Semih konusu ile Emre konusu birbirinden farklı. Semih'i bitiren kim? Sayısız şans veren Aykut Kocaman mı? Yoksa o fırsatların hiçbirini değerlendiremeyen, gol atmasını geçtim ayakta bile duramayan Semih mi? Emre'nin formu nedeniyle birden bire takımdan kesileceğini düşünmüyorum. Kaldı ki takım içinde en fazla mücadele eden, takımın kilit oyuncularından birisi. Aykut Kocaman bence Emre'yi küçük düşürmemek adına böyle konuşmuştur. Zaman neler gösterecek bakalım.

Originally Posted by
Bekq
Her kornerde Emre'nin ağzına zoom yapanların(küfür edecek diye) amaçlarına ulaştıklarını görüyoruz
Küfür her takımda vardır. Belki biz duymuyoruz o sebeple sorun olmuyor. Ama Emre küfür edince; "Bakın çok çirkef oyuncu bilmem ne".
Emre bu takımın en önemli oyuncusudur. Evet bakın ne güzel söylediniz: "Kişi ve Kurumlar Fenerbahçe'den üstün değildir". O zaman Aykut Kocaman'a defol demem sizi rahatsız etmesin.
Siz nasıl Emre bu formayı bir daha giymemeli diyorsanız ben de Aykut Kocaman bir daha bu kulüp içine adım atmamalı derim.
Ayrıca Emre'ye o suçu yıkanlar bunu da konuşsunlar o zaman
http://spor.milliyet.com.tr/aykut-ko...93/default.htm
Kocaman, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşme ile ilgili olarak; "Sayın Başbakan ile ilgili görüşmeyi, Başbakan açıklamadığı sürece açıklamayacağım. Bu konuda hep suskun kaldım. Konuşmak istemem" dedi.
Konuyu bir noktadan alıp öyle bir noktaya taşıyorsun ki, anlam veremiyorum.
Emre de gider, Aykut Kocaman da. Emre de istenmeyebilir, Aykut Kocaman da. Ama Aykut Kocaman'ın yeri ile Emre'nin yeri bir tutulamaz. Emre Fenerbahçe'ye henüz birşey vermedi. Bu göreceli bir durum olabilir. Bence verememiş, sizce vermiş olabilir. Ben Emre'nin gitmesini, siz de Aykut Kocaman'ın gitmesini isteyebilirsiniz. Burada önemli olan üslup. Takımda görmek istememek ile "defolup gitsin" demek arasında çok önemli fark var. Ben seninle olan tartışmalarımızda hep üslubuna vurgu yaptım ama hala dikkat etmiyorsun. Bu da senin yorum tarzın olsun.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...