1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: [STSL] Fenerbahçe SK

Hybrid View

Belli kurallar ve beyanatlar çerçevesinde Ömer abinin dedikleri haklı. Kaldırılmamalı.
    Bende bir Fenerbahçe'liyim, Aziz Yıldırım'a sevgim ve inancım tam. Şike süresince hiç aklımda şike yaptığını geçirmedim, inandım çünkü. Savunmasını okuyunca da hiç şaşırmadım. Çünkü beklediğim birşeydi. Yani biz başkana bu denli bi sevgi duyduk. Belki bizim jenarasyonumuza denk geldiği için çoğu yaptğına tanık olduğumuz içinidir.

Ama Ziya Şengül'ü ne izledim ne de tanıyorum. Para için rating için yaptıklarıyla nefret ettiğimiz bir insan.
    Konuya hep yaptıklarıyla bakılıyor. Birde şöyle düşünülmeli. Bu adam 400 küsür maça çıkmış efsane bir oyuncu madem. Niye çıkıp ta ekmeğini yediği kulüp hakkında langur lungur konuşuyor?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Jaswege View Post
    Konuya hep yaptıklarıyla bakılıyor. Birde şöyle düşünülmeli. Bu adam 400 küsür maça çıkmış efsane bir oyuncu madem. Niye çıkıp ta ekmeğini yediği kulüp hakkında langur lungur konuşuyor?
    Bence soyledikleri Fenerbahce hakkinda degil, Fenerbahce'yi mevcut surecin icine girmesine neden olanlarla ilgili. Herkes her meselede ayni tepkiyi vermek zorunda degil sonucta.

Bazisi Fenerbahce'yi sevdigi icin Aziz Yildirim'in pesinden gider, bazisi Fenerbahce'yi sevdigi icin Aziz Yildirim'in pesinden gitmez. Esasinda bence bunlarin tamami menfaatlerle iliskili ama o daha karisik bir konu. Bazisinin Aziz Yildirim'in baskan olmaya devam etmesinden menfaati vardir ve ona gore konusur. Bazisinin da devam etmemesinden menfaati vardir ve ona gore konusur. Yani al birini, vur otekine. Bu tip kulup yorumcularini hic takip etmememek en sagliklisi bence.

Mesaj Yetkileri