Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 45.95%
  • Berabere biter

12 32.43%
  • Trabzonspor kazanır

8 21.62%
1 ile 30 arası toplam 506 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Saçma bir cevap olmuş Muhammet.Sanki ilk kez küfür oluyormuş gibi konuşmayın ya.
    anasına küfür etmek normal olmuş ülkede. abi valla senin bu mesajın saçma olmuş. ohh o anasına küfür etsin her zaman oluyor diye geçelim ama diğeri daha ne dediği tam belli değil farz-ı misal ırkçı bir söz söylesin yerden yere vuralım. ne güzel ülke yahu.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    anasına küfür etmek normal olmuş ülkede. abi valla senin bu mesajın saçma olmuş. ohh o anasına küfür etsin her zaman oluyor diye geçelim ama diğeri daha ne dediği tam belli değil farz-ı misal ırkçı bir söz söylesin yerden yere vuralım. ne güzel ülke yahu.
    Muhammet ne yazıyorum ne anlıyorsun.Ben herkes birbirnin anasına küfür mü etsin dedim?Küfür her zaman oluyor ceza olmuyor dedim hakem kart verdiğinde ama ırkıçılık böyle dedğil.Suarez veya bir başkası hakemden kart mı gördü de ceza aldı?Görüntülere bakıldı.

Burda da bakılır incelenir ifadeler alınır vs sonra karar verilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Muhammet ne yazıyorum ne anlıyorsun.Ben herkes birbirnin anasına küfür mü etsin dedim?Küfür her zaman oluyor ceza olmuyor dedim hakem kart verdiğinde ama ırkıçılık böyle dedğil.Suarez veya bir başkası hakemden kart mı gördü de ceza aldı?Görüntülere bakıldı.

Burda da bakılır incelenir ifadeler alınır vs sonra karar verilir.
    ben küfür etsin dediğini iddia etmedim zaten. küfür eder normaldir diyorsun ben de diyorum Emreyi suçluyorsan Zokora da anasına küfretmiş onu da suçlayacaksın. Zokora Fenerbahçe de Emre rakipte olsaydı şuan tam dediğimi konuşuyor olurduk.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri