-
Fatih Terim: Olmuş bir olayı saklamanın gereksiz olduğunu düşünüyoruz. Kamuoyu ve Galatasaraylılarla olayı paylaşmak istedik
Fatih Terim: Yazılanları söylenenleri gördüğümüzde, bilgi kirliliğini önlemek istedik. Herşeyi doğru ve yerli yerine koyalım.
Fatih Terim: Dün antreman sırasında rutin olaylardan birisi olmuştur. Sen girdin, ben girdim şeklinde oldu ama olay devam etti.
Fatih Terim: Ben araya girdim ve oyuncuları soyunma odasına gönderdim. Melo arkadaşına vurmuş, Riera'nın kaşı açıldı.
Fatih Terim: Riera olay sonrasında hastahaneye gitti, sonrasında buraya geldi ve birlikte yemek yedik. Hadise tamamen bundan ibaret..
Fatih Terim: Bunu Galatasaraylılarla ve futbol kamuoyuyla doğru bir şekilde paylaşmak istedik. Buraya getirip öpüştürürdüm ama doğru değil.
Fatih Terim: İkisi de ceza alacak, Galatasaray'ın disiplin talimatı var. Ama bu talimatlardan evvel kendi değerleri var.
Fatih Terim: Ben yönetimimize oyunculara alacakları en yüksek para cezasını almalarını talep ettim.
Fatih Terim: Bugün takımdan ayrı çalışacaklar, bir antrenör nezaretinde başka bir sahada çalışacaklar.
Fatih Terim: Şampiyonluk yürüyüşüne katılıp, katılmayacaklarına önümüzdeki günlerde karar vereceğim.
Fatih Terim: Bizimle Manisa deplasmanına gelmeyecekler, bir süre antremana da çıkmayacaklar. Gereken en büyük para cezasını da alacaklar.
Fatih Terim: 2-3 hafta evvel Juventus kulübü ile görüşme yaptık. Sportif direktörleriyle Melo hakkında görüşme gerçekleştirdik.
Fatih Terim: Şampiyonluk yolunda bizim kolumuza girip, girmeyeceklerine önümüzdeki günlerde ben karar vereceğim.
Fatih Terim: Galatasaraylılar merak etmesin, biz bu işi çözeriz. Buradan Galatasaray yara almadan, güçlenerek çıkar.
Fatih Terim: Yalandan bir sahne ayarlayarak, yalandan öpüştürerek bunun üzerini kapatmanın alemi yok.
Fatih Terim: Galatasaray'ın kendine ait değeleri vardır; Asıl olan Galatasaray'dır. Bugün tam söylenecek olan budur..
Fatih Terim: Ufak tefek nazar boncukları olacaktır. Bunun cezasız kalması mümkün değildir. Ceza bir kaç şekildir ve bunları göreceğiz.
Fatih Terim: "iddia ediliyor" kelimesi çok esnek bir kelime, üzerine destan yazılır.. Ben size doğrusunu söylüyorum, gerçekleri söylüyorum.
Fatih Terim: Son bitim yeri benim bulunduğum çizgidir. Bu çizgiden sonra herşey biter.. Çizgiyi aştıkları için konuyu paylaşıyoruz.
Fatih Terim: İki oyuncunun da görüşme teklifini de kabul etmedim. En azından 48 saatin geçmesini bekledim.
Fatih Terim: Bütün disiplin cezaları dünden itibaren zaten işleme alındı ama şampiyonluk yolunda bizimle olacaklar mı, göreceğiz.
Fatih Terim: Felipe Melo ve Albert Riera'nın çok üzgün olduklarını biliyorum. Ama kendileriyle görüşmedim.
Mesaj Yetkileri