1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Bahsettiğin Etik Kurulu'na gönderilenler nelerdi? Zira o dönem gizlilik kararı vardı. Kimler, hangi kritere göre seçip de gönderdi? Bunlar da önemli. Siz bir delil gördünüz mü? Ortada sadece konuşma kayıtlarının metne dökülmüş halleri var. Bunların asılları önemli olan. Konuşmaların öncesi, sonrası da önemli. Bir konuşmanın bir kısmını alıp, "burada bu denilmek istendi" diyerek kişileri suçlamak ne kadar doğru? Bu delillerin ortaya çıkmasını bekliyorum. Aziz Yıldırım Galatasaray-Sturm Graz maçında şike var demedi. Şike yapsak, skoru bulduktan sonra böyle top çevirirdik dedi. Bizim maçlarımız 90+ dakikalarda döndü, direkten dönüp dışarı çıkan toplar falan. Amiyane tabirle şike olduğu iddia edilen maçlar 3 buçuk attığımız maçlar. İsterse milyonlarca sayfa iddianame yazılsın. Ne kadar çok olduğu suçluluk ve suç için yeterli değil. Son sözlerine girmiyorum bile. Seviyesiz olmuş.
    Son sözümün farkindayim degistirdim özür dilerim.

FB-Trabzon macinda Selcuk 2-2 yapinca FB'li oyuncular topu Volkan'a geri oynadi ya?

Neyse konu amacinda sapacak. Su anda TFF'nin elinde yeterli delil var neden kimse cikip bisey diyemiyor ya da Uefa niye bu kadar acele ettiriyor bu adamlar bilmiyolar mi kurallari ?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Son sözümün farkindayim degistirdim özür dilerim.

FB-Trabzon macinda Selcuk 2-2 yapinca FB'li oyuncular topu Volkan'a geri oynadi ya?

Neyse konu amacinda sapacak. Su anda TFF'nin elinde yeterli delil var neden kimse cikip bisey diyemiyor ya da Uefa niye bu kadar acele ettiriyor bu adamlar bilmiyolar mi kurallari ?
    Nereden biliyorsunuz ellerinde yeterli delilin olduğunu?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Nereden biliyorsunuz ellerinde yeterli delilin olduğunu?
    Iddianame ortada polis etik kuruluna bi ton belge bilgi vs yolladi daha ne olacak. Yani herseyi gectim benim icin RTE'nin kurumlar degil kisiler yargilanmali sözü sikenin tescilidir onu da gectim kimseye ceza vermeyelim avrupaya gitmeye gerek yok demek sucun oldugunu kabul etmek demek.

Peki FB'li arkadaslarin bu kararlara yorumunu merak ediyorum avrupaya gitmemek demek ne anlama geliyor ?

Mesaj Yetkileri