Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 45.95%
  • Berabere biter

12 32.43%
  • Trabzonspor kazanır

8 21.62%
1 ile 30 arası toplam 506 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Abi ilk kelime gerçekten belli oluyo sen de söyle ağız şekli falan aynı ama ikinci kelime anlaşılmıyor.Zokora da söyledi demiş adam niye yalan söylesin.Hiçbir şey yokken demiyorum ki bunu bunu yapmış diye.
    Bu şekilde söylediğinde hiç hoş değil.
    Rıdvan nasıl söyledi, "Eğer yapmış ise". Herşeyi söylemenin bir yolu vardır.

Niye yalan söylesin diye gidersen hayat boyu kazanamazsın gittiği yolda.
    Dost kazığı diye bir deyimimiz var, çok güzel söylenmiş herkes iyi düşünsün de anlasın diye.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bu şekilde söylediğinde hiç hoş değil.
    Rıdvan nasıl söyledi, "Eğer yapmış ise". Herşeyi söylemenin bir yolu vardır.

Niye yalan söylesin diye gidersen hayat boyu kazanamazsın gittiği yolda.
    Dost kazığı diye bir deyimimiz var, çok güzel söylenmiş herkes iyi düşünsün de anlasın diye.

Ben Zokora'nın açıklamasından sonra ırkçılık yaptığını söyledim abi.Görüntüler Zokora açıklama yapmadan önce yayınlandı ama buraya koymadım bir açıklama gelmeden.Zokora da açıklamasını yaptı.Hatta inanmıyorsanız çağırın Emre'yi kendisi söylesin demiş.Bu laftan sonra bu adama inanmıycaz da kime inanıcaz ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ben Zokora'nın açıklamasından sonra ırkçılık yaptığını söyledim abi.Görüntüler Zokora açıklama yapmadan önce yayınlandı ama buraya koymadım bir açıklama gelmeden.Zokora da açıklamasını yaptı.Hatta inanmıyorsanız çağırın Emre'yi kendisi söylesin demiş.Bu laftan sonra bu adama inanmıycaz da kime inanıcaz ?
    Zokora'ya inanıyorsan Emre'ye de inanacaksın.

Ayrıca söylediğin hukuksuzluk. Suç, kanıt ile varolur.
    Masumiyet Karinesi: Suçluluğu hükmen sabit oluncaya kadar, kimse suçlu sayılamaz.

Orta çağda kaldı Engizisyon mahkemelerinde işkenceler ile keyfi öldürme kararları.

Yok sadece kendi tarafıma inanıyorum diyorsan kusura bakma ama adı fanatizm oluyor. Kanıtsız suçlama olmaz.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Zokora'ya inanıyorsan Emre'ye de inanacaksın.

Ayrıca söylediğin hukuksuzluk. Suç, kanıt ile varolur.
    Masumiyet Karinesi: Suçluluğu hükmen sabit oluncaya kadar, kimse suçlu sayılamaz.

Orta çağda kaldı Engizisyon mahkemelerinde işkenceler ile keyfi öldürme kararları.

Yok sadece kendi tarafıma inanıyorum diyorsan kusura bakma ama adı fanatizm oluyor. Kanıtsız suçlama olmaz.
    Abi nerelere çektin konuyu Emre yalanlamıyor ki zaten neyine inanıyım onun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Emre küfürleştik diyor. direkt olarak dedim demiyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Emre küfürleştik diyor. direkt olarak dedim demiyor.
    Ben Zokora suçsuz demiyorum ki.O da ceza alması gerekiyosa almalı.En az 2 maç alsın mesela.Bizim maçta da oynamaz Ama bu şey Emre'nin yaptığını hafifletecek bir şey değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ben Zokora suçsuz demiyorum ki.O da ceza alması gerekiyosa almalı.En az 2 maç alsın mesela.Bizim maçta da oynamaz Ama bu şey Emre'nin yaptığını hafifletecek bir şey değil.
    Aygüncüm burada sadece Emre ile ilgili olan kısımları yayınlıyorsun, yazıyorsun. burada sadece Emre'yi eleştiren herkeste art niyet ararım.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Küfür diyor, başka bir şey demiyor. Ne demek istediğimiz anladınız.

Yazılanları okuyorum da hukukun en önemli kuralıdır Masumiyet Karinesi. Bir mahkeme salonunda arka panoda yazar. Dersiniz ki ben hukuk nedir bilmem, o zaman konu hakkında konuşmazsınız olur biter. Hukuk öyle dalga geçilecek bir konu değil, yazdıklarınız ile hoş olmayan durumlara düşmeyin yeter.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Küfür diyor, başka bir şey demiyor. Ne demek istediğimiz anladınız.

Yazılanları okuyorum da hukukun en önemli kuralıdır Masumiyet Karinesi. Bir mahkeme salonunda arka panoda yazar. Dersiniz ki ben hukuk nedir bilmem, o zaman konu hakkında konuşmazsınız olur biter. Hukuk öyle dalga geçilecek bir konu değil, yazdıklarınız ile hoş olmayan durumlara düşmeyin yeter.
    Hukuk bilmeyen bunu konuşmasın hukuk bilmeyen soruşturmayı konuşmasın e biz ne konuşalım abi

Mesaj Yetkileri