Her gorusu kafadan reddetmiyorum. Reddetmedigim, hatta hic bir sey yazmadigim bir cok gorus de var.
Reddettiklerim de sadece Fenerbahce ile ilgili degil.
Melo basliginda penalti atislari yukselmeli konusunda da katilmamisimdir, paslarinin yukselmesi konusunda da. Gecen yil Emre'nin gucunun yukselmesi konusunda da katilmamisimdir. Servet'in pozisyon almasinin inmesi konusunda da.
Besiktas'in basliginda Fernandes ve Quaresma konularinda da farkli dusuncelerimi yazdim.
Karabuk bolumunde Shelton ile ilgili de farkli fikirde oldugumu yazdim. Daha bir cogu var. Arastirmacilarin forumlarinda da var.
Sow konusunda da yazdim. Yazdigim da golu koklayan, bitiren bir oyuncu oldugu ama isin pozisyon yaratma kisminda olmadigiydi. Ben hala bu dusuncemi degistirecek bir Sow izlemedim.
Tipki Melo, Fernandes ve Shelton hakkindaki fikirlerimin degismedigi gibi.
Stoch'un da pek oyun kuruculuk yapacak meziyetlere sahip olmadigini dusundugumu yazmistim. Buna da itiraz edildi ama son 2 ay Stoch'un ne kadar oyun kurabildigini gostermedi mi? Belki de bu surenin buyuk bir kisminda dizi sakat oldugu icindir. Ama gordugumuzu yorumlayabiliriz sadece.
Ben bazi konularda itiraz ediyorum cunku bazen heyecanla bazi oyuncularin hic olmadiklari gibi yansitilmasi isteniyor. Ben kimsenin Furkan Ozcal'in Acceleration 16, Agility 17 olabilir yazdigini gormedim. Ama Stoch'un pek de iyi olmayan karar verme becerisi veya Sow'un pek de iyi olmayan takim oyunu becerisinin yukselmesi gerektiginin yazildigini okudum bu basliklarda.
Bunlarin dusundugunuz gibi olmadigini yazmak hataysa, demek ki ben hataliyim. FM 2013 icin hic acmayiz olur biter. Burada iletisim kurmaya calisarak gecirdigim zamani, ben de memnuniyetle baska seylere harcarim. Okuyacagim bir suru kitap var.