Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 45.95%
  • Berabere biter

12 32.43%
  • Trabzonspor kazanır

8 21.62%
1 ile 30 arası toplam 506 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Dia ile başlasa keşke(Stoch yoksa).

Umarım Emre ilk 11 oynar.
    Zannetmiyorum.Caner ile başlayacaktır.Caner çalım yerine paslı oyunu denese iyi oyuncu ama çok çalıma giriyor.Dia'da istikrar yok.Sow ilerde biraz basması lazım.Rakip defans rahat oyun kuruyor bize karşı Alex zaten yürüyor Sow'da ona eşlik edince orta sahayı rahat geçiyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Zannetmiyorum.Caner ile başlayacaktır.Caner çalım yerine paslı oyunu denese iyi oyuncu ama çok çalıma giriyor.Dia'da istikrar yok.Sow ilerde biraz basması lazım.Rakip defans rahat oyun kuruyor bize karşı Alex zaten yürüyor Sow'da ona eşlik edince orta sahayı rahat geçiyorlar
    Alex konusu bence tartışmaya açık değil. Ne zaman Alex'i tartışsak ya hattrick yapıyor ya da 2-3 asistle maçı bitiriyor. Bu sebeple takım senelerdir tek forvet oynuyor ama Alex varsa maceraya gerek yok diye düşünüyorum.

Dia kötü evet ama maç eksiği var. Sakatlıkla yaşadı vs. Kumaşı iyi. Zaten olmasa milli takımda as oynamaz.

Bu maç Emre ilk 11 başlamazsa, Caner Baroni'nin yanında oynamalıdır. Baroni - Selçuk yerine Baroni - Caner şeklinde.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Alex konusu bence tartışmaya açık değil. Ne zaman Alex'i tartışsak ya hattrick yapıyor ya da 2-3 asistle maçı bitiriyor. Bu sebeple takım senelerdir tek forvet oynuyor ama Alex varsa maceraya gerek yok diye düşünüyorum.

Dia kötü evet ama maç eksiği var. Sakatlıkla yaşadı vs. Kumaşı iyi. Zaten olmasa milli takımda as oynamaz.

Bu maç Emre ilk 11 başlamazsa, Caner Baroni'nin yanında oynamalıdır. Baroni - Selçuk yerine Baroni - Caner şeklinde.
    Alex'i tartışmak benim neyime yahuBen sadece görüneni söyledim.Alex top rakipteyken rakibi kovalamaz.Sow'da şu anda bu şekilde oynuyor ve bu rakipler için oyunu kurma açısından kolaylık oluyor.Sow'un biraz daha baskı yapması lazım ilerde.Alex yedek klübesinde otursun ordan bile skoru değiştirir Alex'i tartışmam diye bişey söz konusu olamaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Alex'i tartışmak benim neyime yahuBen sadece görüneni söyledim.Alex top rakipteyken rakibi kovalamaz.Sow'da şu anda bu şekilde oynuyor ve bu rakipler için oyunu kurma açısından kolaylık oluyor.Sow'un biraz daha baskı yapması lazım ilerde.Alex yedek klübesinde otursun ordan bile skoru değiştirir Alex'i tartışmam diye bişey söz konusu olamaz
    Yok ben zaten tartışıyorsun demedim. Koşmuyor dediğin gibi ama tek eksiği o olsun

Ayrıca Sow basmıyor evet. Beşiktaş'ın forveti Almeida, Trabzon'un forveti Burak, Galatasaray'ın forveti Elmander ne zaman rakibe bastı? Bu adamların işi gol atmak ileride basmasına gerek yok bence. Ben bu şekilde düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Yok ben zaten tartışıyorsun demedim. Koşmuyor dediğin gibi ama tek eksiği o olsun

Ayrıca Sow basmıyor evet. Beşiktaş'ın forveti Almeida, Trabzon'un forveti Burak, Galatasaray'ın forveti Elmander ne zaman rakibe bastı? Bu adamların işi gol atmak ileride basmasına gerek yok bence. Ben bu şekilde düşünüyorum.
    Zaten geriye yaslanan bir defans ve ortasaha varken Sow ilerde pres yapsa nolur yapmasa nolur
    Takim olarak ileriye yikabilsek oyunu Sow da bir iki top kapicaktir mutlaka

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Elmander'i bu listeye koyman çok garibime gitti.Elmander gibi savaşan bir forvete koşmuyor demek nasıl birşey yahuAyrıca evet Burak ve Almeida'da koşmuyor ama bizde zaten Alex rakibe basmıyor Sow'da bunu yapmayınca rakipler rahat oyun kuruyor.Bu bir handikap bizim takım için

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sene başından beri Galatasaray'ı seyretmiyorsun sanırım.Gayet doğal bir durum tabi ki.Ama Elmander'siz Galatasaray'ın neden çok sancı çektiği muhabbetini duymamış olman ilginç.Elmander'in en önemli özelliği o belki de.

Maça gelecek olursak umarım Trabzonspor puan alır.Fenerbahçe saha avantajıtla bir adım önde.Maçın 1-1 biteceğini golleri Burak ve Sow'un atacağını düşünüyorum.

Mesaj Yetkileri