Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 45.95%
  • Berabere biter

12 32.43%
  • Trabzonspor kazanır

8 21.62%
Sayfa 11 / 17 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 506 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Emre'nin savunulacak bir tarafı yok. "bunlar maçtan sonra söylendi diye art niyet arıyormuş"...

Yok ya?

zokora, tartışmalarından önce senin sırtını sıvazlamaya gelirken sen onu itiyorsun. bunda art niyet yok. sen ırkçı şeyler söylüyorsun. bunda art niyet yok. ama zokora bunları maçtan sonra açıkladığında art niyet var öyle mi?

komik. emre komik. emre'yi savunanlar da komik bana göre.

Bunun dışında Fener rahat bir galibiyet aldı. Tebrik ederim. Fark 2'ye düştü. Yarın inönü'den en az bi beraberlik koparmamız gerekiyor.

Ayrıca "pis zenci" lafının söylenmesini normal bulan arkadaşlara birşeyden bahsedeyim. Kültür farkı var bizim siyahilerle aramızda. siyahiler birbirlerine "nigga" veya "nigger" diye hitap edebilir. ama bir beyazın onlara aynı şeyleri söylemesini hakaret olarak sayarlar.

Ayrıca Türkçe'de bile artık "zenci" demek hakaret sayılıyor. Bu yüzden siyahi demek daha uygun.

Yıllarca yurt dışında forma giymiş olan Emre bunu adı gibi iyi biliyordur.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Emre'nin savunulacak bir tarafı yok. "bunlar maçtan sonra söylendi diye art niyet arıyormuş"...

Yok ya?

zokora, tartışmalarından önce senin sırtını sıvazlamaya gelirken sen onu itiyorsun. bunda art niyet yok. sen ırkçı şeyler söylüyorsun. bunda art niyet yok. ama zokora bunları maçtan sonra açıkladığında art niyet var öyle mi?

Bunun dışında Fener rahat bir galibiyet aldı. Tebrik ederim. Fark 2'ye düştü. Yarın inönü'den en az bi beraberlik koparmamız gerekiyor.
    Bu ikisinin birbiri ile zerre alakası yok.
    İkinci sen de aynısını yapıyorsun Aydın, kanıt olmadan itham ediyorsun. Ayıp ediyorsun.

Komik olan kanıt olmadan yargılamak. Senin bu kadar konuyu kaşımana gerçekten şaşıyorum.

Emre'ye maçtan sonra ulaşanlar oldu. Sadece küfür ettiğini söylemiş. Bence de birileri tarafında şöyle söyle diye servis edildi. Suç unsuru olmasın diyerek "emin değilim" diye söyledi Zokora da.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok ya?

Ayrıca "pis zenci" lafının söylenmesini normal bulan arkadaşlara birşeyden bahsedeyim. Kültür farkı var bizim siyahilerle aramızda. siyahiler birbirlerine "nigga" veya "nigger" diye hitap edebilir. ama bir beyazın onlara aynı şeyleri söylemesini hakaret olarak sayarlar.

Ayrıca Türkçe'de bile artık "zenci" demek hakaret sayılıyor. Bu yüzden siyahi demek daha uygun.

Yıllarca yurt dışında forma giymiş olan Emre bunu adı gibi iyi biliyordur.
    Emre'nin art niyet arama sebebi maçtan sonra işin tatlıya bağlanması bence.Hem sarılıp hem de ırkçılık yaptı diye şikayet etmek olmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

böyle olaysız bi maçta bile tartışma çıkmış ya ne diyim

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bu ikisinin birbiri ile zerre alakası yok.
    İkinci sen de aynısını yapıyorsun Aydın, kanıt olmadan itham ediyorsun. Ayıp ediyorsun.

Komik olan kanıt olmadan yargılamak. Senin bu kadar konuyu kaşımana gerçekten şaşıyorum.

Emre'ye maçtan sonra ulaşanlar oldu. Sadece küfür ettiğini söylemiş. Bence de birileri tarafında şöyle söyle diye servis edildi. Suç unsuru olmasın diyerek "emin değilim" diye söyledi Zokora da.
    Emre lig tv'ye bağlanıp, zokora için "söylediği şeyi söylemiş olabilirim" dedikten sonra nesini kanıt olarak gösterelim daha. "söylemiş olabilirim" demek ne demektir veya? bir şeyi söylemişsindir ya da söylememişsindir.

"hatırlamıyorum" gibilerinden konuşmak kabul edilemez birşey burda. çünkü sana itham edilen şey az buz birşey değil. ırkçılıkla suçlanıyorsundur. inkar edersin, ona eyvallah. kaldı ki inkar da etmiyor. yaptığını kendi de biliyor. "söylemiş olabilirim" diyor. ee napalım kanıt için daha Cengiz?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    böyle olaysız bi maçta bile tartışma çıkmış ya ne diyim
    Bir olay var ve herkes onu tartışıyor zaten abi nasıl olaysız maç

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Emre' nin ligtv' ye yaptığı konuşmada önce "O sözleri söylediysem özür dilerim" diyor ve yine konuşma arasında "Ben özür diledim" diyor. Burada "o sözler" dediği "n-word" diye geçen kelimedir. Konuşmanın sonunda da rahatça hayır diyemiyor. Benim görüşüm, parçaları birleştirdiğimizde ve görüntüye baktığımızda Emre bu sözleri söylemiştir.

Öte yandan maça dönersek, iyi gününde olan bir Fenerbahçe ve kötü gününde olan bir Trabzonspor vardı. Sonuç çokta şaşırtmadı ve Baroni' nin güzel oyunu sayesinde Fenerbahçe maçtan rahat ve galip olarak ayrıldı
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Haberleri nerden okuyorsun bilmiyorum ama Cengiz, kanıt için herhalde Emre'nin kendi ağzından söylediklerini dinlemen gerekir.

http://www.ligtv.com.tr/haber/emre-cevap-verdi

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Emre'nin art niyet arama sebebi maçtan sonra işin tatlıya bağlanması bence.Hem sarılıp hem de ırkçılık yaptı diye şikayet etmek olmadı.
    Zokora o karakterde bir oyuncu gibi görünmüyor aslında, saha içinde de genelde centilmen, rakibe saygılı bir duruşu var. Ne gereksiz sözlü diyaloglarını, ne de kasti hareketlerini görmedim sahada. Birileri Zokora'nın aklına sokmuştur bunu... Tabiri caizse gaza getirmiştir yoksa saha içinde öpüşüp barışmışlar, özür dilemişler. Her zamanki akıl oyunlarından birisi işte. Rakibi yıpratma çabası, saha dışı faktörlerle avantaj sağlama çabası.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Gökhan Gönül böyle birşey yapsa tamam derim ama Emre'nin yaptığı bir değil iki değil. İngiltere'de de bununla suçlanmıştı. Maç içerisinde sarılmışlar, olay orada kalmış gibi gözüküyor ama demek ki Zokora'nın içinde kalmış.

Emre'nin yanına kâr kalmaması açısından iyi bir gelişme.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Emre lig tv'ye bağlanıp, zokora için "söylediği şeyi söylemiş olabilirim" dedikten sonra nesini kanıt olarak gösterelim daha. "söylemiş olabilirim" demek ne demektir veya? bir şeyi söylemişsindir ya da söylememişsindir.

"hatırlamıyorum" gibilerinden konuşmak kabul edilemez birşey burda. çünkü sana itham edilen şey az buz birşey değil. ırkçılıkla suçlanıyorsundur. inkar edersin, ona eyvallah. kaldı ki inkar da etmiyor. yaptığını kendi de biliyor. "söylemiş olabilirim" diyor. ee napalım kanıt için daha Cengiz?
    Küfürü ima ediyor. Çünkü küfür ettim diyemiyor ceza almamak için.Irkçılıktan bahsedilmiyor, doğal olarak o da söyledi diye bitiriyor. Bu cümleleri söylerken nasıl üstü kapalı küfrettim derim diye düşünürken saçmalıyor işte. Benim okuduğum kaynakta metin farklıydı.

Bunu nasıl oraya bağlarsınız hayret, cidden hayret. Başa döndük.

Ayrıca dediğim gibi az önce ulaştılar ve sadece küfrettim demiş.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

aslında sorunun ne olduğunu herkes biliyor boşuna tartışmayalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Zokora o karakterde bir oyuncu gibi görünmüyor aslında, saha içinde de genelde centilmen, rakibe saygılı bir duruşu var. Ne gereksiz sözlü diyaloglarını, ne de kasti hareketlerini görmedim sahada. Birileri Zokora'nın aklına sokmuştur bunu... Tabiri caizse gaza getirmiştir yoksa saha içinde öpüşüp barışmışlar, özür dilemişler. Her zamanki akıl oyunlarından birisi işte. Rakibi yıpratma çabası, saha dışı faktörlerle avantaj sağlama çabası.
    Gökhan Gönül böyle birşey yapsa tamam derim ama Emre'nin yaptığı bir değil iki değil. İngiltere'de de bununla suçlanmıştı. Maç içerisinde sarılmışlar, olay orada kalmış gibi gözüküyor ama demek ki Zokora'nın içinde kalmış.

Emre'nin yanına kâr kalmaması açısından iyi bir gelişme.
    Aynen bence de olaylar Deus Dominus'un dediği gibi oldu.Hatta Zokora siz de gördünüz mü gibi bir ifade de kullanmış galiba röportajda bana olay tatlıya bağlandıktan sonra olayı TV'de görenlerin dolduruşuyla tekrar açtı gibi geliyor.Bu arada Emre,İngiltere'deki olaydan aklandı diye hatırlıyorum yanlış mı ? Ha bunlar Emre'nin muhtemelen gerçekten söylediği o sözleri haklı çıkarır mı ? Hayır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aydın abi biz de aynı tartışmayı yaşadık diğer sayfalarda. Boşuna uğraşma
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Göz var izan var. Yapmayın yahu! Fanatiklik bu kadar mı kör etti gözünüzü

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Fenerbahçe'yi tebrik ederim. 2-0'lık bir galibiyet aldı ancak bugün Trabzonspor değilde başka bir takım olsaydı bu maç +7'ye gidebilirdi. İki takımında çok net pozisyonları var. Özellikle Trabzonsporlu oyuncular son vuruşlarda oldukça etkisizdi.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

fenerbahçe yönetimi süper finale iyi prim vermiş anlaşılan bi takım birdenbire bu kadar değişir mi benim aklım başka bir şeye yatmıyor çok mu art niyetliyim ne
    Last edited by di canio : 16.Nisan.2012 at 09:59 Reason: Silinen mesajla ilgili kısım düzenlendi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

fenerbahçe yönetimi süper finale iyi prim vermiş anlaşılan bi takım birdenbire bu kadar değişir mi benim aklım başka bir şeye yatmıyor çok mu art niyetliyim ne
    Ruh için taraftar için oynanan futbol biraz geride kaldı. Futbolcular için herşey duygusal artık
    Last edited by di canio : 16.Nisan.2012 at 10:00 Reason: Alıntılanan mesajda düzenleme

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Emre konusunu tartismanin bir manasi yok, suc ispat edilirse gerekli ceza neyse yetkili kurum onu verir. Yazilanlar bence bos, taraftar gozuyle yorum yaptigimiz icin kimin neye menfaati varsa o yonde konusacaktir. UEFA irkcilik konusunda hassas, Turkiyede siyah beyaz gerginligi diye birsey olmadigi icin olayin hassasiyetini anlayamayiz. UEFA standardi uygulanirsa agir bir ceza gelecegi asikar.

Tabii ki mücadelelerinin haklarının karşılığını alırlar ama bu akşamki mücadele pek o yönde değildi. Takımın motivasyonu, güveni, inanmışlığı tepe noktasındaydı. Bunu da para ile sağlamak keşke mümkün olsa Bas parayı, yen bütün ezeli rakiplerini

demese miydim acaba son sözü, şike mike karışmaz inşallah yine
    Last edited by di canio : 16.Nisan.2012 at 10:00 Reason: Alıntılanan mesajda düzenleme

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

emre'nin söylediğine göre zokora, emre'nin anasına bacısına sövmüş. görünüşe göre karşılıklı küfürleşmeler var. emre'nin söylediği malum küfür var. sonunda da sarılıp barışma var. sonrasında ise zokora'nın olayın tatlıya bağlanışını yok sayıp ettiği şikayet...

emre'nin söz konusu küfrü "ırkçı" içeriği gerekçesiyle emre'ye ceza getirecek, ancak emre'nin anasına bacısına söven zokora mağdur ilan edilecek. mantıklı mı? derseniz ki karşılıklı küfürleşmeden dolayı karşılıklı cezalar verilsin, amenna... ki o da çok mantıklı değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu akşam Emre bir pas hatası yaptı, Serkan araya girip net pozisyon buldu. O pozisyondan sonra Emre Volkan'a teşekkür etti, tam 3 takım arkadaşı da gelip Emre'ye moral verdi. 2. golü attıktan sonra Volkan gol sevincini yedek kulübesine giderek yaşıyor. Bunlar ufak detaylar ama geçen sezonun 2. yarısında gördüğümüz detaylar da aynen böyleydi.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şu olayda diğer takım taraftarlarının kavrayamadığı bir mevzu var, Hiç bir Fenerbahçeli suç cezasız kalsın demiyor ancak emsalleri olurken sus pus olanlar, hasır altı edenler, görmezden gelenler, konu Fenerbahçe olunca kurallar kitapçığına dönüyor aniden.

99'da Trabzonspor kulübü başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın Campbell'ın performansı üzerine söylediği bir söz var "Başkanım bize golcü al diyolar, bizde alıyoruz bir yamyam, rengi bozuk alıyoruz ama atmıyor" derken çok komik bulanlar, Fenerbahçe Avni Aker'e gittiği zaman açılan "Papazın çayırından, Kanuninin vatanına hangi yüzle geldiniz?" yazılı ırkçı pankartına ne demeli ? Eminim bugün Emre'ye sallayanlar bu pankartı çok yaratıcı bulmuştur.

Bu ve gibi olaylar bırakın ceza-i işleme tabii tutulmayı gündeme bile gelmiyorken, İş Fenerbahçe olunca Adalet mekanizmalarının tam takır çalışması gerçekten alkışı hakediyor. İşte bizim kızdığımız nokta bu, yoksa kimse suçun cezasız kalmasını söylemiyor, Eğer bir şey suçsa, sana ceza sana değil olmaz herkese adil bir uygulama olur.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Şu olayda diğer takım taraftarlarının kavrayamadığı bir mevzu var, Hiç bir Fenerbahçeli suç cezasız kalsın demiyor ancak emsalleri olurken sus pus olanlar, hasır altı edenler, görmezden gelenler, konu Fenerbahçe olunca kurallar kitapçığına dönüyor aniden.

99'da Trabzonspor kulübü başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın Campbell'ın performansı üzerine söylediği bir söz var "Başkanım bize golcü al diyolar, bizde alıyoruz bir yamyam, rengi bozuk alıyoruz ama atmıyor" derken çok komik bulanlar, Fenerbahçe Avni Aker'e gittiği zaman açılan "Papazın çayırından, Kanuninin vatanına hangi yüzle geldiniz?" yazılı ırkçı pankartına ne demeli ? Eminim bugün Emre'ye sallayanlar bu pankartı çok yaratıcı bulmuştur.

Bu ve gibi olaylar bırakın ceza-i işleme tabii tutulmayı gündeme bile gelmiyorken, İş Fenerbahçe olunca Adalet mekanizmalarının tam takır çalışması gerçekten alkışı hakediyor. İşte bizim kızdığımız nokta bu, yoksa kimse suçun cezasız kalmasını söylemiyor, Eğer bir şey suçsa, sana ceza sana değil olmaz herkese adil bir uygulama olur.

99'daki olayı bilmiyorum ama o zamanlar ırkçı söylemlere ceza gelmediğini biliyorum. 2002'den sonra bu kuralı FİFA koydu ( araştırabilirsin ). Pankart acılır kulübe ceza verilir. Seyircisiz oynama yada para cezası. Ama İPL'de Evra'ya Suarez ırkçı söylemden dolayı 8 maç ceza aldı. Emre'de öyle bişi sölediyse ceza verilsin. Ama Emre'nin tek kelimesine inanmam. Fildişi'li oyuncular müslümandır ve ana avrat söveceğine ihtimal bile vermiyorum. Ayrıca Zokora Emre gibi agresif bir oyuncu deil. Daha profesyonel...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Bigboss3461 View Post
    99'daki olayı bilmiyorum ama o zamanlar ırkçı söylemlere ceza gelmediğini biliyorum. 2002'den sonra bu kuralı FİFA koydu ( araştırabilirsin ). Pankart acılır kulübe ceza verilir. Seyircisiz oynama yada para cezası. Ama İPL'de Evra'ya Suarez ırkçı söylemden dolayı 8 maç ceza aldı. Emre'de öyle bişi sölediyse ceza verilsin. Ama Emre'nin tek kelimesine inanmam. Fildişi'li oyuncular müslümandır ve ana avrat söveceğine ihtimal bile vermiyorum. Ayrıca Zokora Emre gibi agresif bir oyuncu deil. Daha profesyonel...
    bir tane sorum var sadece. İnsanlar müslüman değillerse ana avrat söverler mi? Ya da buna benzer kötülükler mi yaparlar?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    bir tane sorum var sadece. İnsanlar müslüman değillerse ana avrat söverler mi? Ya da buna benzer kötülükler mi yaparlar?
    Sende bende müslümanız. 2mizde söveriz. Bu aşikar. Yapmıyorum diyen yalan söyler...

Ama altında yazdığım gibi Zokora Emre gibi agresif deildir ve daha profesyonel bir oyuncudur. Yapmayacağına eminim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

99'daki olayı bilmiyorum ama o zamanlar ırkçı söylemlere ceza gelmediğini biliyorum.
    işte sorun bu zihniyette yaptıysa ceza alsın ama o zamanlar ceza yoktu diyip ayıbı hasır altı etme zihniyetini bırakalım lütfen emre de yaptıysa eğer elinizde kanıt falan varsa verilsin ceza aslında sorun fenerbahçe yada aslında sorun emre yada aslında tek sorun fenerbahçeli emre yalan mı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sende bende müslümanız. 2mizde söveriz. Bu aşikar. Yapmıyorum diyen yalan söyler...

Ama altında yazdığım gibi Zokora Emre gibi agresif deildir ve daha profesyonel bir oyuncudur. Yapmayacağına eminim...
    Zokora'nın Emre'den daha profesyonel olduğu maç sonunda birbirlerine sarıldıkları görüntüler olmasına rağmen maçtan sonra gidip 3 maymunu oynamasından belli zaten.Her neyse göreceğiz soruşturulacaktır elbet bu konu,cezası varsa çeker emre ama "yok emre'yi zaten biliyoruz" ssözüyle başlayan cümleler zaten kaybediyor.

Son olarak emre'nin ingiltere'de de bunu yaptığı iddia edildi zaten diyenlere bir şey söylemek istiyorum. "aklandı"

NOT: maymun'u ırkçı anlamda söylemedim,şimdi bizi de ırkçı yapmayın
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Renkdaşlarım ne düşünür bilmiyorum ama benim kendi adıma 99 mevzusu konusunda diğer takım taraftarlarına kızma sebebim şudur.

Suça verilen cezayı geçtim ben,bundan bahsetmiyorum zaten 99'da olduğu gibi biz de ceza almayalım yani emre'de ceza almasın diyen yoktur sanırım. Benim rahatsız olduğum başka takım yaptığında herhangi bir şekilde kılıf bulunuyor.Yada ne biliyim adam "yamyam" diyor tüm türkiye gülüp geçiyor buna. Ama siyahilerin zaman zaman kendi aralarında bile kullandığı bir sözü emre'nin söylediği iddia ediliyor ki daha iddia aşamasında bu hemen dünya'nın en büyük suçuymuşcasına üzerine atlamalar falan. 3 temmuz olaylarında da bunu çok yaptınız şimdi de yapıyorsunuz bırakın artık "linç politikasını". Sizler gibiler yüzünden Emre'yi bu akşamki mevzu için savunmuycak adamlar bile savunuyor,yeter.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ben de anlamıyorum bazı şeyleri. Emre ile Zokora sarıldı diye, Emre'nin yapmış olabileceği insanlık dışı eylem gözardı mı edilmeli? Bu ülkede ırkçılık fazlasıyla var, o ayrı ve siyasi bir konu. Kendi içimizde giderek artan bir şekilde ırkçılığımızı yarıştırıyoruz zaten.

Emre böyle birşey söylemişse -ki öyle görünüyor- ceza verilmeli. Hem de kurallar çerçevesinde azami ceza verilmeli. Zokora da ona küfretmiş falan boş laf. Küfür olsaydı hakem verirdi kart. Vardı ama duymadıysa -ki Emre'ye de verilmediği için duymama ihtimali var- saha içinde yaşanan küfürleşmelere saha dışında ceza verilmediği için bir ceza beklemek yanlış. Emre'nin söylediği iddia edilen şeyler de saha içinde yaşanan şeyler ama futbolun kural koyucularının sert yaptırımlar uyguladığı, herşeyin ötesinde insanlık suçu. Küfür ile bunu bir tutmak doğru olmaz.

Maça gelince, maalesef maçın önünde tutuluyor bu olaylar; Cumartesi Antalyaspor'a karşı 90 dakika, Çarşamba Kayserispor'a karşı 120 dakika, bu maçta da Trabzonspor'a karşı 90 dakika oynayan 5 oyuncu vardı; Gökhan Gönül, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Cristian Baroni ve Mehmet Topuz. Yobo'nun pozisyonu itibariyle çok yıpranmadığını varsayalım. 90+2'de rakip yarı sahadaki köşe gönderinde rakibe baskı yaparak lehimize taç atışı kazandıran Gökhan Gönül; 3 maçta da hem defansif hem ofansif bir oyun sergileyen, bu maçta sahanın yıldızı olan Cristian Baroni; sık sık eleştirsek de, verimli olamasa da ileri-geri sürekli çalışan, bu maçta da belki de en iyi oyununu oynayan Reto Ziegler; her ne kadar ben sevmesem de, beğenmesem de 2 maçta kanat, 1 maçta orta sahanın ortası gibi yorucu bölgelerde güçlü kalan, mücadele eden Mehmet Topuz'un son dakikalarda bile en ufak bir yorgunluk, bitkinlik, bıkkınlık belirtisi göstermemesi hem oyuncuların inancını hem de takımın fiziksel durumunun normal sezona göre iyi olduğunu gösteriyor. Takımdaki bütünleşme havası son derece mutlu etti beni. Kayserispor'la oynanan kupa maçında da oyuncuların maç sonu çocuklar gibi sevinmesi, kenetlenmesi çok önemli. Benim ve çevremdeki ya da bir şekilde tanıştığım tanıdıklarımın bu sezon için şampiyonluk beklentisi yoktu. Tek isteğim mücadele etmeleri idi. Sezon boyu ara ara yapsalar da çok az gösterdiler bunu. Umarım geri kalan 6 (Kupa yarı finali geçilirse 7) maçta da bu şekilde mücadele ederler. Kazanmak, kaybetmek 2. planda.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Sayfa 11 / 17 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri