez. Ne yapıp ne edip kazansınlar , başka birşey istemiyorum.

1-3 alırız gibime geliyor. Geçen hafta buraya yazmasam da arkadaş ortamında laf arasında Manisa maçının sonucunu bilmiştim Almeida'dan yine gol bekliyorum .
    Almeida golünü yarın başka alanlarda atar belki; fakat İBB'ye karşı imkansız, çünkü sakat. Almeida, Q7, İsmail ve Tanju 18'de yok. Sol bekte Ekrem'e kaldık yine.

Mesaj Yetkileri