Kahraman olma niyetim yok, sadece sineğin mide bulandırması durumundan bahsediyorum. Olay sadece basit bir Ziya Şengül olayı da değil aslında, sayfalarca tartışılacak bir şey de değil bu, olay sizlerin bakış açınız, yoksa genelde bir sıkıntı olmasa, tek sıkıntı Ziya Şengül olsa, aman bu da böyle olmuş deyip geçilebilir ama bende oluşturduğunuz izlenim sebebiyle ben uzattım bu konuyu.
Siz keyif alıyor olabilirsiniz bizim sinir olduğumuz bir olaydan ki muhtemelen keyif alıyorsunuz bu mesajlardan. Bir şeyler söylüyoruz ama durup da, acaba bunların bu isteğini gerçekleştirsek ne olur, bu kadar yazılıyor ediliyor, çok da önemli olmasa gerek diye hiç düşünüp değişiklik yapmak yerine sürekli farklı farklı şeylerle önümüze geliyorsunuz, uzlaşmaya yanaşmayan, ben yaptım oldu, siz istediniz kadar konuşun ben ne istersem o, sizin isteklerinizin hiç önemi yok, Fenerbahçe efsanesini de ben belirlerim, benim keyfim ne isterse onu yaparım modunda cevaplarla devam ediyorsunuz.
Size karşı oluşmuş (oyuncu profiline bakıp bu niye az diye tepki verecek halim yok, ben oyunda gerçekteki gibi mi ona bakarım, isterse 1 olsun her özelliği) Fenerbahçe'ye karşı art niyetli düşüncesini yıkmak adına bazı şeyler ortaya koysaydınız daha iyi anlaşabilirdik ama doğru siz art niyetli değilsiniz ki, bu bizim kuruntumuz.