Yani siyasi davadır, Fenerbahçe aleyhine, siyasi irade davaya karışmıştır, hukukun üstünlüğü aşılmıştır, adil olmayan, siyasilerin istediği şekilde bir davada Fenerbahçe yargılanmakta, savunmalara bakılmaya gerek olmadan, yine siyasi iradenin istediği şekilde de dava sonuçlanacaktır mı demek istiyorsun?
Yani sen de kabul ediyorsun siyasi dava olduğunu, o zaman ilk günden beri bizim söylediklerimize destek olup, bizim fikirlerimize katıldığın anlamını çıkarıyorum buradan.
Olayın şikeyle/teşvikle alakası yok, tamamen siyasi dava size göre de?
"YÜCE ATATÜRK"
Yoo ben siyasi olduguna inanmiyorum. Önceki mesajlari okusaydiniz ben Uefa'nin verecegi ceza ile ilgili demek ki bir korku var ki avrupaya gitmeyelim deniyor yazdim. Memo da " Yahu başbakan ve Yıldırım Demirören nereden bilsin şike yapıldı ? Şu an 2 tane soruşturma var biri federasyonda biri mahkemelerde.2'si de devam ediyor.Bu nasıl bir çıkarım anlayamıyorum. " dedi. Ben onun üzerine olay hem siyasi diyorsunuz hem de Basbakan nereden bilecek diyorsunuz yani kendi icinizde celiski var ki bu 3 Temmuzdan beri devam ediyor.
Çelişki yok.Senin dediğinde de çelişki yok çünkü mantık yok.Dava siyasiyse de -mahkeme özel yetkili mahkeme- veya değilse,direk temiz futbol için yapılmış masum bir davaysa da ortada bir iddianame var ve 2 tane yerde biri federasyonda biri mahkemelerde savunmalar alınıyor.Yani bitmemiş bir dava varken komplo olsa da olmasa da ortada iddialar var.Kim bilebilir şike var yok ?