Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bu sezon şampiyonlar liginde ne yaparız ?

Voters
15. You may not vote on this poll
  • Gruptan çıkamayız

1 6.67%
  • 2.Tur elemede eleniriz

0 0%
  • Çeyrek Finalde eleniriz

4 26.67%
  • Yarı Finalde Eleniriz

3 20.00%
  • Finalde Eleniriz

4 26.67%
  • Şampiyon Oluruz

3 20.00%
Sayfa 22 / 23 İlkİlk ... 1220212223 SonSon
631 ile 660 arası toplam 673 sonuç

Konu: Ath. Bilbao: Takım Basklı Gençlere Emanet.. [6. Sezon]

Quote Originally Posted by hikmet61 View Post
    xabi prieto yu nasıl almıştın zamanında. 3. senemdeyim adama yalvarıyorum resmen oralı olmuyor.
    Hala Real Sociedad da oynuyorsa o yüzden alamamışsındır..Rakip takım oldukların için hiç bir oyuncu diğerine gitmek istemiyor ..Ben Atl madrid den almıştım 28 M tL karşılığında...Başka takıma giderse kaçırma direk al çok faydalı oluyor

Şok bir mağlubiyet aldık..Ama gruptan çıkmayı başardık

Rakip Almanya ...

Erken final niteliğindeki maçı Torres in harika iki golüyle kazandık..Bu büyük mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetti..Sıradaki rakip Ukrayna ...

Şuan gözyaşlarım sel oldu...500 kişi daha fazla izleyebilecek bizi...Yönetime bu BÜYÜK adımdan dolayı teşekkür ediyorum

En zengin 20 kulüp !!!

ILLARAMENDİ NAPOLİ DE !!!

26 yaşındaki orta saha oyuncusu 14.5 M TL karşılığında Napoliye satılşmıştır.

77

Ukraynayıda rahat geçtik..Javi martinez sakatlandı bu maçtada..Çok sakatımız var ama artık yarı finaldeyiz...Şampiyonluk için son 2 maç

Yarı finalde rakip İngiletere !!!

Ve finaldeyiz !!! Rakip fransa...

Ve şampiyonuz !!! 2-1 ile Fransa yı devirdik..Galibiyeti getiren gol Llorente den geldi...HArika bir turnuva geçirdik...Elemelerde dahil sadece Bosna ya yenildik..

AVRUPA ŞAMPİYONASI ALTIN AYAKKABI KAZANANI

Profilinin yanı sıra görünmeyen özellikleride çok yüksek sanırsam..Tek başına tüm defansı delip geçiyor..Lyon a bu sene şampiyonlar ligini kazandırdı..Fransayı finala çıkardı...Ama bu sefer gülen taraf biz olduk...

IRAOLA UDINESE DE !!!

34 yaşındaki sağ bekin bonservisi 4 M TL karşılığında Udineseye verilmiştir
    Last edited by muzoadux : 16.Nisan.2012 at 00:39

2016/2017 Sezonuna Genel Bakış

Bir kaç sezondur genç transfer hariç hiç transfer yapmıyoruz ve sürekli iyi paralara satış yaptık..Yönetimde bu sene baya sağlam bir bütçe verdi ama harcayacak yer yok

Sıkı bir hazırlık dönemi geçirdik..

36 yaşında kontratı biten Gurpegi ile sattığımız Illaremendi ve Iraola nın takımdan ayrılmasıyla 25 kişilik kadroda 3 kişilik yer açıldı ..Bizde 3 genç oyuncuyu as takıma çıkardık ve işte profilleri ..

İSPANYA SÜPER KUPA

2-0 öne geçtik ama skoru koruyamadık..Yine de deplasmanda aldığımız bu sonuç kupayı kazanmak adına bize bir nebze avantaj sağladı..

İSPANYA SÜPER KUPA

Geçen sene Barça ya kaptırdığımız bu kupayı bu sene kazanmayı başardık...Lige yine flaş girdik..Llronte nin performası beni çok memnun etti

Llorente böyle oynamaya devam ederse sezona damga vurur ..İlk 27 dakikada 3 tane salladı ve rakip dağıldı..Daha sonra gençleri oyuna sürdüm ve oyunu rolantiye aldık..İlk hafta galip gelmek her zaman önemlidir

IKER AGIRRE BILBAO DA !!!

20 yaşındaki basklı genç yıldızı kadromuza kattık..Uzun bir süre sonra bonservis ödeyerek bir oyuncu aldım..Çok azimli bir oyuncu iyi bir gelişim göstereceğini düşünüyorum...Bu transfer için Real Madrid takımına 48 ay taksitle 14.5 M TL ödeyeceğiz

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GRUBUMUZ

2.HAFTA

Llronte yine hat trick yaptı Ligde 2 maçta 6 gol ..Resmi maç olarak 4 maçta 9 gol attı Yok böyle performans .....
    Last edited by muzoadux : 16.Nisan.2012 at 20:42

Nazar değdi ve Llorente 4 hafta sahalarda yok

3.HAFTA

Rakip 10 kişi kalana kadar kilidi açamadık ancak rakibin 10 kişi kalmasıyla farka gittik

İlk maçta şok bir mağlubiyet aldık...

4.HAFTA

Zor bir deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardık

5.HAFTA

Madrid e boyun eğdik..Bu sezon ilk mağlubiyetimizi aldık ligde ..

merhaba,

bilbao ile 3. sezonumu inanılmaz bir performans ile tamamladım. müthiş bir taktik buldum. lig şampiyonluğu lig kupası ve şampiyonlar liginde final oynadım manchaster e kaybettik.

paslarla rakibin başını döndürüyorum. barca ya bile üstünlük sağladım. madrid barcayla 15 e yakın maç yaptım bu sezon (lig, kupa, şamp.) çoğunu kazandım hatta barcayla son 3 maçım 5-0 4-0 5-1..

kesinlikle hiçbir hile kullanmadım açıkçası ben bile inanamadım bu sonuçlara. küçük takımlara karşı zorlandım ama barca ve madridi paramparça etmem oyunu zevkli bi hale getirdi.

taktiğimi paylaşabilirim istersen. çok sayıda pas yapıyorum. oyuncuların hepsi kendilerini aştılar. özellikle susseta bu yıl 20 gol 20 asist e yakın iş çıkardı. kalecim inanılmazdı. ve 11 as iyi oyuncumun dışında yedekte 2 tane iyi oyuncum var, geri kalan tüm adamlar 16-17 yaşında gençler. FM scout la adamlara bakıyorum (hile sayılırmı ram bilmiyorum ama) 183 PA lık 17 yaşındaki genç oyuncumu o kadar iyi hazırladım ki seneye as takımda oynatmayı düşünüyorum. bir de martinezin yerine birini hazırlıyorum 182 lik o da bi sene sonra hazır olur. oyun 3. senemde yeniden başladı nerdeyse.

ayrıca sen neden maddi sıkıntı çektin bilmiyorum. bilbao da 11 as oyuncun olacak. 2-3 tane yedek as olacak gerisi full genç oynatacaksın. dolayısıyla aburcubur transfer yapmıyorsun ve hem bonservis ödemiyorsun hem maaşlar azalıyor hem de elindeki kazmaları satarak kadroyu şişirmiyorsun. şu an kulüp kasasında 110 milyon dolar a yakın para var. ayrıca kadronu 18 kişiden fazla tutmak kesinlikle zararlı. gerekirse oyuncuyu alakasız bölgede oynat ama yinede kadroyu şişirme. benim oyundaki tüm başarılarım dar kadrolarla olmuştur.

bilbao ile 3. senem inanılmaz geçti gerçekten. hiç beklemiyordum bende.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lige güzel bir başlangıç olmuş.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

merhaba,

bilbao ile 3. sezonumu inanılmaz bir performans ile tamamladım. müthiş bir taktik buldum. lig şampiyonluğu lig kupası ve şampiyonlar liginde final oynadım manchaster e kaybettik.

paslarla rakibin başını döndürüyorum. barca ya bile üstünlük sağladım. madrid barcayla 15 e yakın maç yaptım bu sezon (lig, kupa, şamp.) çoğunu kazandım hatta barcayla son 3 maçım 5-0 4-0 5-1..

kesinlikle hiçbir hile kullanmadım açıkçası ben bile inanamadım bu sonuçlara. küçük takımlara karşı zorlandım ama barca ve madridi paramparça etmem oyunu zevkli bi hale getirdi.

taktiğimi paylaşabilirim istersen. çok sayıda pas yapıyorum. oyuncuların hepsi kendilerini aştılar. özellikle susseta bu yıl 20 gol 20 asist e yakın iş çıkardı. kalecim inanılmazdı. ve 11 as iyi oyuncumun dışında yedekte 2 tane iyi oyuncum var, geri kalan tüm adamlar 16-17 yaşında gençler. FM scout la adamlara bakıyorum (hile sayılırmı ram bilmiyorum ama) 183 PA lık 17 yaşındaki genç oyuncumu o kadar iyi hazırladım ki seneye as takımda oynatmayı düşünüyorum. bir de martinezin yerine birini hazırlıyorum 182 lik o da bi sene sonra hazır olur. oyun 3. senemde yeniden başladı nerdeyse.

ayrıca sen neden maddi sıkıntı çektin bilmiyorum. bilbao da 11 as oyuncun olacak. 2-3 tane yedek as olacak gerisi full genç oynatacaksın. dolayısıyla aburcubur transfer yapmıyorsun ve hem bonservis ödemiyorsun hem maaşlar azalıyor hem de elindeki kazmaları satarak kadroyu şişirmiyorsun. şu an kulüp kasasında 110 milyon dolar a yakın para var. ayrıca kadronu 18 kişiden fazla tutmak kesinlikle zararlı. gerekirse oyuncuyu alakasız bölgede oynat ama yinede kadroyu şişirme. benim oyundaki tüm başarılarım dar kadrolarla olmuştur.

taktiğini çok merak ettim yayınlayablilirsen sevinnirim.

merhaba,

Merhaba kardeş yorumların için sağol..Bu takımın en büyük kozu zaten +90 squad hormony ..Tatil nedeniyle biraz ara verdim kariyer devam edecek

Usta Saborit hakkında ne düşünüyorsun Fenerde oynarmı ?

Sayfa 22 / 23 İlkİlk ... 1220212223 SonSon

Mesaj Yetkileri