1 ile 30 arası toplam 106 sonuç

Konu: Bir İngiliz Klasiği | Fulham Football Club [l.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Üst üste mağlubiyetler çok kötü olmuş ama umarım düzeliriz. Benim şöyle bir taktiğim var, takım böyle üst üste çok kötü gidiyorsa oyunu oynamayı bırak. Şöyle 1 gün falan ara ver, ertesi gün döndüğünde mükemmel bir oyunla karşılaşıyorsun :-D
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Ligde ki puan kayıpları kötü olmuş. Neyse ki Avrupa Ligi'nde iyi bir galibiyet ile kara bulutları dağıtmışsın. Turu rahat geçersin, ligde de bir galibiyet serisi yakalaman lazım.
    Metalist galibiyeti rahatlattı bizi, ligde galibiyet serisi şart oldu zaten.
    Quote Originally Posted by Corpus View Post
    5 maçta 1 gol yediler deyince sandım ki tüm maçları kazandın. Ama nerdeee... Lig kötü olmuş ama Uefa da üst tur güzel olmuş
    1 yersek atamıyoruz, 2 yersek 1 tane atıyoruz Avrupa Ligi'nde doludizgin geliyoruz.
    Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Avrupa kupasını iyi bir noktada tamalarsın gibime geliyor,ligde fena değilsin inş yükselerek devam ediceksin
    İnşallah bakalım
    Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Üst üste mağlubiyetler çok kötü olmuş ama umarım düzeliriz. Benim şöyle bir taktiğim var, takım böyle üst üste çok kötü gidiyorsa oyunu oynamayı bırak. Şöyle 1 gün falan ara ver, ertesi gün döndüğünde mükemmel bir oyunla karşılaşıyorsun :-D
    Bugünde nispeten öyle oldu.Bugün girdiğim Dortmund ve Everton maçlarını kazandık

UEFA Avrupa Ligi 1. Eleme Turu 2. Maç

Kendi evimizde 4-0 yendiğimiz Metalist'le, deplasmanda bir nevi formalite maçına çıktık.Skor olarak 2 tarafında bir kaygısı yoktu.Maçta rahat ve zevkli geçti.Bu gol düellosunu 4-5 kazanarak üst tura yükseldik.2. turda rakibimiz Alman ekibi Dortmund oldu.

Premier Lig 26. Hafta

Metalist maçı sonrası evimizde olmayacak yerde mağlup olduk.Oyunun genelinde çok iyi oynadık ama biz 5 geldik gol atamadık adamlar 1 geldi gol attı.İlk yarı böyle geçti.2. yarı farkı indirsekte beraberlik golünü bulamadık, West Bromwich iyi kapandı.

Premier Lig 27. Hafta

Tottenham oynadı ve biz sadece izledik.

UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu 1. Maç

Metalist'i eledikten sonra rakibimiz Dortmund olmuştu.Son 2 maçımızı kaybederek geldiğimiz bu deplasmanda yine kaybettik.Oyun olarak mükemmeldik.Ama sadece 1 gol bulabildik.Yine de nispeten avantajlı bir skor elde ettik, evimizde bu işi bitiririz.

Premier Lig 28. Hafta

Tekrar tekrar söylemekten bıktım ama yine biz oynadık ve yine rakip kazandı.Bu kaçıncı oldu sayamadım artık.

UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu 2. Maç

işte bu be!! Sonunda oynadığımız oyunun karşılığını aldık.Baştan aşağıya bizim oynadığımız maçta Dortmund'u 2-0 mağlup ettik.ilk maç 2-1 mağlup olmuştuk rövanşı 2-0'la aldık.Böylelikle adımızı çeyrek finale yazdırdık! Neredeyse her maç kazanmayı hakediyoruz ama skor lehimize işlemiyor.

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Eşleşmeleri

Çekebileceğimiz en iyi eşleşmeyi çektik.Rakibimiz Championship ekiplerinden Birmingham oldu.Lig Kupasında eşleşmiştik ve deplasmandaki maçta 0-3 le geçmiştik rakibimizi.

Premier Lig 29. Hafta

Dortmund maçı sonrası, Everton deplasmanında iyi bir galibiyet aldık.Takım form tuttu.Umarım yeni bir galibiyet serisi başlar.

Premier Lig Puan Tablosu

Mesaj Yetkileri