Sayfa 129 / 578 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon
3,841 ile 3,870 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bir önceki mesajımda da söyledim, şimdi de söylüyorum. Bunlar benim düşüncem. Gönderileceği konusunda kesin ve net bir iddiam yok, sadece kişisel tahminim o yönde. Bunu söyleyen tek kişi de ben değilim.

Neyse, yarın toplantıdan çıkacak sonucu siz son cümlenizde yazmışsınız zaten. İyi paylaşımlar.

2. Default

Ama tahminini yaparken 'bence', 'bana kalırsa', benim düşüncem', sanırsam' vb. kelimeler kullanırsan 'galiba' bu kadar tepki vermez insanlarda Kesin gider, kesin öyle olur böyle olur dediğin zaman farklı yere gider o yorum. Kelimeleri doğru seçmekte fayda var.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Olay orda zaten de neyse
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yaptığım yorumun benim düşüncem olduğu açıkça ortada değil mi? Bence, bana kalırsa diye yorum yapıp tepki alanları da gördüm burada, neyse uzatmaya gerek yok. Bundan sonra bence ile başlarım yorumlara, sizin dediğiniz olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yaşanan olayların ardından, iki oyuncu teknik direktör Fatih Terim'den görüşme talebinde bulunsa da Terim buna sıcak bakmayarak talebi reddetti.

NtvSpor

Eğer haber doğruysa yarınki basın açıklamasından kötü bir sonuç çıkacak demektir.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Olayları ne de güzel bağlıyorsunuz yahu Kimse kavga olmamış demiyor.Sadece Cihan abi olayların doğrularını bilmeden bu kadar kesin yorum yapmayın demiş.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bide yanlarında adam da gönderselermis soyunma odasına diyenlerde var.Bunlar 30 yaşında adamlar hemde profesyonel futbolcu hırsına sinirine hakim olamıyorsa zaten ne yaşının ne profesyonelliğinin hakkını veremiyor demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bide yanlarında adam da gönderselermis soyunma odasına diyenlerde var.Bunlar 30 yaşında adamlar hemde profesyonel futbolcu hırsına sinirine hakim olamıyorsa zaten ne yaşının ne profesyonelliğinin hakkını veremiyor demektir.

ya bıraksana. ne profesyonelliği ? uluslar arası kupada maç esnasında zidane gibi bir isim rakibe kafa atabiliyorsa antremanda tartışan 2 oyuncunun sakinleştirilmeden soyunma odasına yanlarında kimse olmadan gönderilmesi hatadır. oyuncuların yaptıkları dogrudur demiyorum ama kavga eden iki oyuncunun yanına bir adam verip soyunma odasına gönderirsin,sakinleşirler.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Melo ve Riera bugün yapılan antremana katılmamış.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

benim düşüncem rieyra takımdan uzaklaştırılır melo ile gsnin kanı bu kadar uyuşmuşken meloyu gözden çıkaracaklarını sanmıyorum. belki orduspora kiralanır rieyra kimbilir

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fatih Terim: Olmuş bir olayı saklamanın gereksiz olduğunu düşünüyoruz. Kamuoyu ve Galatasaraylılarla olayı paylaşmak istedik
    Fatih Terim: Yazılanları söylenenleri gördüğümüzde, bilgi kirliliğini önlemek istedik. Herşeyi doğru ve yerli yerine koyalım.
    Fatih Terim: Dün antreman sırasında rutin olaylardan birisi olmuştur. Sen girdin, ben girdim şeklinde oldu ama olay devam etti.
    Fatih Terim: Ben araya girdim ve oyuncuları soyunma odasına gönderdim. Melo arkadaşına vurmuş, Riera'nın kaşı açıldı.
    Fatih Terim: Riera olay sonrasında hastahaneye gitti, sonrasında buraya geldi ve birlikte yemek yedik. Hadise tamamen bundan ibaret..
    Fatih Terim: Bunu Galatasaraylılarla ve futbol kamuoyuyla doğru bir şekilde paylaşmak istedik. Buraya getirip öpüştürürdüm ama doğru değil.
    Fatih Terim: İkisi de ceza alacak, Galatasaray'ın disiplin talimatı var. Ama bu talimatlardan evvel kendi değerleri var.
    Fatih Terim: Ben yönetimimize oyunculara alacakları en yüksek para cezasını almalarını talep ettim.
    Fatih Terim: Bugün takımdan ayrı çalışacaklar, bir antrenör nezaretinde başka bir sahada çalışacaklar.
    Fatih Terim: Şampiyonluk yürüyüşüne katılıp, katılmayacaklarına önümüzdeki günlerde karar vereceğim.
    Fatih Terim: Bizimle Manisa deplasmanına gelmeyecekler, bir süre antremana da çıkmayacaklar. Gereken en büyük para cezasını da alacaklar.
    Fatih Terim: 2-3 hafta evvel Juventus kulübü ile görüşme yaptık. Sportif direktörleriyle Melo hakkında görüşme gerçekleştirdik.
    Fatih Terim: Şampiyonluk yolunda bizim kolumuza girip, girmeyeceklerine önümüzdeki günlerde ben karar vereceğim.
    Fatih Terim: Galatasaraylılar merak etmesin, biz bu işi çözeriz. Buradan Galatasaray yara almadan, güçlenerek çıkar.
    Fatih Terim: Yalandan bir sahne ayarlayarak, yalandan öpüştürerek bunun üzerini kapatmanın alemi yok.
    Fatih Terim: Galatasaray'ın kendine ait değeleri vardır; Asıl olan Galatasaray'dır. Bugün tam söylenecek olan budur..
    Fatih Terim: Ufak tefek nazar boncukları olacaktır. Bunun cezasız kalması mümkün değildir. Ceza bir kaç şekildir ve bunları göreceğiz.
    Fatih Terim: "iddia ediliyor" kelimesi çok esnek bir kelime, üzerine destan yazılır.. Ben size doğrusunu söylüyorum, gerçekleri söylüyorum.
    Fatih Terim: Son bitim yeri benim bulunduğum çizgidir. Bu çizgiden sonra herşey biter.. Çizgiyi aştıkları için konuyu paylaşıyoruz.
    Fatih Terim: İki oyuncunun da görüşme teklifini de kabul etmedim. En azından 48 saatin geçmesini bekledim.
    Fatih Terim: Bütün disiplin cezaları dünden itibaren zaten işleme alındı ama şampiyonluk yolunda bizimle olacaklar mı, göreceğiz.
    Fatih Terim: Felipe Melo ve Albert Riera'nın çok üzgün olduklarını biliyorum. Ama kendileriyle görüşmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Melo ve Riera, Manisa'da yok!
    Galatasaray'ın Perşembe günü yapılan antrenmanında kavga eden Felipe Melo ve Albert Riera antrenmana çıkmadı.

Dünkü antrenmanda kavga eden Felipe Melo ve Albert Riera, Galatasaray'ın bu sabahki antrenmanında yer almadılar.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman basına açık olarak yapılıyor.

Teknik direktör Fatih Terim konu hakkında basın mensuplarına açıklamada bulundu

'KİMSEDEN SAKLAMADIK'

"Olmuş bir hadiseyi saklamanın gereksiz olduğunu düşünerek hareket ettik ve kamuoyuyla paylaştık. Tabii yaşananlar ve söylenenleri gördüğümüzde bilgi kirliliğini önlemek istedik ve bu basın açıklamasının daha doğru olduğuna karar verdik. Melo Riera'ya vurmuş ve Riera'nın kaşı açılmış biz de hastaneye götürüp tedavisini yaptırdık. Ben buraya Melo'yu da Riera'yı da getirebilirdim ancak bu doğru olmazdı. Konuyla ilgili spekülasyonları önlemek için ben karşınızdayım.Önce bizim doğruları paylaşmamız gerekiyor. Hadiseyi size aktardım. Olay bundan ibaret."

CEZA GELİYOR

"İki oyuncumuz da muhakkak ceza alacak. Disiplin talimatımız var ancak ilk öncesinde Galatasaray'ın bazı değerleri var. Profesyonel oyuncularla ilgili kontratlar var. Prosedüre uyuyoruz. İki oyuncumuz da muhakkak ceza alacak. Disiplin talimatımız var ancak ilk öncesinde Galatasaray'ın bazı değerleri var. Profesyonel oyuncularla ilgili kontratlar var. Prosedüre uyuyoruz. Olaydan üzgünüz. Bizim kapattığımız veya hallettiğimiz o kadar çok var aslında ancak bu paylaşılması gereken bir durum. Fiziki bir olay var, dört-beş dikiş var. Bizimle Manisa'ya gelmeyecekler, para cezası alacaklar, ancak şampiyonluk yürüşünde bizle olup olmayacaklarına ilerleyen günlerde karar vereceğim"

'KARARI DUYURACAĞIZ'

"Juventus kulübüyle Melo konusunda daha önce görüştük. İki seçeneğimiz var; Super Final öncesi ve sezon sonu karar alınabilir ancak ilerleyen günlerde iki oyuncu ile ilgili karar size duyurulacak. Yalandan öpüşürek olayları kapatmaya gerek yok. Biz bu sorundan daha güçlenmiş bir şekilde çıkarız. Galatasaray taraftarının endişesi olmasın."

"BAZEN GÖRMEZDEN GELDİK"

"Melo sadece bugün bir şey yapmadı. Bu durum tüm oyuncular için de geçerli. Zaten mesele burada. Oyunculara taviz vermeden bazen görmezden geldiğimiz durumlar oldu. Galatasaray Kulübü zeki bir davranış sergileyerek oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna kattı. Galatasaray'ın kendine ait değerleri vardır. Aslolan Galatasaray'dır. Ancak bu kadar doğru ve iyi giderken, ufak tefek nazar boncukları olacak. Yaşananaların cezası kalması mümkün değil."

"GÖRÜŞME TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİM"

"Eğer bir takımda bir sezon boyunca ufak arızalar çıkmıyorsa o takımı tedaviye götürmek lazım. Bu insanlardan çok şey bekleniyor. 20 yaşında olan oyuncuların bazı yükleri kaldıramaması normal. İnişler çıkışlar normaldir. Dünyanın her yerinde bu tip inişler çıkışlar olur. Benim bulunduğum çizgide her şey biter. Çizgiyi aştıkları için sizlerle paylaştım. Muhakkak çok üzgünüz. Görüşme teklifini kabul etmedim. Melo'nun da Riera'nın da çok üzgün olduğunu biliyorum. İki oyuncumuzun durumunu da ilerleyen günlerde göreceğiz."

"STATÜLERİ FARKLI"

Riera ile Melo'nun statüleri farklı. Riera bizim malımız Melo ise kiralık. Ancak bu durum iki oyuncuya da farklı bir uygulama yapacağımız anlamına gelmez. Galatasaray'ın kendi dinamikleri var. Biz internet sitemizden dergimizden de cevap vermeyi bilirdik ancak sizlerle konuyu paylaşmak istedik.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Umarım en yakın zamanda Melo-Riera krizi çözülür. Play-Off'ta her futbolcudan yararlanmalıyız.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

"BAZEN GÖRMEZDEN GELDİK"
    "Melo sadece bugün bir şey yapmadı. Bu durum tüm oyuncular için de geçerli. Zaten mesele burada. Oyunculara taviz vermeden bazen görmezden geldiğimiz durumlar oldu. Galatasaray Kulübü zeki bir davranış sergileyerek oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna kattı. Galatasaray'ın kendine ait değerleri vardır. Aslolan Galatasaray'dır. Ancak bu kadar doğru ve iyi giderken, ufak tefek nazar boncukları olacak. Yaşananaların cezası kalması mümkün değil."
    Melo ile ilgili kesin bir sıkıntı olduğu ortada, dün olur böyle şeyler her takımda oluyor dedim ama herhalde sadece bir olay değil ki özellikle Melo üzerinde durmuş Fatih Terim. Şimdi bundan sonra olay Melo'nun göstereceği reaksiyona bağlı, eğer aynı düzeyde bir reaksiyon gösterirse süper final bitmeden gönderirlerse şaşılacak bir durum olmaz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Fatih Terim: Riera olay sonrasında hastahaneye gitti, sonrasında buraya geldi ve birlikte yemek yedik. Hadise tamamen bundan ibaret..

Fatih Terim: Felipe Melo ve Albert Riera'nın çok üzgün olduklarını biliyorum. Ama kendileriyle görüşmedim.
    Yemek yedim diyo ve görüşmediğini söylüyor ?

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Takımla yemek yenmiştir. Birebir görüşme olmamıştır.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Takımla yemek yenmiştir. Birebir görüşme olmamıştır.
    Anladım, orda yazanla tutmayınca kafam karıştı

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Belkide beraber yemek yemiş olabilirler, ancak o konu üstünde konuşmamışlardır.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ah be beyler biraz daha dayanamadınız di mi kavga etmek için? Tam play-off öncesi olacak iş değil.Hani bu tip olaylarda tartışma oldumu fazla uzamadan biter.Ama işin içinde melo oldu mu napıcağı hiç belli olmuyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

adamsin hoca..

Fatih Terim: Yalandan bir sahne ayarlayarak, yalandan öpüştürerek bunun üzerini kapatmanın alemi yok.

F.Terim:Gs zeki olduğunu gösterdi o yüzden Melo'yu kiraladı. Gs'nın kendine ait değerleri vardır. Bu olayın cezasız kalması mümkün değildir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    adamsin hoca..

F.Terim:Gs zeki olduğunu gösterdi o yüzden Melo'yu kiraladı. Gs'nın kendine ait değerleri vardır. Bu olayın cezasız kalması mümkün değildir.
    şu 2.açıklama ile Melo'nun sezon sonu bonservisi alınmayacağı kesinleşti bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Melo soyunma odasının kapısını kilitleyip Riera'yı dövmüş diyorlar.Hürriyet'in haberi yani Riera ise karşlık vermemiş.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Melo soyunma odasının kapısını kilitleyip Riera'yı dövmüş diyorlar.Hürriyet'in haberi yani Riera ise karşlık vermemiş.
    Fatih Terim'in aciklamalarini dinleseydin bunun yalan haber oldugunu ögrenirdin.

http://www.ntvspor.net/video-galeri/...elo-aciklamasi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Fatih Terim'in aciklamalarini dinleseydin bunun yalan haber oldugunu ögrenirdin.

http://www.ntvspor.net/video-galeri/...elo-aciklamasi
    Fatih Terim'in açıklamaları dinlemek zorunda olmadığım gibi Fatih Terim'in söylediklerinin hepsinin gerçek olduğuna inanmak zorunda da değilim sanırım.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fatih Terim'in açıklamalarının gerçek olmadığını düşünüp Hürriyetin haberine gerçek olarak inanmanız dediğiniz gibi tamamen sizin bileceğiniz iş.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Fatih Terim'in açıklamaları dinlemek zorunda olmadığım gibi Fatih Terim'in söylediklerinin hepsinin gerçek olduğuna inanmak zorunda da değilim sanırım.
    Takımın patronunu dinlemiyorsanız eğer Galatasaray ile ilgili çıkan haberleri de boşuna okumayın derim. Hatta boşuna yorumda yapmayın.

Aslında biz de gerçek değiliz ! Yokuz Yokuz !
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yani ne diyelim ki. Hürriyetin absürt haberine inanıp FT'nin sözlerine inanmamak .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Şimdi kurallar çerçevesinde herkes heryere istediğini yazar "Ya sev ya terk et" faşizanlığına da hayranım bu ülkenin her tarafındaki.

Neyse Fatih Terim'in söylediği çoğu şeyin doğru olma ihtimali bence yüksek ama klasik "öpüşüp barışın bakıyım" muhabbeti yapılmadığına göre ortada ciddi bir fiziki temasın olduğu kaçınılmaz. Ha belki Riera'da karşılık vermiştir ya da soyunma odası kapısının kilitlenmesi gibi bir durum yoktur ya da koridorda girmişlerdir birbirlerine o kadarını bilemiyoruz.Sonuç olarak klasik futbolcu didişmesinden öte bir durum olduğu aşikar,en azından ben buna inanıyorum.

Ayrıca o mesajımın neresinde hürriyet gerçekleri yazmış gibi şeyler var anlamadım? bir anlatın arkadaşım bana ben hürriyet'in yazdıklarına inanıyorum mu demişim? Hürriyet böyle bir haber yapmıştan öte ne yazmışım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gs Fatih Terim'den sorulur.

Melo'nun gitmesini o kadar cok istiyor ki rakipler bu onlar icin sampiyonluktan da daha önemli sanirim. Saha icinde derbilerde falan nasil korkuttuysa artik. O yüzden Melo ne yapilip edilip alinmali sezon sonunda.

Mesaj Yetkileri