Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

15 55.56%
  • Berabere biter

7 25.93%
  • Trabzonspor kazanır

5 18.52%
Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
301 ile 330 arası toplam 360 sonuç

Konu: [32. Hafta] Galatasaray - Trabzonspor

1. Default

Herşeyi tartışmışsınız da Fatih Terim'in oyun alanına girip hakeme esip gürlemesini bir kişi bile dile getirmemiş Ne güzel dünya, adım gibi eminim herhangi bir Anadolu takımının teknik direktörü olsaydı o durumda tereddütsüz oyun alanı dışına gönderilirdi. Buna Şenol Güneş'te hatta Carvalhal'i de dahil ederim. Ama Fatih Terim'e, ya da Aykut Kocaman'a etiketten dolayı güçleri yetmiyor. Tıpkı sahadaki futbolculara yetmediği gibi...
    Ayrıca nannar usta eline sağlık, objektif bakabilen nadir insanlardansın şu forumda. Mehmet Batdal konusunda sana %100 katılıyorum. Tamamen tüketim toplumu olmuşuz, genç futbolcuları bile gözümüzü kırpmadan, acımasızca eleştirip, kullanıp atabiliyoruz. Bunu hem taraftarlar, hem kulüpler yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Sizinki yine iyi, Barış Özbek daha Trabzon formasını toplamda yarım saat giymiş değil.
    trabzon için bu büyük şans

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Engin'in mutlaka yeteneği vardır ancak hiçbir zaman Avrupa standartlarına çıkamaz çünkü mental olarak çok zayıf. Nerede top süreceğini,nerede adam geçip nerede pas vereceğini bilmiyor.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maçta puan kaybettiysek bunun nedeni Fatih Terim'dir.O müthiş şal atkılarından birisini takmamıştı bu maçta

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Bu maçta puan kaybettiysek bunun nedeni Fatih Terim'dir.O müthiş şal atkılarından birisini takmamıştı bu maçta
    Hava olmuş neredeyse 15 derece ne atkısı yahu ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Herşeyi tartışmışsınız da Fatih Terim'in oyun alanına girip hakeme esip gürlemesini bir kişi bile dile getirmemiş Ne güzel dünya, adım gibi eminim herhangi bir Anadolu takımının teknik direktörü olsaydı o durumda tereddütsüz oyun alanı dışına gönderilirdi. Buna Şenol Güneş'te hatta Carvalhal'i de dahil ederim. Ama Fatih Terim'e, ya da Aykut Kocaman'a etiketten dolayı güçleri yetmiyor. Tıpkı sahadaki futbolculara yetmediği gibi...
    Ayrıca nannar usta eline sağlık, objektif bakabilen nadir insanlardansın şu forumda. Mehmet Batdal konusunda sana %100 katılıyorum. Tamamen tüketim toplumu olmuşuz, genç futbolcuları bile gözümüzü kırpmadan, acımasızca eleştirip, kullanıp atabiliyoruz. Bunu hem taraftarlar, hem kulüpler yapıyor.
    Mehmet Batdal'a da fazla yüklendik kabul ediyoruz. 90+4'te onu atsan galip geleceksin üstelik müsaitinde müsaiti ama gidip kaleciye vuruyorsun ee orada kim o pozisyonu kaçırırsa eleştirilir.

Yiğit'i eleştirmedik , Emre'yi eleştirmedik , Semih'i eleştirmedik. Demek iyi oynayan potansiyeli olan gençleri herkes görüyor ve biliyor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Bir Trabzonlu Mustafa mi var yahu! Forumdaki butun GSlilere karsi tek basina cevap vermis, helal olsun

Bence bu maci unutun, gerci ders alinmali cunku kendine gelmeyip hakemle ugrasmaya devam edilirse daha cok puan kaybeder GS. Ne olursa olsun GS bugun iyi degildi ve uzatmalarda galibiyeti kacirmis gibi gorunse de 1 puani kapan GS oldu. Oyuncular cok formsuzdu bu gece. 2-3 kisi haricinde takim kotuydu.

Melo bu seneki formuyla gelecek sezon Juventusta kalir gibime geliyor. Kalmazsa da zengin bir talip cikabilir, kesenin agzini acarsa Aysal Bskn. orasini bilemem. Kotu oynadigi bir mac hatirlamiyorum, kesinlikle kadroda tutmali onu GS.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şenol hocada baya karizma olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

eee adam yıllarca eleştirildi kıyafeti yüzünden olsun o kadar

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ilk devre Trabzon oynadı ama ikinci devre dengedeydi maç aytaç 1 puana sevinmemiz mi yoksa üzülmemiz mi gerektiği gelecek hafta belli olur. ayrıca takım kötü olsa bile hakemin maçı dograma hakkı yok. takımı ayrı hakemi ayrı eleştirelim. takım bugün tutuktu, ama en tutuk olan isim hakemdi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Simdi bizim en iyi hakemimiz bumu ?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Dunya Kupasi 2002 de az ugrasmadilar saciyla adamin[Senol Hoca]. Ne gunlerdi be onlar. Ne abuk bir medyamiz var bizim yahu

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

öyle gözüküyor. en iyisi bu diyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ilk devre Trabzon oynadı ama ikinci devre dengedeydi maç aytaç 1 puana sevinmemiz mi yoksa üzülmemiz mi gerektiği gelecek hafta belli olur. ayrıca takım kötü olsa bile hakemin maçı dograma hakkı yok. takımı ayrı hakemi ayrı eleştirelim. takım bugün tutuktu, ama en tutuk olan isim hakemdi.
    Hakem %100 etken degildi macta GS icin. Hatta 1 puan icin de katkida bulundu Ama Terimin oyuna surdugu isimlere bakarak ne kadar caresiz kaldigini anlayabiliriz. Sabri Yigit MBatdal. Yerlerine girdikleri adamlar o derece kotu oynamislar ki baska cozum birakmamis. Terim de elinden geleni yapti maci cevirebilmek icin ama takim formsuzsa bir yere kadar. Son 15 dk mi neydi, kaleyi bulan sutlar arasinda ucurum vardi. Hic uretken olamadilar. Dedigin gibi onumuzdeki hafta Ordu maciyla hersey yerli yerine oturur. Elmander cok onemli, mutlaka takima donmeli. Yoksa isi cok zor GSnin.

Hani milli takim icin 2008 de yabanci basin tarafindan son otobus kalkmadan kazandik demeyin yorumu yapiliordu. Terim o turnuvadaki atmosferi butunuyle GS ye tasidi. Terim GS icin buyuk kazanc.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Şenol hocada baya karizma olmuş.

hoca'nın ceket hoşuma gitti. zevkli adammış.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

2 haftadır son saniyelerde takipçilerimize zor anlar yaşatıyoruz. Pozisyonlar nedeniyle inme indi inecek. Birde işin zevkli olan bu kısmına bakmak lazım.

Yoksa Galatasaray bu beraberlikle bir şey kaybetmedi. Ha 4,5'tan 5 ha 4 o kadar büyük bir kayıp değil yani. Beraberlik golü gelmeseydi o zaman büyük bir kayıp diyebilirdik.

Benim korkum bu süreçte aylardır uygulanmayan kararların uygulamaya sokulmasıdır. Galatasaray'ın haklı liderliğine ve belki de olma ihtimali bulunan haklı şampiyonluğuna gölge düşebilir. Sonra yıllarca yaptırım uygulanmasaydı şampiyon olamayacaktınız muhabbeti dinleyeceğiz.

Tabi benim adıma şampiyon olmamız önemli değil. Galatasaray sonuncu olsun ve Fenerbahçe'ye, Beşiktaş'a, alayına hep yenilelim ama Galatasaray'a Avrupa katılma hakkı versinler yeterli. Bu istek bir hayal olduğuna göre buna ulaşmak için şampiyonluk önem kazanıyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

batdal"a yuklenmemek gerek tamam atamadi ama bu adam 12312 gundur oynamiyor burda hocanin hatasi var rierayi almaliydi.

Erman Toroğlu: "Ligde Galatasaray hariç her takımın özel hakemi var. Bu takım hala lider, helal olsun valla"

Bünyamin Gezer : Trabzonsporun attığı golde Alanzinho ya yapılan hareket kesinlikle faul değil
    Last edited by byariff : 26.Mart.2012 at 03:05

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Erman Toroglu

Ictigi ickiye gore takimlari seviyor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

“Orta saha ile ilgili hocamızla ciddi çalıştık. 'Selçuk ve Melo’ya üstünlük sağlarsak, Emre ve Engin’den onlara gelen yardımı kesersek orta sahanın üstünlüğünü alırız' diye konuştuk. Colman ve Alanzino’nın yardımı ile ilk yarıda üstünlüğü ele geçirdik. Maçın temposu da bu şekilde devam etti. Haftaya cezalı olmam ilginç. İki Fenerbahçe maçında da cezalı duruma düştüm. Fenerbahçe’ye karşı bir türlü oynayamıyorum. Bu da kaderin bir cilvesi”

Zokora'nin aciklamalari

Melo ve Selcuk daha iyi olsaydi bu maci GS kesin alirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Galatasaray'ın ne olursa olsun kazanması gereken bir maçtı. Saçma sapan bir defans hatası ve rakibin uyanıklığı sayesinde yedikleri gol olmasa bunu başarabilirlerdi. Maçın en dikkat çeken olayıysa Mehmet Batdal gibi daha devre arasında Bülent Korkmaz tarafından yetersizliği nedeniyle şutlanan bir adamın oyuna girmesi ve yüzde yüzlük bir gol kaçırmasıydı. Kendisinden ne bekliyordu ki Signor Terim ? Neden sahaya sürüldü anlam veremedim açıkcası. Puan farkının 7'ye inmesiyle heyecan katsayısı iyice artmış oldu. Playoff'lar müthiş geçecek gerçekten.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

24 yıl aradan sonra normal sezonu hiçbir derbi maçını kaybetmeden tamamlıyoruz.Buda önemli bir detay.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Harbi hiç kaybetmeden 3 galibiyet 3 beraberlik aldık dimi?

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Harbi hiç kaybetmeden 3 galibiyet 3 beraberlik aldık dimi?
    6 maç daha oynayacağız inşallah12 maçın hiç birinden yenik ayrılmayız gibime geliyor

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Tam kadro oldugumuz sürece yenilmemek için savaşırız. ama tabi hiç yenilmeden tamamlarsak harika birşey olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Aykut Kocaman ne yapmış söyler misin bana? O adam ligin en sakin adamı. Aragones'ten sonra Fenerbahçe'ye gelmiş en sakin adam. Şu zamana kadar ne yapmışta hakem bir şey dememiş?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.dha.com.tr/trabzonspordan...ri_290570.html

Benim anlamadığım 2 takımda hakemi rakibin lehine kararlar verdiği için suçluyor. Kim haklı, kim haksız

27. Default

Aykut Kocaman ne yapmış söyler misin bana? O adam ligin en sakin adamı. Aragones'ten sonra Fenerbahçe'ye gelmiş en sakin adam. Şu zamana kadar ne yapmışta hakem bir şey dememiş?
    Peki şöyle değiştireyim. Şampiyonluk yarışındaki büyük takımların teknik direktörlerine. Oldu mu?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Zokora'nın Eboue yaptığı pozisyon direk kırmızı kart. Burak'ın golü resmen şaka gibi. Adam orada yatıyor Trabzonlu oyuncu frikiği kullanıyor. Hakem serbest vuruşu tekrarlamaıs lazımdı.

Tolga'nın Baros'a yaptığı pozisyon penaltı gibi duruyor daha detaylı bir açıdan bakmak lazım
    Mehmet Batdal o golü atsaydı artık çok rahat yedeğe girerdi hem takıma 2 puan kaybettirdi hemde kendi şansını tepti.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Burak'ın golüne baktımda Fenerbahçe'yi şampiyonluktan etmişlerdi bu şekilde...Oyuncular durmuşken birden başlıyorlar ve golü atıyorlar Trabzon taktiği başka türlü atamazlardı zaten bende diyorum nasıl yedik...Ama bizimkilerde de hata var her şeye rağmen durmamamız lazımdı orada hemen geçmeliydi oyuncular yerlerine...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Zokora'ya direk kirmizi kartmi kotu alistiniz, ilk yaridaki maci hatirlayin oyle bi bedavadan kirmizi daha ciksaydida isiniz kolaylasaydi.

Uyduruk bir penalti
    Oyundan atilmasi gereken no.8, Melo ve Eboue

No.8 macin basindan sonuna kadar bildiginiz Emre Belozogluydu, istedigi butun fauleri caldirdi buna ragmen bazi arkadaslarimiz gozleri halen doymamis.

Melo guzel alkislar tuttu, hakem bakmadimi gormedimi bilmiyorum artik

Eboue hakemi kolundan tutup dondurmesi. Sonra Fm tabiriyle "Eboue went down like he's been SHOT!" sonra yerden kalkip Olcani itmesi, sonra tekrar yere yatmasi

Trabzon baska turlu gol atamazmis Siz kotu oyununuza kilif uydurun, bakalim Sampiyonlar Liginde oyle hatalari kim affedecek. Herkes bizim gibi beceriksizlik yapamiyor, alacagimiz maci veriyorduk az kaldi

Yazmak istemiyordum cunki hakem 2 takim icinde kotu mac yonetti, ama ciddi sekilde sadece rakibi gorenler varki dogru yerleri bile gormuyorlar
    .
    Last edited by Bordo61Mavi : 26.Mart.2012 at 21:42 Reason: eklenti yaptim

Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon

Mesaj Yetkileri