Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 45.95%
  • Berabere biter

12 32.43%
  • Trabzonspor kazanır

8 21.62%
Sayfa 3 / 17 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 506 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Resmi bilgi değil bunlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dia ile başlasa keşke(Stoch yoksa).

Umarım Emre ilk 11 oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Stoch formsuz oynatmazsın eyvallah ama 18'e almamak ne kadar doğru bilmiyorum, ben bazen böyle deyince arkadaşlar kızıyor "Hocanın kararıdır, sen mi hocasın vs" eyvallah buna katılırım hocanın kararıdır ama ben alınan bu kararı değil yaşanan tutarsızlığı eleştiriyorum. Stoch'a gelene kadar o kadar adam var ki bırakın 11'i, 18'i kulüpte bulunması bile sakıncalı olan...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Stoch formsuz oynatmazsın eyvallah ama 18'e almamak ne kadar doğru bilmiyorum, ben bazen böyle deyince arkadaşlar kızıyor "Hocanın kararıdır, sen mi hocasın vs" eyvallah buna katılırım hocanın kararıdır ama ben alınan bu kararı değil yaşanan tutarsızlığı eleştiriyorum. Stoch'a gelene kadar o kadar adam var ki bırakın 11'i, 18'i kulüpte bulunması bile sakıncalı olan...
    Aykut Kocaman stili bu Kötü oynayanı yedek bırakmıyor direk 18'e almıyor. Çok ilginç gerçekten. Adam çığır açtı 2 senede Fenerbahçe'de

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Dia ile başlasa keşke(Stoch yoksa).

Umarım Emre ilk 11 oynar.
    Zannetmiyorum.Caner ile başlayacaktır.Caner çalım yerine paslı oyunu denese iyi oyuncu ama çok çalıma giriyor.Dia'da istikrar yok.Sow ilerde biraz basması lazım.Rakip defans rahat oyun kuruyor bize karşı Alex zaten yürüyor Sow'da ona eşlik edince orta sahayı rahat geçiyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Zannetmiyorum.Caner ile başlayacaktır.Caner çalım yerine paslı oyunu denese iyi oyuncu ama çok çalıma giriyor.Dia'da istikrar yok.Sow ilerde biraz basması lazım.Rakip defans rahat oyun kuruyor bize karşı Alex zaten yürüyor Sow'da ona eşlik edince orta sahayı rahat geçiyorlar
    Alex konusu bence tartışmaya açık değil. Ne zaman Alex'i tartışsak ya hattrick yapıyor ya da 2-3 asistle maçı bitiriyor. Bu sebeple takım senelerdir tek forvet oynuyor ama Alex varsa maceraya gerek yok diye düşünüyorum.

Dia kötü evet ama maç eksiği var. Sakatlıkla yaşadı vs. Kumaşı iyi. Zaten olmasa milli takımda as oynamaz.

Bu maç Emre ilk 11 başlamazsa, Caner Baroni'nin yanında oynamalıdır. Baroni - Selçuk yerine Baroni - Caner şeklinde.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Alex konusu bence tartışmaya açık değil. Ne zaman Alex'i tartışsak ya hattrick yapıyor ya da 2-3 asistle maçı bitiriyor. Bu sebeple takım senelerdir tek forvet oynuyor ama Alex varsa maceraya gerek yok diye düşünüyorum.

Dia kötü evet ama maç eksiği var. Sakatlıkla yaşadı vs. Kumaşı iyi. Zaten olmasa milli takımda as oynamaz.

Bu maç Emre ilk 11 başlamazsa, Caner Baroni'nin yanında oynamalıdır. Baroni - Selçuk yerine Baroni - Caner şeklinde.
    Alex'i tartışmak benim neyime yahuBen sadece görüneni söyledim.Alex top rakipteyken rakibi kovalamaz.Sow'da şu anda bu şekilde oynuyor ve bu rakipler için oyunu kurma açısından kolaylık oluyor.Sow'un biraz daha baskı yapması lazım ilerde.Alex yedek klübesinde otursun ordan bile skoru değiştirir Alex'i tartışmam diye bişey söz konusu olamaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex'i tartışmak benim neyime yahuBen sadece görüneni söyledim.Alex top rakipteyken rakibi kovalamaz.Sow'da şu anda bu şekilde oynuyor ve bu rakipler için oyunu kurma açısından kolaylık oluyor.Sow'un biraz daha baskı yapması lazım ilerde.Alex yedek klübesinde otursun ordan bile skoru değiştirir Alex'i tartışmam diye bişey söz konusu olamaz
    Yok ben zaten tartışıyorsun demedim. Koşmuyor dediğin gibi ama tek eksiği o olsun

Ayrıca Sow basmıyor evet. Beşiktaş'ın forveti Almeida, Trabzon'un forveti Burak, Galatasaray'ın forveti Elmander ne zaman rakibe bastı? Bu adamların işi gol atmak ileride basmasına gerek yok bence. Ben bu şekilde düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Stoch tercihine şaşırdım açıkçası.Formda olmayabilir ama ben herzaman en kötü yedek kulübemde stoch gibi bir adamın oturmasını isterim.Rakibin de gözünü korkutan bir oyuncu.Ama tabiki Aykut hocanın bileceği iştir.Bütün gün oyuncularla birlikte olan o kendisi daha iyi bilecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Yok ben zaten tartışıyorsun demedim. Koşmuyor dediğin gibi ama tek eksiği o olsun

Ayrıca Sow basmıyor evet. Beşiktaş'ın forveti Almeida, Trabzon'un forveti Burak, Galatasaray'ın forveti Elmander ne zaman rakibe bastı? Bu adamların işi gol atmak ileride basmasına gerek yok bence. Ben bu şekilde düşünüyorum.
    Zaten geriye yaslanan bir defans ve ortasaha varken Sow ilerde pres yapsa nolur yapmasa nolur
    Takim olarak ileriye yikabilsek oyunu Sow da bir iki top kapicaktir mutlaka

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Elmander'i bu listeye koyman çok garibime gitti.Elmander gibi savaşan bir forvete koşmuyor demek nasıl birşey yahuAyrıca evet Burak ve Almeida'da koşmuyor ama bizde zaten Alex rakibe basmıyor Sow'da bunu yapmayınca rakipler rahat oyun kuruyor.Bu bir handikap bizim takım için

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sene başından beri Galatasaray'ı seyretmiyorsun sanırım.Gayet doğal bir durum tabi ki.Ama Elmander'siz Galatasaray'ın neden çok sancı çektiği muhabbetini duymamış olman ilginç.Elmander'in en önemli özelliği o belki de.

Maça gelecek olursak umarım Trabzonspor puan alır.Fenerbahçe saha avantajıtla bir adım önde.Maçın 1-1 biteceğini golleri Burak ve Sow'un atacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by byariff View Post
    yine konusu degil ama bilgilendirmek amaçli elmander"in zaten asil ozelligi defansi bozan 90 dakika kosan savasan bir oyuncu salvio arkadasim tek forvettede oynati elmander rahat ol ordada basiyordu rakibe
    Basar ama nafile caba olur, bosuna yorulur. 4-5 kisilik rakibin arasinda kime basacak. GS de etkili olmasinin sebebi takim olarak ilerde prese baslamalari ve orta alanin destegi. Macin konusunun disina ciktik biraz Soyle baglayalim, Sowun etkili olmasini istiyorsak oyunu ilerde kurmak zorundayiz. Semih ve Sow birlikte iyi is yapar bu macta. Dia'nin olmasini istemem sahsen, 2 yildir bi katkisini gormedik. Bugun de degisen birsey olmaz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Açıklanan bir şey yok, Stoch oynar.

Muhtemelen bu şekilde çıkacak. Serdar yerine Bekir, Cristian yerine Selçuk da çıkabilir. Bekir daha olası. Çok yoruldular.

------------------ Sow ------------------
    Stoch -------- Alex -------------------
    ----------- Emre - Cristian - Mehmet
    Ziegler - Yobo - Serdar - Gökhan
    --------------- Volkan ------------------
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Stoch yok, yerine büyük ihtimal Caner oynar. Serdar'ın da moralinin bozuk olma ihtimali var, oynamayabilir. Benim korkum Stoch olmayınca Dia'yı sağ kanada alıp, Cristian-Mehmet ortasahası yaparak Emre'nin kesilmesi. inşallah Aykut hoca böyle bir şey denemez. ama bana kalırsa Caner ve Mehmet kanatlarda olur, ortasahadaki ikilide Cristian-Emre olur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fenerbahçe : Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Emre, Cristian Baroni, Caner, Alex, Sow

Trabzonspor : Tolga, Serkan, Giray, Mustafa Yumlu, Celustka, Zokora, Colman, Alanzinho, Olcan, Halil Altıntop, Burak Yılmaz

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

volkan şenin olmaması bizim için avantaj mustafa ve celustka ikilisi sowa ne kadar dayanır acaba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Celustka sol bek. Sow'un O'nu fazla zorlayacağını sanmıyorum. Mustafa-Giray diyecektin sanırım

Trabzon'un hücumu Fener'in ise savunması daha kaliteli şu kadrolara göre. Nasıl bir maç olacak merakla bekliyorum doğrusu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada Atakan Kurt twitterda kesin kadroları verdi. Fener'inkinde değişiklik yok ancak Trabzon'da Olcan Adın oynayacak gözüküyor. O zaman Trabzon'un hücum hattı iyice ön plana çıkar.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Cristian umarım defansif ön libero olduğunu en azından Süper Final maçlarında unutmaz

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

cristianı kimse beğenmiyor ama oyun içinde ikili mücadeleleri hep kazanıyor diri kalıyor oyunda ama işte çokda pasif ete süte karışmıyo

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Dün yağan yağmur yetersiz gelmiş bizimkilere, zemin sulanıyor.

Az önce de Sarı Melekler stadda tur attılar.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Bi'şeyler oluyor sahada

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Orada güzel bir gösteri yapmaya çalışıyorlar bizimkiler ıslıklıyo.Nasıl bir anlayış bu.Alkışla işte.Neyse inşallah kazanırız

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

kareografi yine olmadi halatlar koptu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orada güzel bir gösteri yapmaya çalışıyorlar bizimkiler ıslıklıyo.Nasıl bir anlayış bu.Alkışla işte.Neyse inşallah kazanırız
    Ligtv'ye tepki gösteriyor taraftarlar.

Yapılan koreografi mükemmeldi. Ama sanırım koptu. Geçen Galatasaray derbisinde de makara bozuk diye açılamamıştı.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ya böyle birşeyi nasıl önceden denemez kulüp.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

güzel olmuş

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

zokoro ile bulent yildirim çarpisti bulent hoca yere dustu birseyi yoktur umarim.

Sayfa 3 / 17 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri