Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 45.95%
  • Berabere biter

12 32.43%
  • Trabzonspor kazanır

8 21.62%
1 ile 30 arası toplam 506 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    bir tane sorum var sadece. İnsanlar müslüman değillerse ana avrat söverler mi? Ya da buna benzer kötülükler mi yaparlar?
    Sende bende müslümanız. 2mizde söveriz. Bu aşikar. Yapmıyorum diyen yalan söyler...

Ama altında yazdığım gibi Zokora Emre gibi agresif deildir ve daha profesyonel bir oyuncudur. Yapmayacağına eminim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Bigboss3461 View Post
    Sende bende müslümanız. 2mizde söveriz. Bu aşikar. Yapmıyorum diyen yalan söyler...

Ama altında yazdığım gibi Zokora Emre gibi agresif deildir ve daha profesyonel bir oyuncudur. Yapmayacağına eminim...
    Zokora'nın Emre'den daha profesyonel olduğu maç sonunda birbirlerine sarıldıkları görüntüler olmasına rağmen maçtan sonra gidip 3 maymunu oynamasından belli zaten.Her neyse göreceğiz soruşturulacaktır elbet bu konu,cezası varsa çeker emre ama "yok emre'yi zaten biliyoruz" ssözüyle başlayan cümleler zaten kaybediyor.

Son olarak emre'nin ingiltere'de de bunu yaptığı iddia edildi zaten diyenlere bir şey söylemek istiyorum. "aklandı"

NOT: maymun'u ırkçı anlamda söylemedim,şimdi bizi de ırkçı yapmayın
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Son olarak emre'nin ingiltere'de de bunu yaptığı iddia edildi zaten diyenlere bir şey söylemek istiyorum. "aklandı"
    aklandiysa neden aylarca forma giyemedi ozaman? yanilmiyorsam yobo ile howarda irkci sözler söylemisti... emre müslüman olsa nolur 5 vakit namaz kilsa nolur kisi karakterden saygidan yoksun olunca bu tür olaylar oluyor zaten sezon sonu ayrilacak niye bu kadar arkasinda duruyorsunuz bu adamin? ne yapsa olay oldu bu zamana kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    aklandiysa neden aylarca forma giyemedi ozaman? yanilmiyorsam yobo ile howarda irkci sözler söylemisti... emre müslüman olsa nolur 5 vakit namaz kilsa nolur kisi karakterden saygidan yoksun olunca bu tür olaylar oluyor zaten sezon sonu ayrilacak niye bu kadar arkasinda duruyorsunuz bu adamin? ne yapsa olay oldu bu zamana kadar.
    Yobo'ya ırkçı sözler söylediği gündeme geldi ama Yobo ben duymadım dedi ve herhangi bir ceza almadı Emre.

O dönemde demiştir veya dememiştir bilmiyorum ama herhangi bir yaptırıma maruz kalmadı Yobo'nun ifadesiyle.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri