-
Bu dönemde çoğu Fenerbahçe taraftarı gibi hassas olduğumdan, bu tarz mesaj silme işlerine hiç girmemeye karar vermiştim. Hatta rahatsızlık duyduğum mesajlara da cevaplar veriyorum, sanıyorum bizdeki hassaslık bazı arkadaşlarda daha fazla.
Kendi üzerimden giderek yorumlayacak olursam, gerçekten terbiye sınırlarını alan bir durum olduğunda müdahale ediyorum, bu dönemde sağlıklı karar veremeyebilirim diye düşünüp, mesaj silme/uyarı verme işine karışmıyorsam, demek ki rahatsızlık duyabileceğim mesajlara bir şekilde tepki veriyorum demektir.
Böyle düşündüğümüzde, sürekli Fenerbahçe'yi tahrik ediyorlar gibi bir durum söz konusu değil çünkü öyle olsa, tepkimi zaten gösteririm, mesajı silmek yerine.
Ayrıca silinen mesajın neden silindiğiyle alakalı silen yöneticiye ulaşırsanız (ki mesajın kim tarafından silindiğinin görünmesini sağladık, bu gibi durumlar için) size mutlaka geri dönüş yapacaktır. Ama aynı konu içinde benim mesajım neden siliniyor şeklinde tepkinizi gösteren mesajlar atarsanız, o mesajlar da silinecektir, bu bizi bir çözüme ulaştırmaz.
Somut şeyler önemlidir, bunu Destek Merkezi'nde ya da ilgili yöneticiye özel mesajla iletirseniz (şu şu mesajlar dururken, benim bu mesajım neden silindi şeklinde, somut örneklerle) çözüme ulaştırma adına bir şeyler yaparız.
Kimse hatasız değildir, hata yaptıysak eğer, çıkıp hatamızı kabul edip, özrümüzü de dileriz, yeter ki bize iyi niyetinizi ve samimi olduğunuzu gösterin.
Mesaj Yetkileri