Quote Originally Posted by di canio View Post
Neyi ironi? Emre ile ilgili hiç de hoş olmayan söylentiler var. Emre'nin kalitesi tartışılmaz. Ama kaliteli diye de, söylentiler gerçekse sineye çekilmez. Ben Emre'nin maçlarda yaptıklarını sindiremeyen birisiyim zaten, yakıştıramıyordum. Bu söylentiler pekiştirdi. Ben Emre'yi bu forma altında görmek istemiyorum artık şahsen.
Quote Originally Posted by SaLviO View Post
Saha içindeki hareketleriyle bende görmek istemiyorum artık o saha içinde kimse o renklerden büyük değildir emre gider ali gelir veli gelir
Mesele Emre'nin olması olmaması değil, Emre'de Aykut'ta gelir gider, ne efsaneler,oyuncular,yöneticiler geldi gitti. Benim en çok ağrıma giden sonunda medya içeriden istediğini aldı ve Emre'yi takımdan uzaklaştırdı. Ben bu amacı görmememize bu amaca hizmet edip sonunda Emre'yi kurban etmemize kızıyorum. Aziz Yıldırım kulübün başında olsaydı bu yamyamlara yem etmezdi ama işte başta kimse olmayınca milletin oyuncağı oluyorsun. İşin kötü tarafı bizim taraftarımızı da kandırma yolunda başarılı oldular.