Quote Originally Posted by di canio View Post
Bir oyundan bahsediyoruz. Bu oyunun Türkiye araştırmasının sitesi ve forumu burası. Oyunu oynayanların neredeyse tamamının uğradığı bir site desek yanlış olmaz. Şu ana kadar Ziya Şengül üzerinde yapılan yorumların neredeyse tamamı da çıkarılsın yönünde. Çıkartmamak ya da o çıkarsa Aziz Yıldırım da çıkar diye inat etmek niye peki? Diyorsunuz ki oyuna etkisi yok, sadece kozmetik. Neden bu kadar mesaj yazma gereği duyuyorsunuz? Ziya Şengül'ün çıkartılmasını ya da çıkartılmamasını konu alan onca mesaja bakın, yazanların neredeyse tamamına yakını çıkartılmasını istemiş. Sadece kozmetikse, buna tamam demek zor olmasa gerek. Ayrıca o listede Ogün Altıparmak da olmalı. Şu an açık olan oyunumda o listede gözükmüyor.
Yukarıda bunu yazmıştım. Bu inat, bu direnç niye? Football Manager'in resmi araştırmasını sizler yapıyorsunuz. Bu forumda da hata ve yanlışlıklarla ilgili geri dönüş ve öneriler alıyorsunuz. Bu forumda bunca kişi kaldırılmasını isterken, sırf kozmetik dediğiniz bir durumu kaldırmamak için inat etmenizi anlamıyorum ben. Üstteki mesajda da yazdım, bu forum Türkiye araştırmasındaki yanlışların, hataların veya bu oyunu oynayanlar tarafından yapılması istenen değişikliklerin tartışılabildiği bir platformsa; bu ülkede Football Manager oynayanların neredeyse hepsinin yolu buradan geçmişse, geçiyorsa; bir ismin bir takımın favori listesinden kaldırılmasını savunan mesaj sayısı, kaldırılmaması gerektiğini savunandan açık ara fazlayken bu inat niye?