Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon
271 ile 300 arası toplam 326 sonuç

Konu: [STSL] Fenerbahçe SK

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Ben bişey sormak istiyorum aykut kocaman oyunda hem hoca hemde sportif direktör olarakmı görünüyoru yoksa sadece hoca olarakmı eğer ikisi olarak görülüyorsa olası bi kovulma durumunda iki görevide biticekmi ?
    Oyundaki "Manager" zaten hem sportif direktor hem de teknik direktor gorevlerini yapiyor. Bu iki isin ayirimi oyunda pek mumkun degil. Birisi sportif direktor olunca "Director of Football" yani futbol direktoru gorevini veriyoruz ama bu gorevin oyunda hic bir islevi yok.

Umarim ileride bir gun oyunu sportif direktor olarak oynama (transferleri yapma, teknik direktoru belirleme, alt yapi, tesislesme, pilot takim secme vs. gibi konularda karar/teklif verme gorevi) ile teknik direktor olarak oynama (futbolcu transferi icin sportif direktore teklif verme, taktik ve antrenman kararlari) ayrilir.

Her ne kadar boyle bir yenilik cok gercekci olsa da, yakin zamanda gerceklestirilecegini tahmin etmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Anketi açma sebebi bu gösterilseydi sıkıntı yok, bu şekilde oyun için daha iyi denseydi yine sıkıntı yok ama oynayanların keyfini düşündüm dediğinizde, biz oynayan değil miyiz, bizim keyfimiz neden basit bir durumda düşünülmüyor diyorum.

Play off olması ya da olmaması değil konumuz, ben oyunda olsun isterim, zaten böyle değişik datalar hazırlıyorum kendime, hazır oyuna böylesi varken, hoşuma gider olması ama bu keyif için değil, sakıncalı durumlar ortaya koyuyor diye bu şekildeyse diyecek sözüm olmaz, ankete de pek gerek kalmaz aslında o durumda.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Anketi açma sebebi bu gösterilseydi sıkıntı yok, bu şekilde oyun için daha iyi denseydi yine sıkıntı yok ama oynayanların keyfini düşündüm dediğinizde, biz oynayan değil miyiz, bizim keyfimiz neden basit bir durumda düşünülmüyor diyorum.
    Donup dolasip ayni seyi soyluyorsun, ben de ayni cevabi veriyorum. Playoff kalkmasin diyenler de oldu ama sayilari kalksin diyenlere oranla azinliktaydi. Ama surekli playoff ile oynamak isteyenler yeni yamalari yuklemeyerek her sezon playoff ile oynayabilirdi. Bu sayede herkes keyfine gore oynayabildi. Anket basliginda da oyunun butun sezonlarda playoff oynanacak sekilde cikacagini ve kararin ilerleyen yamalar icin verilecegini yazdigimi gormussundur. Her yil playoff ile oynamak istemeyenler yamayi beklemek zorunda kaldi, her yil playoff oynamak isteyenler de ilerleyen yamalarda ortaya cikan duzetlmelerden mahrum kaldi.

Ziya Sengul kalksin diyen kisilerin hepsi icin editoru acip Ziya Sengul'u kaldirmalari hic zor bir sey degil.

Ama Ziya Sengul'u tanimayan birisinin Fenerbahce'nin efsanelerine eklemesi icin Fenerbahce'nin tarihini arastirmasi gerekli. Bu isimleri eklemenin nedeni de kulubun tarihi konusunda kulubu tanimayanlara yardimci olmak degil mi? Bu tip Fenerbahce'yi tanimayan kisilerin kulubun efsanelerinin kim oldugunu gormesini neden engellemek istiyorsunuz?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çünkü Ziya Şengül taraftarlar tarafından sevilmeyen hatta belki de çoğu tarafından nefret edilen birisi. Koyulabilecek çok sayıda efsane varken Ziya Şengül'ü bu kadar korumanızı da anlamıyorum ve laf kalabalığına, farklı muhabbetlere girmeye de hiç gerek yok, tekrarlayarak sonlandırıyorum, daha olmayacağı yönünde resmi açıklamayan, gerçekle alakası olmayacak şekilde düzenlenen ve oyuna etkisi % 100 olan bir değişiklik, ankete açılıp kullanıcı keyfine göre ayarlanabiliyor ama oyuna etkisi neredeyse hiç yok, çok basit bir değişiklik, taraftarı memnun etmek için yapılmıyor.

Ben oyunu gerçekteki gibi oynayamıyorum ama Ziya Şengül'ü efsane görenler, editörden onu efsane listesine alabilir, 30 saniyelik iş.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003

Çünkü Ziya Şengül taraftarlar tarafından sevilmeyen hatta belki de çoğu tarafından nefret edilen birisi. Koyulabilecek çok sayıda efsane varken Ziya Şengül'ü bu kadar korumanızı da anlamıyorum ve laf kalabalığına, farklı muhabbetlere girmeye de hiç gerek yok, tekrarlayarak sonlandırıyorum, daha olmayacağı yönünde resmi açıklamayan, gerçekle alakası olmayacak şekilde düzenlenen ve oyuna etkisi % 100 olan bir değişiklik, ankete açılıp kullanıcı keyfine göre ayarlanabiliyor ama oyuna etkisi neredeyse hiç yok, çok basit bir değişiklik, taraftarı memnun etmek için yapılmıyor.
    Bak ne guzel soylemissin. Birisi taraftar tercihi, digeri kullanici tercihi. Bir grup taraftar memnun olacak diye zaten taraftar olmayan kullanicilar icin olan bir bilgiyi neden degistireyim?

Bunun isteklerin sonu ne?

Ben oyunu gerçekteki gibi oynayamıyorum ama Ziya Şengül'ü efsane görenler, editörden onu efsane listesine alabilir, 30 saniyelik iş.
    Empati yap.

Brondby'yi alip, sen bu listede neden Ole Bjur yok diyebilecek kadar taniyormusun Bronby'yi? Veya Koln'un listesinde neden Wolfgang Overath yok diyebilirmisin?

Bilmiyorsan Fenerbahce'yi tanimadan kulup profiline goz gezdiren birisinin Ziya Sengul'un eksik oldugunu bilmesini nasil bekleyebilirsin?

Sadece rasyonel dusunmezsen yukaridakini yazarsin, ki rasyonel dusundugunu hic tahmin etmiyorum. Taraftar goruslerine bakmak da bu yuzden teklikeli. Ne empati, ne de rasyonel dusunce hakim olur bir olaya tarafli sekilde bakan kiside. Bu sekilde de ortaya arastirma degil, propaganda cikar.

Haa desen ki Fenerbahce'de bu efsane isimler daha az olmalidir. Sayilarini azaltalim, hatta butun takimlar icin de bu calisma yapilabilir. O zaman cok farkli bir seyden bahsediyor oluruz ve iyi bir neden ortaya konulursa belki de katilirim cunku en azindan objektif bir bakis acisi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hala aynı noktadayım, ne kadar yazarsan yaz, kullanıcıların keyfi için ciddi bir değişiklik ankete açılıp soruluyorsa, basit bir olay, yine kullanıcıların keyfi için pekala değiştirilebilir, değiştirilmiyorsa ben bunda artık art niyet ararım ki Fenerbahçe'ye zaten art niyetle yaklaştığınızı düşünüyorum, her konuda.
    "YÜCE ATATÜRK"

Hala aynı noktadayım, ne kadar yazarsan yaz, kullanıcıların keyfi için ciddi bir değişiklik ankete açılıp soruluyorsa, basit bir olay, yine kullanıcıların keyfi için pekala değiştirilebilir, değiştirilmiyorsa ben bunda artık art niyet ararım ki Fenerbahçe'ye zaten art niyetle yaklaştığınızı düşünüyorum, her konuda.
    Keyfi bir değişiklik olmadığını onlarca kez söyledik.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'ye zaten art niyetle yaklaştığınızı düşünüyorum, her konuda.
    Sadece sen düşünmüyorsun abi
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Alexi Lalas View Post
    Keyfi bir değişiklik olmadığını onlarca kez söyledik.
    Ömer abi ne söylediğini biliyordur diye geçmiş mesajları araştırıp, kullanıcıların keyfi için yaptık mesajını aramıyorum.

Bana gerekçe olarak diğer söylediği şeyleri gösterseydi ya da ankete gerek duymadan bu değişikliği yapsaydı, ses çıkaramazdım.

Neyse ben görüşümü belirttim, iş oyuncu profili söyle olsaydı böyle olsaydı değil, iş Fenerbahçe'ye karşı sizin art niyetinizin bizde oluşturduğu izlenim. Bu da tek bir olayla alakalı değil, bir birikim ürünü. Siz hayır öyle değil diyerek pek çok şey yazacaksınız yine ama bence durum bu, benim gözlemlediğim bu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003

Yukarida da herkesi memnun etmenin mumkun olmadigini yazmistim, hatirlarsin. Herkesi memnun etme gibi bir amacimiz da yok ve zaten olamaz.

Ve yine yukarida yazdim. Playoff degisikligi sadece editor kullanarak yapilabilecek bir degisiklik olsa ne o anket acilirdi, ne de degisiklik yapilirdi. En fazla bunu yapacak kadar editor bilgisi olmayanlar icin editoru kullanarak degisikligi yapar ve burada yayinlardim.

Ziya Sengul meselesi ise editoru kullanarak kolaylikla yapilabilecek bir degisiklik. Bunu bir tartisma konusu olarak degil, bir firsat olarak gorup "Ziya Sengul'suz Oyun" yamasi cikartabilirsin mesela. Bu sayede bazi kisilere biz kotu oluruz, sen de kahraman olursun. Ne guzel iste.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kahraman olma niyetim yok, sadece sineğin mide bulandırması durumundan bahsediyorum. Olay sadece basit bir Ziya Şengül olayı da değil aslında, sayfalarca tartışılacak bir şey de değil bu, olay sizlerin bakış açınız, yoksa genelde bir sıkıntı olmasa, tek sıkıntı Ziya Şengül olsa, aman bu da böyle olmuş deyip geçilebilir ama bende oluşturduğunuz izlenim sebebiyle ben uzattım bu konuyu.

Siz keyif alıyor olabilirsiniz bizim sinir olduğumuz bir olaydan ki muhtemelen keyif alıyorsunuz bu mesajlardan. Bir şeyler söylüyoruz ama durup da, acaba bunların bu isteğini gerçekleştirsek ne olur, bu kadar yazılıyor ediliyor, çok da önemli olmasa gerek diye hiç düşünüp değişiklik yapmak yerine sürekli farklı farklı şeylerle önümüze geliyorsunuz, uzlaşmaya yanaşmayan, ben yaptım oldu, siz istediniz kadar konuşun ben ne istersem o, sizin isteklerinizin hiç önemi yok, Fenerbahçe efsanesini de ben belirlerim, benim keyfim ne isterse onu yaparım modunda cevaplarla devam ediyorsunuz.

Size karşı oluşmuş (oyuncu profiline bakıp bu niye az diye tepki verecek halim yok, ben oyunda gerçekteki gibi mi ona bakarım, isterse 1 olsun her özelliği) Fenerbahçe'ye karşı art niyetli düşüncesini yıkmak adına bazı şeyler ortaya koysaydınız daha iyi anlaşabilirdik ama doğru siz art niyetli değilsiniz ki, bu bizim kuruntumuz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003

Kahraman olma niyetim yok, sadece sineğin mide bulandırması durumundan bahsediyorum. Olay sadece basit bir Ziya Şengül olayı da değil aslında, sayfalarca tartışılacak bir şey de değil bu, olay sizlerin bakış açınız, yoksa genelde bir sıkıntı olmasa, tek sıkıntı Ziya Şengül olsa, aman bu da böyle olmuş deyip geçilebilir ama bende oluşturduğunuz izlenim sebebiyle ben uzattım bu konuyu.

Siz keyif alıyor olabilirsiniz bizim sinir olduğumuz bir olaydan ki muhtemelen keyif alıyorsunuz bu mesajlardan. Bir şeyler söylüyoruz ama durup da, acaba bunların bu isteğini gerçekleştirsek ne olur, bu kadar yazılıyor ediliyor, çok da önemli olmasa gerek diye hiç düşünüp değişiklik yapmak yerine sürekli farklı farklı şeylerle önümüze geliyorsunuz, uzlaşmaya yanaşmayan, ben yaptım oldu, siz istediniz kadar konuşun ben ne istersem o, sizin isteklerinizin hiç önemi yok, Fenerbahçe efsanesini de ben belirlerim, benim keyfim ne isterse onu yaparım modunda cevaplarla devam ediyorsunuz.

Size karşı oluşmuş (oyuncu profiline bakıp bu niye az diye tepki verecek halim yok, ben oyunda gerçekteki gibi mi ona bakarım, isterse 1 olsun her özelliği) Fenerbahçe'ye karşı art niyetli düşüncesini yıkmak adına bazı şeyler ortaya koysaydınız daha iyi anlaşabilirdik ama doğru siz art niyetli değilsiniz ki, bu bizim kuruntumuz.
    Fenerbahcelileri memnun etmek icin ilkelerden vazgecersek arastirma kulupler arasi savas alanina doner. Bazi kurallar belirliyoruz ve bu kurallari her takima, her oyuncuya uygulamaya calisiyoruz. Kurallarimizda hata olabilir ve bu mantik cercevesinde tartisilabilir. Ama bir takim taraftari memnun olsun diye koydugumuz kurallari cignemek bana cok ters bir sey. Simdiye kadar ortaya konulan Ziya Sengul meselesi de budur.

Baska tartisma mevzulari varsa da onlari kendi ozelinde tartisalim. Art niyetli olmadigimizi gormenizin tek yolu, tercihlerimizin nedenlerini ogrenmeye calismanizdir.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Fenerbahcelileri memnun etmek icin ilkelerden vazgecersek arastirma kulupler arasi savas alanina doner. Bazi kurallar belirliyoruz ve bu kurallari her takima, her oyuncuya uygulamaya calisiyoruz. Kurallarimizda hata olabilir ve bu mantik cercevesinde tartisilabilir. Ama bir takim taraftari memnun olsun diye koydugumuz kurallari cignemek bana cok ters bir sey. Simdiye kadar ortaya konulan Ziya Sengul meselesi de budur.

Baska tartisma mevzulari varsa da onlari kendi ozelinde tartisalim. Art niyetli olmadigimizi gormenizin tek yolu, tercihlerimizin nedenlerini ogrenmeye calismanizdir.
    Peki hocam orta yol bulalım diyordunuz daha önce,benden de bu orta yol için bi öneri ozaman;
    Ziya Şengül kulübün efsaneleri arasında kalsın.Ama aynı zamanda sevilmeyen kişiler arasınada koyulsun ozaman.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mortalknight View Post
    Peki hocam orta yol bulalım diyordunuz daha önce,benden de bu orta yol için bi öneri ozaman;
    Ziya Şengül kulübün efsaneleri arasında kalsın.Ama aynı zamanda sevilmeyen kişiler arasınada koyulsun ozaman.
    Bana uyar.

Sevilmeyen kisilerin arasinda olmasinin da bir etkisi olmaz oyun uzerinde, tipki sevilen kisilerin arasinda olmasinin bir etkisi olmayacagi gibi.

Bana uyar.

Sevilmeyen kisilerin arasinda olmasinin da bir etkisi olmaz oyun uzerinde, tipki sevilen kisilerin arasinda olmasinin bir etkisi olmayacagi gibi.
    tamam ozaman öle birşel yapılsın
    Kulube zamanında yaptıklarıyla efsaneler arasında yer alırken;
    Aynı zamanda taraftar tarafından sevilmeyen kişi olarak girilsin

İyi günler

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Felipe de souza da sevilenler listesine alınmalı

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Yaklaşık 150 mesajdır Ziya Şengül muhabbeti dönüyor; "kulüpten ihraç edilmesi halinde efsane listesinden çıkarılması" da dahil, en mantıklı öneri gelmiş. Helal olsun.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Harbiden ya. Olaya dahil olmadan neredeyse 1hafta 10 gündür tartışmaları okuyorum aslında çözümü iki cümle birşeymiş. Helal olsun arkadaşa.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

benim anlam veremedigim ziya sengülü o listeye ekleyince ne oluyor? taraftar cikarilmasini istiyorsa cikarilsin cikarilsa ne olacak? bana sorarsaniz benim icin bir önem ifade etmiyor nasil olsa oyunda profili mevcut degil fakat bir cok kisi duruma tepki göstermisse o listeden ziya sengülü cikarmak gerekir bu israr niye? sonra fenerbahceye art niyetli davraniyorsunuz diyince kiziyorsunuz

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    benim anlam veremedigim ziya sengülü o listeye ekleyince ne oluyor? taraftar cikarilmasini istiyorsa cikarilsin cikarilsa ne olacak? bana sorarsaniz benim icin bir önem ifade etmiyor nasil olsa oyunda profili mevcut degil fakat bir cok kisi duruma tepki göstermisse o listeden ziya sengülü cikarmak gerekir bu israr niye? sonra fenerbahceye art niyetli davraniyorsunuz diyince kiziyorsunuz
    Yukarida defalarca yazdim nedenini. Tekrarlamamin bir yarari oldugunu dusunmuyorum.

Bizim neyi, neden yaptigimizi anlatmak icin yazdiklarimizi bile okumaktan kacinmaniz ne oluyor? Daha bizim bakis acimizin ne oldugunu ogrenmeye calismadan siz zaten bizim art niyetle davrandigimiza karar vermissiniz.

Biz en azindan sizin goruslerinizin arastirma icin uygun olup, olmadigina karar vermek icin sizlerin yazdiklarinizi okuyor ve menfi veya musbet bir karar veriyoruz. Bu mu art niyet?

Esas sizin bu yaklasiminiz pesin hukumluluk ve art niyet degil mi?!?!?!?!

21. Default

Zaten ne kadar itiraz etsek de çıkarılmayacağı belli , çıkarılmasın olsun bitsin .

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sil baştan tekrar başladı
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sevilmeyen mi? Efsane bir isim, taraftar sevmiyor diye hiç sevilmeyen listesine alınır mı yahu? Olmaz, taraftar istedi diye olmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003

Sevilmeyen mi? Efsane bir isim, taraftar sevmiyor diye hiç sevilmeyen listesine alınır mı yahu? Olmaz, taraftar istedi diye olmaz.
    Unlem koysaydin ironi kabul eder ve gulumserdim.

Unlem olmadigina gore bu yazdiginin art niyetli yaklasimin ta kendisi oldugunu hatirlatmak istiyorum.

Ya istedigin olacak, ya istedigin. Bu mu amac?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İroni yapmıyorum, bizlerin görüşünün önemi yoksa sevilmeyen olması konusunda da ciddiye alınmamamız gerekir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Yukarida defalarca yazdim nedenini. Tekrarlamamin bir yarari oldugunu dusunmuyorum.

Bizim neyi, neden yaptigimizi anlatmak icin yazdiklarimizi bile okumaktan kacinmaniz ne oluyor? Daha bizim bakis acimizin ne oldugunu ogrenmeye calismadan siz zaten bizim art niyetle davrandigimiza karar vermissiniz.

Biz en azindan sizin goruslerinizin arastirma icin uygun olup, olmadigina karar vermek icin sizlerin yazdiklarinizi okuyor ve menfi veya musbet bir karar veriyoruz. Bu mu art niyet?

Esas sizin bu yaklasiminiz pesin hukumluluk ve art niyet degil mi?!?!?!?!
    yazilanlari tek tek okudum o konuda sorun yok fakat sekopej'in argümanlarina verdiginiz cevaplar beni tatmin etmedi bu konuda ilkelerden bahsetmissiniz oyunda profili olmayan bir sahsin kulübün efsanelerinden isminin kaldirilmasinin ne gibi bir ilkesi olabilir yada sizin ilkelerinizle ne gibi bir alakasi olabilir? dogrusu anlayamadim..

Nesil
    2003

İroni yapmıyorum, bizlerin görüşünün önemi yoksa sevilmeyen olması konusunda da ciddiye alınmamamız gerekir.
    Dukkani kapatalim o zaman.
    Sizin goruslerinizin onemi yoksa burasi neden var?
    Bazi goruslerin kabul gormemesi, bu goruslerin onemsiz oldugunu gosterir mi?
    Her gorus kabul gormek zorunda mi?

Ben FM icin belki 50-60 tane yeni ozellik istemisimdir son 4-5 yilda. Bunlardan en fazla 9-10 tanesi oyuna yansimistir. Simdi benim bir cok fikrimi begenmediler diye kusmem, kizmam, art niyet aramam mi gerekli?

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    yazilanlari tek tek okudum o konuda sorun yok fakat sekopej'in argümanlarina verdiginiz cevaplar beni tatmin etmedi bu konuda ilkelerden bahsetmissiniz oyunda profili olmayan bir sahsin kulübün efsanelerinden isminin kaldirilmasinin ne gibi bir ilkesi olabilir yada sizin ilkelerinizle ne gibi bir alakasi olabilir? dogrusu anlayamadim..
    Orneklerle anlattim bunu. Oyunda hic tanimadigin bir takimi alip, kulubun gecmisini arastiracak kadar ilgilenmediysen belki ne demek istedigimi okuyarak anlamazsin. Ama ben ve benim gibi tanimadigi kulupleri alarak oynamayi sevenler icin bu bilgilerin oyunda hazir olmasi guzel bir seydir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Küsmüyorum, kızamıyorum, sadece her görüşü kafadan reddetmenizde art niyet arıyorum, bu da son olayla alakalı değil, senelerdir Fenerbahçe konularındaki tutumunuzla oluşmuş durumdur, bize sürekli uzun uzun şeyler yazacağınıza, kendinizi eleştirin ama yok siz zaten hep doğrusunu yaparsınız, eminim bununla alakalı da pek çok şey sunarsınız önümüze.

Yazdıklarım saygısızlık olarak da algılanmasın, yaklaşım tarzınıza eleştiri, kişiliğinizle alakalı değil, sahip olduğunuz pozisyon sebebiyle yoksa birisi fanatik diye onun düşüncelerini bu şekilde eleştirmem.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003

Küsmüyorum, kızamıyorum, sadece her görüşü kafadan reddetmenizde art niyet arıyorum, bu da son olayla alakalı değil, senelerdir Fenerbahçe konularındaki tutumunuzla oluşmuş durumdur, bize sürekli uzun uzun şeyler yazacağınıza, kendinizi eleştirin ama yok siz zaten hep doğrusunu yaparsınız, eminim bununla alakalı da pek çok şey sunarsınız önümüze.

Yazdıklarım saygısızlık olarak da algılanmasın, yaklaşım tarzınıza eleştiri, kişiliğinizle alakalı değil, sahip olduğunuz pozisyon sebebiyle yoksa birisi fanatik diye onun düşüncelerini bu şekilde eleştirmem.
    Her gorusu kafadan reddetmiyorum. Reddetmedigim, hatta hic bir sey yazmadigim bir cok gorus de var.

Reddettiklerim de sadece Fenerbahce ile ilgili degil.

Melo basliginda penalti atislari yukselmeli konusunda da katilmamisimdir, paslarinin yukselmesi konusunda da. Gecen yil Emre'nin gucunun yukselmesi konusunda da katilmamisimdir. Servet'in pozisyon almasinin inmesi konusunda da.

Besiktas'in basliginda Fernandes ve Quaresma konularinda da farkli dusuncelerimi yazdim.

Karabuk bolumunde Shelton ile ilgili de farkli fikirde oldugumu yazdim. Daha bir cogu var. Arastirmacilarin forumlarinda da var.

Sow konusunda da yazdim. Yazdigim da golu koklayan, bitiren bir oyuncu oldugu ama isin pozisyon yaratma kisminda olmadigiydi. Ben hala bu dusuncemi degistirecek bir Sow izlemedim.

Tipki Melo, Fernandes ve Shelton hakkindaki fikirlerimin degismedigi gibi.

Stoch'un da pek oyun kuruculuk yapacak meziyetlere sahip olmadigini dusundugumu yazmistim. Buna da itiraz edildi ama son 2 ay Stoch'un ne kadar oyun kurabildigini gostermedi mi? Belki de bu surenin buyuk bir kisminda dizi sakat oldugu icindir. Ama gordugumuzu yorumlayabiliriz sadece.

Ben bazi konularda itiraz ediyorum cunku bazen heyecanla bazi oyuncularin hic olmadiklari gibi yansitilmasi isteniyor. Ben kimsenin Furkan Ozcal'in Acceleration 16, Agility 17 olabilir yazdigini gormedim. Ama Stoch'un pek de iyi olmayan karar verme becerisi veya Sow'un pek de iyi olmayan takim oyunu becerisinin yukselmesi gerektiginin yazildigini okudum bu basliklarda.

Bunlarin dusundugunuz gibi olmadigini yazmak hataysa, demek ki ben hataliyim. FM 2013 icin hic acmayiz olur biter. Burada iletisim kurmaya calisarak gecirdigim zamani, ben de memnuniyetle baska seylere harcarim. Okuyacagim bir suru kitap var.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Demiştim, o nedenle cevap vermiyorum.

Şöyle bir haber var;

Türkiye’nin en prestijli ve vazgeçilmez taraftar kartı Fenerbahçe Kart, 300.001 sayısına ulaştı.
    Bu çalışmada bizlere destek olan tüm taraftarlarımıza gönülden teşekkür ederiz, yüzyıl öncesinden aldığımız mirası yüzyıllar sonrasına taşıyabileceğimiz en değerli hazine taraftarın; kulübümüze, amatör şubelerimize destek olmasına vesile olan bu projenin uzun yıllar devam etmesini dileriz.

Teşekkür ederiz,

FENERBAHÇE SPOR KÜLÜBÜ

En düşük kart aidatı 35 lira en yükseği 350. Çoğunluğun 35 liralık kartlardan aldığını düşünürsek ve ortalama 70 lira olduğunu hesap edersek, her sene 20 milyonluk bir gelir söz konusu.

Oyunda taraftar kart geliri var mı? Varsa nasıl hesaplanıyor? Yoksa nasıl eklenebilir?
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon

Mesaj Yetkileri