1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Tamam siyasi diyoruz.Şu an iddianame dışında bir şey mi var ? Savcı başbakana evet şike var mı dedi ? Hayır mı diyecekti ? Şu an savunmalar alınmıyor mu ? Ondan sonra mahkeme ve federasyon şike var ya da yok diyecek.

Tamamen mantık dışı bir olayı ama siz siyasi demiştiniz diyip açıklamayı anlamıyorum.
    Allah allah dava siyasiyse RTE'nin haberi olmadan bi adim atilir mi ? Hele ki su anda RTE'nin haberi olmadan ülkede bi dava acilacak bisey olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Allah allah dava siyasiyse RTE'nin haberi olmadan bi adim atilir mi ? Hele ki su anda RTE'nin haberi olmadan ülkede bi dava acilacak bisey olacak.
    Yani siyasi davadır, Fenerbahçe aleyhine, siyasi irade davaya karışmıştır, hukukun üstünlüğü aşılmıştır, adil olmayan, siyasilerin istediği şekilde bir davada Fenerbahçe yargılanmakta, savunmalara bakılmaya gerek olmadan, yine siyasi iradenin istediği şekilde de dava sonuçlanacaktır mı demek istiyorsun?

Yani sen de kabul ediyorsun siyasi dava olduğunu, o zaman ilk günden beri bizim söylediklerimize destek olup, bizim fikirlerimize katıldığın anlamını çıkarıyorum buradan.

Olayın şikeyle/teşvikle alakası yok, tamamen siyasi dava size göre de?
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Yani siyasi davadır, Fenerbahçe aleyhine, siyasi irade davaya karışmıştır, hukukun üstünlüğü aşılmıştır, adil olmayan, siyasilerin istediği şekilde bir davada Fenerbahçe yargılanmakta, savunmalara bakılmaya gerek olmadan, yine siyasi iradenin istediği şekilde de dava sonuçlanacaktır mı demek istiyorsun?

Yani sen de kabul ediyorsun siyasi dava olduğunu, o zaman ilk günden beri bizim söylediklerimize destek olup, bizim fikirlerimize katıldığın anlamını çıkarıyorum buradan.

Olayın şikeyle/teşvikle alakası yok, tamamen siyasi dava size göre de?
    Yoo ben siyasi olduguna inanmiyorum. Önceki mesajlari okusaydiniz ben Uefa'nin verecegi ceza ile ilgili demek ki bir korku var ki avrupaya gitmeyelim deniyor yazdim. Memo da " Yahu başbakan ve Yıldırım Demirören nereden bilsin şike yapıldı ? Şu an 2 tane soruşturma var biri federasyonda biri mahkemelerde.2'si de devam ediyor.Bu nasıl bir çıkarım anlayamıyorum. " dedi. Ben onun üzerine olay hem siyasi diyorsunuz hem de Basbakan nereden bilecek diyorsunuz yani kendi icinizde celiski var ki bu 3 Temmuzdan beri devam ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Yoo ben siyasi olduguna inanmiyorum. Önceki mesajlari okusaydiniz ben Uefa'nin verecegi ceza ile ilgili demek ki bir korku var ki avrupaya gitmeyelim deniyor yazdim. Memo da " Yahu başbakan ve Yıldırım Demirören nereden bilsin şike yapıldı ? Şu an 2 tane soruşturma var biri federasyonda biri mahkemelerde.2'si de devam ediyor.Bu nasıl bir çıkarım anlayamıyorum. " dedi. Ben onun üzerine olay hem siyasi diyorsunuz hem de Basbakan nereden bilecek diyorsunuz yani kendi icinizde celiski var ki bu 3 Temmuzdan beri devam ediyor.
    Çelişki yok.Senin dediğinde de çelişki yok çünkü mantık yok.Dava siyasiyse de -mahkeme özel yetkili mahkeme- veya değilse,direk temiz futbol için yapılmış masum bir davaysa da ortada bir iddianame var ve 2 tane yerde biri federasyonda biri mahkemelerde savunmalar alınıyor.Yani bitmemiş bir dava varken komplo olsa da olmasa da ortada iddialar var.Kim bilebilir şike var yok ?

Mesaj Yetkileri