Resmi bilgi değil bunlar
Resmi bilgi değil bunlar
Dia ile başlasa keşke(Stoch yoksa).
Umarım Emre ilk 11 oynar.
Stoch formsuz oynatmazsın eyvallah ama 18'e almamak ne kadar doğru bilmiyorum, ben bazen böyle deyince arkadaşlar kızıyor "Hocanın kararıdır, sen mi hocasın vs" eyvallah buna katılırım hocanın kararıdır ama ben alınan bu kararı değil yaşanan tutarsızlığı eleştiriyorum. Stoch'a gelene kadar o kadar adam var ki bırakın 11'i, 18'i kulüpte bulunması bile sakıncalı olan...
...
Zannetmiyorum.Caner ile başlayacaktır.Caner çalım yerine paslı oyunu denese iyi oyuncu ama çok çalıma giriyor.Dia'da istikrar yok.Sow ilerde biraz basması lazım.Rakip defans rahat oyun kuruyor bize karşı Alex zaten yürüyor Sow'da ona eşlik edince orta sahayı rahat geçiyorlar
Alex konusu bence tartışmaya açık değil. Ne zaman Alex'i tartışsak ya hattrick yapıyor ya da 2-3 asistle maçı bitiriyor. Bu sebeple takım senelerdir tek forvet oynuyor ama Alex varsa maceraya gerek yok diye düşünüyorum.
Dia kötü evet ama maç eksiği var. Sakatlıkla yaşadı vs. Kumaşı iyi. Zaten olmasa milli takımda as oynamaz.
Bu maç Emre ilk 11 başlamazsa, Caner Baroni'nin yanında oynamalıdır. Baroni - Selçuk yerine Baroni - Caner şeklinde.
Alex'i tartışmak benim neyime yahuBen sadece görüneni söyledim.Alex top rakipteyken rakibi kovalamaz.Sow'da şu anda bu şekilde oynuyor ve bu rakipler için oyunu kurma açısından kolaylık oluyor.Sow'un biraz daha baskı yapması lazım ilerde.Alex yedek klübesinde otursun ordan bile skoru değiştirir Alex'i tartışmam diye bişey söz konusu olamaz
Yok ben zaten tartışıyorsun demedim. Koşmuyor dediğin gibi ama tek eksiği o olsun
Ayrıca Sow basmıyor evet. Beşiktaş'ın forveti Almeida, Trabzon'un forveti Burak, Galatasaray'ın forveti Elmander ne zaman rakibe bastı? Bu adamların işi gol atmak ileride basmasına gerek yok bence. Ben bu şekilde düşünüyorum.![]()
Stoch tercihine şaşırdım açıkçası.Formda olmayabilir ama ben herzaman en kötü yedek kulübemde stoch gibi bir adamın oturmasını isterim.Rakibin de gözünü korkutan bir oyuncu.Ama tabiki Aykut hocanın bileceği iştir.Bütün gün oyuncularla birlikte olan o kendisi daha iyi bilecektir.
Elmander'i bu listeye koyman çok garibime gitti.Elmander gibi savaşan bir forvete koşmuyor demek nasıl birşey yahuAyrıca evet Burak ve Almeida'da koşmuyor ama bizde zaten Alex rakibe basmıyor Sow'da bunu yapmayınca rakipler rahat oyun kuruyor.Bu bir handikap bizim takım için
Sene başından beri Galatasaray'ı seyretmiyorsun sanırım.Gayet doğal bir durum tabi ki.Ama Elmander'siz Galatasaray'ın neden çok sancı çektiği muhabbetini duymamış olman ilginç.Elmander'in en önemli özelliği o belki de.
Maça gelecek olursak umarım Trabzonspor puan alır.Fenerbahçe saha avantajıtla bir adım önde.Maçın 1-1 biteceğini golleri Burak ve Sow'un atacağını düşünüyorum.
Basar ama nafile caba olur, bosuna yorulur. 4-5 kisilik rakibin arasinda kime basacak. GS de etkili olmasinin sebebi takim olarak ilerde prese baslamalari ve orta alanin destegi. Macin konusunun disina ciktik birazSoyle baglayalim, Sowun etkili olmasini istiyorsak oyunu ilerde kurmak zorundayiz. Semih ve Sow birlikte iyi is yapar bu macta. Dia'nin olmasini istemem sahsen, 2 yildir bi katkisini gormedik. Bugun de degisen birsey olmaz.
Açıklanan bir şey yok, Stoch oynar.
Muhtemelen bu şekilde çıkacak. Serdar yerine Bekir, Cristian yerine Selçuk da çıkabilir. Bekir daha olası. Çok yoruldular.
------------------ Sow ------------------
Stoch -------- Alex -------------------
----------- Emre - Cristian - Mehmet
Ziegler - Yobo - Serdar - Gökhan
--------------- Volkan ------------------
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Stoch yok, yerine büyük ihtimal Caner oynar. Serdar'ın da moralinin bozuk olma ihtimali var, oynamayabilir. Benim korkum Stoch olmayınca Dia'yı sağ kanada alıp, Cristian-Mehmet ortasahası yaparak Emre'nin kesilmesi. inşallah Aykut hoca böyle bir şey denemez. ama bana kalırsa Caner ve Mehmet kanatlarda olur, ortasahadaki ikilide Cristian-Emre olur.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fenerbahçe : Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Emre, Cristian Baroni, Caner, Alex, Sow
Trabzonspor : Tolga, Serkan, Giray, Mustafa Yumlu, Celustka, Zokora, Colman, Alanzinho, Olcan, Halil Altıntop, Burak Yılmaz
volkan şenin olmaması bizim için avantaj mustafa ve celustka ikilisi sowa ne kadar dayanır acaba
Celustka sol bek. Sow'un O'nu fazla zorlayacağını sanmıyorum. Mustafa-Giray diyecektin sanırım
Trabzon'un hücumu Fener'in ise savunması daha kaliteli şu kadrolara göre. Nasıl bir maç olacak merakla bekliyorum doğrusu.
Bu arada Atakan Kurt twitterda kesin kadroları verdi. Fener'inkinde değişiklik yok ancak Trabzon'da Olcan Adın oynayacak gözüküyor. O zaman Trabzon'un hücum hattı iyice ön plana çıkar.
Cristian umarım defansif ön libero olduğunu en azından Süper Final maçlarında unutmaz
cristianı kimse beğenmiyor ama oyun içinde ikili mücadeleleri hep kazanıyor diri kalıyor oyunda ama işte çokda pasif ete süte karışmıyo
Dün yağan yağmur yetersiz gelmiş bizimkilere, zemin sulanıyor.
Az önce de Sarı Melekler stadda tur attılar.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bi'şeyler oluyor sahada![]()
![]()
Orada güzel bir gösteri yapmaya çalışıyorlar bizimkiler ıslıklıyo.Nasıl bir anlayış bu.Alkışla işte.Neyse inşallah kazanırız
kareografi yine olmadi halatlar koptu![]()
Ya böyle birşeyi nasıl önceden denemez kulüp.
güzel olmuş
zokoro ile bulent yildirim çarpisti bulent hoca yere dustu birseyi yoktur umarim.