1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: [STSL] Fenerbahçe SK

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Çünkü Ziya Şengül taraftarlar tarafından sevilmeyen hatta belki de çoğu tarafından nefret edilen birisi. Koyulabilecek çok sayıda efsane varken Ziya Şengül'ü bu kadar korumanızı da anlamıyorum ve laf kalabalığına, farklı muhabbetlere girmeye de hiç gerek yok, tekrarlayarak sonlandırıyorum, daha olmayacağı yönünde resmi açıklamayan, gerçekle alakası olmayacak şekilde düzenlenen ve oyuna etkisi % 100 olan bir değişiklik, ankete açılıp kullanıcı keyfine göre ayarlanabiliyor ama oyuna etkisi neredeyse hiç yok, çok basit bir değişiklik, taraftarı memnun etmek için yapılmıyor.

Ben oyunu gerçekteki gibi oynayamıyorum ama Ziya Şengül'ü efsane görenler, editörden onu efsane listesine alabilir, 30 saniyelik iş.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Çünkü Ziya Şengül taraftarlar tarafından sevilmeyen hatta belki de çoğu tarafından nefret edilen birisi. Koyulabilecek çok sayıda efsane varken Ziya Şengül'ü bu kadar korumanızı da anlamıyorum ve laf kalabalığına, farklı muhabbetlere girmeye de hiç gerek yok, tekrarlayarak sonlandırıyorum, daha olmayacağı yönünde resmi açıklamayan, gerçekle alakası olmayacak şekilde düzenlenen ve oyuna etkisi % 100 olan bir değişiklik, ankete açılıp kullanıcı keyfine göre ayarlanabiliyor ama oyuna etkisi neredeyse hiç yok, çok basit bir değişiklik, taraftarı memnun etmek için yapılmıyor.
    Bak ne guzel soylemissin. Birisi taraftar tercihi, digeri kullanici tercihi. Bir grup taraftar memnun olacak diye zaten taraftar olmayan kullanicilar icin olan bir bilgiyi neden degistireyim?

Bunun isteklerin sonu ne?

Ben oyunu gerçekteki gibi oynayamıyorum ama Ziya Şengül'ü efsane görenler, editörden onu efsane listesine alabilir, 30 saniyelik iş.
    Empati yap.

Brondby'yi alip, sen bu listede neden Ole Bjur yok diyebilecek kadar taniyormusun Bronby'yi? Veya Koln'un listesinde neden Wolfgang Overath yok diyebilirmisin?

Bilmiyorsan Fenerbahce'yi tanimadan kulup profiline goz gezdiren birisinin Ziya Sengul'un eksik oldugunu bilmesini nasil bekleyebilirsin?

Sadece rasyonel dusunmezsen yukaridakini yazarsin, ki rasyonel dusundugunu hic tahmin etmiyorum. Taraftar goruslerine bakmak da bu yuzden teklikeli. Ne empati, ne de rasyonel dusunce hakim olur bir olaya tarafli sekilde bakan kiside. Bu sekilde de ortaya arastirma degil, propaganda cikar.

Haa desen ki Fenerbahce'de bu efsane isimler daha az olmalidir. Sayilarini azaltalim, hatta butun takimlar icin de bu calisma yapilabilir. O zaman cok farkli bir seyden bahsediyor oluruz ve iyi bir neden ortaya konulursa belki de katilirim cunku en azindan objektif bir bakis acisi olur.

Mesaj Yetkileri