Neyi ironi? Emre ile ilgili hiç de hoş olmayan söylentiler var. Emre'nin kalitesi tartışılmaz. Ama kaliteli diye de, söylentiler gerçekse sineye çekilmez. Ben Emre'nin maçlarda yaptıklarını sindiremeyen birisiyim zaten, yakıştıramıyordum. Bu söylentiler pekiştirdi. Ben Emre'yi bu forma altında görmek istemiyorum artık şahsen.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Saha içindeki hareketleriyle bende görmek istemiyorum artık o saha içinde kimse o renklerden büyük değildir emre gider ali gelir veli gelir
iddiaları dün yalanladı Aykut hoca. artık bazı kişiler bel altından vurmasın dedi. sadece performansı yüzünden tercihim bu yöndedir dedi. zaten öyle basında konuşulan şeyler gerçek olsaydı ben de istemezdim kalmasını. öyle Türk bulamayız ama yabancı mc alırdık, çok zor değil.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Mesele Emre'nin olması olmaması değil, Emre'de Aykut'ta gelir gider, ne efsaneler,oyuncular,yöneticiler geldi gitti. Benim en çok ağrıma giden sonunda medya içeriden istediğini aldı ve Emre'yi takımdan uzaklaştırdı. Ben bu amacı görmememize bu amaca hizmet edip sonunda Emre'yi kurban etmemize kızıyorum. Aziz Yıldırım kulübün başında olsaydı bu yamyamlara yem etmezdi ama işte başta kimse olmayınca milletin oyuncağı oluyorsun. İşin kötü tarafı bizim taraftarımızı da kandırma yolunda başarılı oldular.
...
kimsenin kimseyi kandırdığı yok emrenin saha içinde neler yaptığını herkes biliyor
Ben de kandırılanlardan birisi miyim? Ben basında yazılanlarıdan bahsetmiyorum. Basını takip etmiyorum zaten. Emre'nin kurban olduğunu nereden biliyorsunuz? Olayların aslını bilmiyoruz. Bu durumda Emre kurban, Aykut Kocaman suçlu demenin Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe şikeci demekten bir farkı yok bence. Emre neden kurban?
Emre'nin takıma futbol olarak verdiği katkının yarısını vermeyenler + Emre'den kat be kat hırçın adamlar şuan el üstünde tutuluyor, bilmiyorum farkında mısınız ? Emre sezon başındandır ve özellikle şu günlerde yaşanan olayların taraflarından biri olsaydı kıyamet kopuyordu. Bu neden kaynaklanıyor ? Tamamen bizlerden.
Olay için ortaya atılan iddiaların hepsini okudum, Ehh araba devrilince yol gösteren çok olur, O iddialardan bir tanesi bile doğru olsa, 5 dakika sonra Emre'nin sözleşmesi fesh edilirdi. Gerçi dün Kocaman bu durum hakkında açıklama yapıp, ortaya atılan bu iddialardan şikayetçi ve rahatsız olduğunu söylemişti.
Benim Aykut Kocaman'a kızdığım nokta oyuncuları çok çabuk harcaması ve tavırlarında tutarsız olması, Bu da kendisi için zaaf, Siz böyle açık verirseniz bunu kullanmak isteyenler çok rahat kamuoyu oluşturup sizi istedikleri yere çekebilir.
Bana Semih'in neden bu takımın 18'ine bile girememesini kim açıklayabilir ? Sakın iyi, kötü, form olayına girmeyin, Bienvenu yazılara duvar olur : )
Semih bitirildi, Emre bitirildi peki ya sırada kim olacak ? İşte benim kızdıgım nokta burası.
...
Her kornerde Emre'nin ağzına zoom yapanların(küfür edecek diye) amaçlarına ulaştıklarını görüyoruz
Küfür her takımda vardır. Belki biz duymuyoruz o sebeple sorun olmuyor. Ama Emre küfür edince; "Bakın çok çirkef oyuncu bilmem ne".
Emre bu takımın en önemli oyuncusudur. Evet bakın ne güzel söylediniz: "Kişi ve Kurumlar Fenerbahçe'den üstün değildir". O zaman Aykut Kocaman'a defol demem sizi rahatsız etmesin.
Siz nasıl Emre bu formayı bir daha giymemeli diyorsanız ben de Aykut Kocaman bir daha bu kulüp içine adım atmamalı derim.
Ayrıca Emre'ye o suçu yıkanlar bunu da konuşsunlar o zaman
http://spor.milliyet.com.tr/aykut-ko...93/default.htm
Kocaman, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşme ile ilgili olarak; "Sayın Başbakan ile ilgili görüşmeyi, Başbakan açıklamadığı sürece açıklamayacağım. Bu konuda hep suskun kaldım. Konuşmak istemem" dedi.
Yaw sen formsuz antramanda yetersiz olan adamı takımına alırmısın semih sezonun ilk yarısında 18 maçta oynadı ne yaptı hiç bişey yapamadı 1 golü var bienvenu yazı olur diyosunda adamın 9 10 tane golü var
Semih konusu ile Emre konusu birbirinden farklı. Semih'i bitiren kim? Sayısız şans veren Aykut Kocaman mı? Yoksa o fırsatların hiçbirini değerlendiremeyen, gol atmasını geçtim ayakta bile duramayan Semih mi? Emre'nin formu nedeniyle birden bire takımdan kesileceğini düşünmüyorum. Kaldı ki takım içinde en fazla mücadele eden, takımın kilit oyuncularından birisi. Aykut Kocaman bence Emre'yi küçük düşürmemek adına böyle konuşmuştur. Zaman neler gösterecek bakalım.
Konuyu bir noktadan alıp öyle bir noktaya taşıyorsun ki, anlam veremiyorum.
Emre de gider, Aykut Kocaman da. Emre de istenmeyebilir, Aykut Kocaman da. Ama Aykut Kocaman'ın yeri ile Emre'nin yeri bir tutulamaz. Emre Fenerbahçe'ye henüz birşey vermedi. Bu göreceli bir durum olabilir. Bence verememiş, sizce vermiş olabilir. Ben Emre'nin gitmesini, siz de Aykut Kocaman'ın gitmesini isteyebilirsiniz. Burada önemli olan üslup. Takımda görmek istememek ile "defolup gitsin" demek arasında çok önemli fark var. Ben seninle olan tartışmalarımızda hep üslubuna vurgu yaptım ama hala dikkat etmiyorsun. Bu da senin yorum tarzın olsun.
Sürekli söylüyorum son kez söyleyeceğim. Semih ilk 11 oyuncusu DEĞİL. Sen hayatında peş peşe 90 dakika oynamamış adamı sürekli oynatır ve ondan verim istersen ALAMAZSIN. Ama bu o oyuncuyu SİLMEN gerektiğini göstermez.
Özer'e verilen şanslar aklıma geliyor. %10'u bu sene Semih'e verilse şuan Sow ile beraber kraldı.
Ayrıca Semih'in eşi twitterdan; "Semih kendini çok dinç ve hazır hissediyor ama hocası şans vermiyor" gibisinden bir şey yazmıştı.
Önce Bekir'i Serdar için harcadı. Şimdi Serdar'ı Bekir için harcıyor. Halbuki ikisini denese ya da ne bileyim antrenman durumuna göre oyuncuyu maça koysa.
Dia - Stoch konusuna girmeyeceğim. Biz bu adamları birbirlerinin yedekleri olsun diye almadık.
4 hafta peş peşe deplasman maçı kaybettik. Hepsinde aynı 11 vardı. Bu hocalık değildir..
Senle tartışmanın bir sonu yok. Semih sonradan girdiği maçlarda ne yaptı? Ne gibi bir katkı verdi? Şans verilse kraldı demek varsayımdır. Bence değildi. Olamayacağını verilen şanslarda gösterdi. Önce Bekir'i Serdar için harcadı, sonra Serdar'ı Bekir için diyorsun. Şans veriyor işte oyuncuya. Serdar'ın performansı kötü olduğu için Bekir'i oynatıyor. İdmanlarda kim nasıl çalışıyor bilmiyorum. Aykut Kocaman'ın tercihinde etkili olan odur belki.
Önce Bekir'i Serdar için harcadı. Şimdi Serdar'ı Bekir için harcıyor. Halbuki ikisini denese ya da ne bileyim antrenman durumuna göre oyuncuyu maça koysa.
Neye göre kadroya koyuyor sence kaşına gözüne göremi ?
Gecen senenin mimarlarindan biri Aykut Kocaman degil mi, bu sene akli karishiktir ki dogal bu surecte, formsuz olabilir ama gecen sene takim sampiyon olurken baslarinda Aykut Kocaman vardi. Zaten FB seyircisini memnun etmek imkansiz. Daum 4 yilda 3 sampiyonluk kazandiriyor ama ilk basarisizlikta asiliyor. Ben de son haftalarda Aykut Kocamanin mac icindeki etkisizligine cok kiziyorum ama icinde bulunduklari durumdan dolayi birsey diyemiyorum. Hicbirinin akli %100 sahada degil ki.
Bu arada medyadan uzak oldugum besbelli ki Emre konusunda hicbirsey bilmiyorum. Yazilanlarin cogu uydurma oldugu icin suni gerilimler yaratiliyor. Gene ne uydurmuslar merak ettim![]()
Olurmu canım geçen seneki başarı aziz başkan ve futbolcularda hocanın HİÇ başarısı yok
Dünkü antrenmanın ardından sol dizinde ağrı hisseden Emre Belözoğlu'nun bugün Universal Çamlıca Hastanesi'nde MR'ı çekildi. MR sonucuna göre diz kapağı kemiğinde ödem tespit edilen ve tedavisine başlanan Emre antrenmanda yer almadı.
"YÜCE ATATÜRK"
Evet haklısınız size göre geçen seneki başarı hocanın başarısı - ama - bu seneki başarısızlık oyuncuların
Böyle bir şey yok. Neyine sabredeyim yahu? 4-3-3 taktiği denen bir takıntı yüzünden Alex'i harcıyordu. Alex o sene tam 28 gol attı hiçbir şey yapamadı. Başkan olmasa Alex şuan gitmişti geçen sezonda şampiyon falan olamamıştık.
Stoch'u harcamaya çalıştı. Sürekli yedek bıraktı. Stoch peş peşe goller atmaya başlayınca MECBUREN oynatmak zorunda kaldı. Stoch 3-4 maçtır gol atamıyor ve hepsinde 2. yarı oyundan çıkarıldı.
Dia'yı harcamaya çalıştı. Sakatlıklar ve Afrika Kupası tuzu biberi oldu. Milli takımın as oyuncusu, Türkiye'nin belkide en iyi kanat oyuncularından biri - ama - Aykut Kocaman onuda harcadı
Özgür Çek, Semih, Okan ve daha aklım gelmeyen bir çok isim.
Harcamadığı kim var biliyor musunuz? Özer Hurmacı. Onu bu takıma kim getirdi biliyor musunuz? Araştırın derim bilmiyorsanız
4-3-3 taktiğinin bize zararları:
TT Arena'da 3-1 yenildik belkide şansımızla fark yemekten kurtulduk.
Kadıköy'de Galatasaray'a karşı 2-0'dan 2-2'ye maç verdik.
BJK maçı az kalsın gidiyordu neyseki direk yüzümüze güldü.
Antalya maçında Stoch'u sola çekip Caner'i ortaya alıp o hayalini kurduğu anadolu takımının zeminini hazırlamaya devam etti. Cristian - Selçuk - Caner orta saha 3'lüsü ile. İlk yarı gol bulamadık. Çift forvet yaptığı zaman galibiyet geldi.
Daha saymak istemiyorum. Ama bunlar olmaya devam ederken bu hoca en ufak bir şey yapmadı. Bugün 1 farkla öne geçelim Playoff'ta yine 4-3-3 yapacak![]()
Hoca dediğin gidip küme düşen takımdan şampiyon olacakken 3 yemez. 3-1'den 3-5 maç alıyorsak bu hocanın değil oyuncuların sayesindedir.. Şampiyonluk maçında lig 15.'sinden 3 gol yemez. Şampiyonluğa oynarken ve gol atmak zorundayken ISRARLA çift forvet oynatmamak istemez. Hoca dediğin bunları yapmaz.
Yobo ve Ziegler'in hala neden yedek kalmadığını anlayamıyorsanız sadece gülerim.İkisininde ilk 11 garantisi var. Buna kesinlikle inanıyorum. Özellikle Ziegler'i stopere çektiği maç bu iddaamı kanıtlar nitelikte.
Siz hala güvenin bu hocaya. Seneye eğer tek bir laf ederseniz göstereceğim bu mesajlarınızı size
Aykut Kocaman'ın Aragones ile arasında TEK 1 FARK var. O da 7 puan![]()
Bu sezon benim gozumde tamamen degerlendirme disidir. Ne Aykut Kocaman hakkinda ne de bir baskasi hakkinda saglikli birsey soyleyemem ancak gectigimiz yil ortada, bu seneyle kiyaslamak yersiz. Hangi takim basarili ki, GS bile 80 puani asamadan lider oldu.
Last edited by di canio : 10.Nisan.2012 at 17:57 Reason: Büyük harflerle yazmayın lütfen.
Ben kendi adima boyle dusunuyorum, isteyen istedigini elestirsin ama biraz insafli olun derim.
Yahu Emre'nin saha içi performansı için tek kelime eden var mı? Emre'nin agresifliği bu sezona özel de değil. Galatasaray'da oynarken de agresifti, yurtdışında oynarken de, Fenerbahçe'de oynarken de. Ben Galatasaray'da oynarken de sevmezdim bu yönünü, yurtdışında oynarken de, Fenerbahçe'de oynarken de sevmiyorum. Emre Belözoğlu Türkiye'nin yetiştirdiği en iyi orta saha oyuncularından birisidir, aktif olanlar içinde de bence en iyisidir.
TeNaciOUS MidFieLdeR'in dediği gibi, birçok Fenerbahçeli bu sezondan başarı beklemiyordu, hala da canları sağolsun diyor. Hal böyleyken yaşanan onca şeye rağmen takımın şampiyonluk şansı hala devam ediyor, kupada da çeyrek finalde şu anda. Ama sen şimdi Sivasspor da yaşadı aynı süreci, onlar neden bahane etmiyor diyebilirsin. Önceki sayfalarda sormuştum sana ama gözden kaçmış olabilir.
Last edited by di canio : 10.Nisan.2012 at 18:02 Reason: Çirkef ifadesi hoş olmadı, agresif ile değiştirildi.
O dönemin şartları ile bu dönemin şartları farklı. Bir oyuncu Futbol'da iyi diye Hoca olarakta çok iyi olacak diye bir şey yok. Bugün bir Galatasaray efsanesi Hagi'nin bile nasıl gelip nasıl gittiğini biliyoruz. Hagi Galatasaray'a UEFA kupası kazandırdı diye Galatasaray'a küme düşürüne kadar takımın başında duracak diye bir şey yok. Başarısızdı ve gönderildi.
Aykut Kocaman şuan başarısız. Takımı iyi okuyamıyor ve çok yanlış değişiklikler yapıyor. Aykut Kocaman ne zaman 35. dakikada bir oyuncuya kızıp değiştirdi? ya da bir sakatlık vb. durum olmadığı sürece kaç defa 70. dakikadan önce değişiklik yaptı?
Anlamıyor demiyorum. YAPAMIYOR. Fenerbahçe'nin hocası değil. Anadolu kapasitesinde bir hocanın bizim takımımızda işi yok.
Madem duygusal düşüneceğiz Yılmaz Vural gelsin. Adam 1 sene para almadan çalışırım Fenerbahçe'de dedi![]()
Sen hep dikine gidiceksin anlamak istemiyorsun bazı şeyleri.
Alex harcanmadı harcansa 28 gol atmazdı.
Geçen yıl hemen hemen her gün Stoch'un güçlendirme çalışmalarının yapıldığı yazıldı çizildi Aykut Hoca kendisi söyledi ama sen buna inanmak istemiyosan senle tartışmaya girmek bile hata.
Dia'yı harcamadı . Kendin diyorsun Afrika Kupası ve sakatlıklar oldu diye . Sen sakat adamı oynatırmısın ? Yada Kupadaki bir adamı oynatabilirmisin ?
Özgür zaten 2. yarı takıma katıldı yeterli görmüyo olabilir daha harcanmışlık bişey yok takıma geleli 10 maç oldu olmadı. Semih verilen şansların %10'unu kullansa şuan takımın 2. forveti olurdu . Ayrıca beğenmediğin Bienvenu takımın en golcülerinden ve genç kalitesi giderek artıyor bana göre. Okan'a gelirsek 11 başladığı maçtan sonra paftaki arkadaşlarına hava atması gerekçesiyle önce oynatılmadı sonra ise kiralık gönderildi.
Özer konusunda haklısın dediğim gibi haklı olduğun kısımlar var .
Yobo'nun defansta olmadığı bir maçta bırak 3 golü 5 gol yersin .
Ayrıca 3-1 den 3-5 olan maça değinmişsin . Zaten Aykut Kocaman defans ve kalede oynuyordu golleri o yedi![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
evet, Aykut hoca adam harcamayı seviyor, canı sıkıldıkça hadi birilerini sileyim diyor. ama 18 de 17 o yapmadı. yahu kendinize gelin. Stoch tel tel dökülüyor kaç maçtır tabii çıkaracak. yobo yu çıkarıp kimi alacak. özgür sakat ziegler i çıkarıp kimi alacak ki ziegler son haftalarda fena değil. Alex hatasını kendisi dedi geçen sezon; Alex siz olmuyor diye. Semih e ne yaptı bu adam ? kaç maç şans verecekti. Caner son maç hariç kendisinden beklenenin fazlasını verdi bu sezon bence.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu sezon hiç ama hiç önemli değil ama bu sezon gelecek şampiyonluk, tarihimizin en önemli şampiyonluğu olacaktır muhakkak. Aynı şekilde lig 2.liği ve kupa kazanılırsa da, geçen seneye göre daha başarılı oldu takım yorumunu yaparım bu şartlarda.
Duruşun yeter, Fenerbahçe kimlere sabretti, bu süreçte ortaya çıkıp 1 tane yönetici Fenerbahçe'nin hakkını savunamazken tüm eleştirilere rağmen Aykut Kocaman siper oldu, takımın hakkını korudu, varsın bu sezon şampiyon yapmasın, her sene şampiyon oluyoruz sanki.
Sayılan oyuncuların neredeyse tamamını alan Aykut Kocaman'dır, geçen sezon yönetime verdiği transfer listesinde de zaten alınmasını istediği oyuncuları hep beraber gördük, o nedenle bu sezon atlatılsın, hayırlısıyla başkan dışarı çıksın, artık futbolcusuyla, hocasıyla tamamen sahaya konsantre olmuş bir hale gelsinler, o zaman bakarız Aykut Kocaman olur mu, olmaz mı tartışmalarına.
Benim vicdanım el vermiyor, tartışmaya.
"YÜCE ATATÜRK"