Calma,Calma,Calma Aqui estoy yo!
Anlamı "sakin olun, işte benim" sanırım. Translate terk![]()
şu adama bakınca kendimi görüyorum nedense ya![]()
![]()
![]()
sakin sakin sakin burada ben varimCalma,Calma,Calma Aqui estoy yo!
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Herhangi bir maç için rotasyona gitmek mantıklıdır, Normal bir lig maçı olsa neyse ama şu maçta gitmek ne kadar mantıklıydı bilemiyorum. Kazansan aradaki fark 1'e inecek. Thiago ve Tello oynarken yedekte Cesc, Alexis ve Pedro var. Pep kendi fişini çekti. Bari Chelsea'yi eleseler de bu yenilgiye değse : )
...
Beyler bari şurada yemeyin birbirinizi yarın zaten bol bol yiyeceksiniz.Bırakın el alemin maçını.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Şimdi Tello'ya gelen yorumları anlıyorum da, Thiago'nun nesi vardı arkadaş? Oyunu dikine oynayan bi o vardı barcelona'da. Tello'nun hızını kullanmak istemiştir belki diye düşündüm ilk başlarda, Alexis'in gol öncesindeki thiago'nun pası direk koşu yolunaydı böyle kanıtladı düşüncemi pep. Bilmiyorum ben beğendim ne kadar kaçırsa da dağlara taşlara atsa da bir günde harcanmayacak oyuncular bunlar. Türk zihniyetiyle bakmamak lazım bu yüzden bizim ülkemizden genç yetenek çıkmıyor. Fatih Terim'de olmasa Semih Kayaymış, Emre Çolakmış bunları da göremeyeceğiz malesef.
Tavırlardan belliydi zaten bisey demesine gerek yoktu. 'Ben burdayım raat olsun beyleerrrrr' dedi herif resmen ve çok iyiydi![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
[YOUTUBE="WDKszb25duc"]Sevilla-Levante[/YOUTUBE]
"Maçi baslatmayin, su anda mourinho konusuyor! "![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Berkaycım öncelikle Alexis'i riske etmek istemedi, Chelsea maçından beri sürekli söyleniyor bu. Pique'ye gelince Pep ile arasında sorun olduğu hafiften biliyinor, Shakira ile beraber olduğundan beri eskisi kadar çalışma arzusu kalmamış. Yani malı götürene kadarmış-mış
Cesc konusuna gelirsek eğer kullansaydı büyük ihtimal forvet hattında değerlendirecekti, Xavi - Busquets ve Iniesta'dan birini başka mevkiye kaydıracağını düşünmüyorum. Eğer Cesc'i orta alanda kullanmak isteseydi Iniesta'yı sola çekeceğine Pedro ile başlar onu sola çeker Xavi, Iniesta ikilisinden birini keserdi bu zamana kadar hep bu şekilde kullandı bu elemanları. Genellikle sakatlık veya zorunluluk olmadığı zamanlarda Cesc, Xavi, Iniesta ve Busquets beraber başladığında ya kanatlarda yada geride önemli bi eksiklik oluyor. Aralık ayına kadar bu rotasyonu çok güzel yaptı Pep, ama daha sonra birden Tello ve Cuenca parladı. Bu ikili parlayınca kanatlarda mevkisi dışında adam oynatmamaya başladı Cecs'in forvet oynatması dışında. O yüzden sistemi farklı biraz. Cesc ilerde başladığında genelde Messi ile sürekli yer değiştirerek oynuyorlar. Bu şekilde riske giremeyeceği yada rakibin biraz alt kategori olduğu maçlarda yada ilk 15-20 maçlık güç düzeylerinin büyük etki yaptığı maçlar dışında genelde bu şekilde kullanmadı takımı Pep.
Haa diyebilirsin Busquets'i çıkarıp Xavi, Iniesta ve Cesc ile başlayabilirdi ama o zamanda Pique'yi kullanıp Mascherano'yu orta sahaya monte ediyor. Yani kafasında ki sistemd 4-5 farklı diziliş var. Thiago'yu hiç saymıyorum daha bu dizilişlerde düşün. Geçenlerde yabancı bi blog da rastgelmiştim 90 dakikalık Barcelona dizaynı, herşeyi apaçık görebiliyorsun eğer bulabilirsem ekleyeyim siteye.
Aga Barca'nın tüm ataklarda bi şekilde Messi vardı. Ya Delgado stayla asiste asist yada 4-5 adamı toparlayıp alan yaratma.
Aga ona sarı sadece bizim ülkemizde var, ben o kadar maç izlerim bunun biraz daha abartısı olmadığı takdirde kart çıkardıklarını görmedim. Sende dikkat etmişsindir hakem düdüğü çaldıktan sonra belki 2-3 kere topa vuruldu, çalım atıldı kimse dönüpte itiraz bile etmedi düdükten sonra devam etti diye.
Yok düzenlemedi. Karanka katıldı yine. Şampiyonluk gelene kadar katılacağını sanmıyorum. Geçen hafta öyle bi haber dolanıyordu zaten. Bugün İspanyol medyası maçı kazanırsa diye beklentiye girmişte yine mahrum bıraktı herkesi.
eto'o bitmiş.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Sonunda şu Katalunyalıların da hesabı kesildi. R.Madrid dün gayet iyi top oynadı. Ne çok kapandı ne çok atak yaptı.
Mourinho da çok az yedek kulübesinden çıktı. Adam tam bir profesyonel. Tello'nun harcadığı 2 tane pozisyon var. Onlar gol olsaydı olay biterdi bence.
Kral![]()
Yuh artık odunluğun sınırını aşmış Mourinho.![]()
Real ile alakalı olan bi durumda değil o direk Mou'nun kibiriYalnız bu karşılaştıkları 10. - 11. maçtı neredeyse Mou ilk defa maç içinde taktik değiştirmedi, normalde oynattığı sistemin dışına çıkmadı.
eto'o bitmiş.
Guzelmis
![]()
Last edited by meddah : 22.Nisan.2012 at 16:15
...
Ardanin attigi 1.ci gol
[YOUTUBE="5L0LHe91kYY"]arda turaannnn[/YOUTUBE]
ardanin attigi 2.ci gol
[YOUTUBE="xCrvLBt1M8o"]ardaaaa[/YOUTUBE]
Vay Arda sallamış 2 taneHelal olsun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
ilk gol çok güzel.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
1. golü harika olmuş 2. gol şansına girmiş![]()
ikinci golü ben daha çok beyendim şans mans ama iyi yatırmış elemanları muhtemelen pazarda hala kayıyodur![]()
Ulan Real Madrid senin yüzünden bugün Ziegler'den gol yedik. Bu maçtan sonra resmen herkese ''İmkansız Diye Birşey Yoktur'' kelimesini aşıladı.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir