1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Burası Webaslan ya da GSCimbom değil

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Ben zamanında futbol forumuna birkaç katı kural getirmiştim. Anlamsız yorumları bile siliyorduk. İçi boş olanları. Hatta ilk başlarda birkaç kişi "ne gerek var bu kadar sıkmaya" demişti. Birşeylerin standartını yüksek tutmak gerektiğini düşünmüştüm ama sonradan da bu kadar sıkmaya gerek yok dedik.

Futbol bölümünün standartı düşük. Üyelere ceza veriyoruz, sonra da cezaları geri alıyoruz. Hoşgörülü olmaya çalışıyoruz çünkü bu forum herşey değil. Hayat değil. 1293691231 kere atılanların hâlâ bu forumda olduğunu biliyoruz. Sadece eğlenmek için girdiğimiz yer. Ve açıkçası şu an tartışılan konu bile boş geliyor bana ama olayına bile ceza veriliyorsa hakkaten sıkıntı var demektir.

Sıkıntı tek taraflı değil. Sıkıntı üyelerde diyip kurtulamayız. Yönetimde de sıkıntı var, üyelerde de sıkıntı var. Ama bu sıkıntıyı gidermek imkansız gibime geliyor. O yüzden ben hiç kasmayacam bile birşeyleri düzeltmek için.

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Futbol bölümünün standartı düşük. Üyelere ceza veriyoruz, sonra da cezaları geri alıyoruz. Hoşgörülü olmaya çalışıyoruz çünkü bu forum herşey değil. Hayat değil. 1293691231 kere atılanların hâlâ bu forumda olduğunu biliyoruz. Sadece eğlenmek için girdiğimiz yer. Ve açıkçası şu an tartışılan konu bile boş geliyor bana ama olayına bile ceza veriliyorsa hakkaten sıkıntı var demektir.
    Bence öncesini, sonrasını da irdelemek gerekir. O sebeple yazarlık alacak birini görmüyorum, ki hadi oldu diyelim, itiraz etme hakkı var her üyenin destek merkezine yada bir üst yetkiliye, itiraz ettiğinde sırf sebep oysa ceza kalkar.

Ne tüm üyeler memnun olabilir, ne tüm yöneticiler. Bende bundan sonra biraz daha futbol alanını yakından takip edeceğim, karşılıklı hataları gözlemleyip düzeltilebilecek olanları düzeltmeye çalışırız.
    Burak

Mesaj Yetkileri