Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • İBB kazanır

10 58.82%
  • Berabere biter

4 23.53%
  • Beşiktaş kazanır

3 17.65%
1 ile 30 arası toplam 115 sonuç

Konu: [32. Hafta] İBB - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Holmen oyunu iki yönüylede oynayabilen bir oyuncu . Rahatlıla 3 büyük takımda oynar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Holmen oyunu iki yönüylede oynayabilen bir oyuncu . Rahatlıla 3 büyük takımda oynar
    Katılıyorum.Bence sezon sonu yoklarlar İBB'yi.4-5 milyon euroya bırakır bence iBB.
    Ayrıca İBB'nin bu kadrosuyla güzel bir stadı olsa ve kendi evinde 15 bin kişiye felan oynasa zirveye oynar.Bu takıma başka stad şart.Şehir merkezinde yapılsa bir stad ben bile giderim desteklemeye.Kasımpaşa stadı'nı kullansalar mesela.Kesinlikle Olimpiyat'tan kurtulması lazım.

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Katılıyorum.Bence sezon sonu yoklarlar İBB'yi.4-5 milyon euroya bırakır bence iBB.
    Ayrıca İBB'nin bu kadrosuyla güzel bir stadı olsa ve kendi evinde 15 bin kişiye felan oynasa zirveye oynar.Bu takıma başka stad şart.Şehir merkezinde yapılsa bir stad ben bile giderim desteklemeye.Kasımpaşa stadı'nı kullansalar mesela.Kesinlikle Olimpiyat'tan kurtulması lazım.
    Bunun için bir projeleri var diye biliyorum. Sezon başında Abdullah Avcı ile yapılan bir röportajda dile getirmişti. 14bin kişilik şirin bir stadyumdan bahsetmişti

Buldum galiba haberi de ; bu da linki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Bunun için bir projeleri var diye biliyorum. Sezon başında Abdullah Avcı ile yapılan bir röportajda dile getirmişti. 14bin kişilik şirin bir stadyumdan bahsetmişti

Buldum galiba haberi de ; bu da linki
    2013'te gerçekten olursa bu proje güzel olur.Hem kendileri hemde rakipleri için tam bir eziyet Olimpiyat.

Mesaj Yetkileri