Volkan, Gökhan, Yobo, BEKİR, SELÇUK, Baroni, MEHMET, Alex, Sow, Bienvenu, Sow, Aziz Yıldırım, Taraftar, Aykut Kocaman, FENERBAHÇE!!!!!!
Helal Olsun! Helal Olsun! Helal Olsun!
stoch girsin diye yalvardım resmen ve girdi golünü attı ya bu kadarı bana yeter biz onur maçımızı kazandık şampiyonluk umruma gelri gelirse de boş gelmezsede boş benim gözümde
Mesajlar siliniyor aynı tartışmaya girmeyeceğim rakiple empati kurmaya çalışacağım.Bu arada bu maçı "haketmesek" bile bir daha böyle oynamayız isteyene gösteririz de güzel oyun sorun değil.
Maç özeti çıksın size göstereyim kırmızı kartları.
heryerinden öpüyorum volkan
ŞAMPİYONLUKKK GELİYORRRR
play-off'un sacma oldugunu sene basindan beri söyluyoruz sampiyon olsak gelip yine sölicez.Bir senelik takimin emegine yazik kim sampiyon olursa olsun.
Bu şekilde yenilelim sorun değil. Rakip takımdan ne kadar üstün futbol oynayabileceğimizi, rakibi nasıl 90 dakika sahasına kapatabileceğimizi, en önemlisi "FUTBOL un nasıl oynandığını" herkes görmüş oldu. Biraz daha akıllı oynasaydık yenilmezdik ama yinede olsun. Emeğinize yüreğinize sağlık Aslanlar' ım.
Caner' e kırmızı kartı çıkartamayan hakeme ben hakem demem. Sen orada kırmızıyı veremeyeceksen senin orada işin ne diye sorarlar adama!
Not: Hala 2 puan öndeyiz. Sonlarını düşünmesi gereken biz değil onlar!
Football is simple,but Football Manager is not
Şampiyon Fenerbahçe olacak bence ve seneye Play-off olmayacak...2 Trabzon maçının 1'inde puan kaybedeceğimizi düşünüyorum Fenerbahçe son maça 1-2 puan farkla lider girer ve şampiyon olur...
Kimse canını sıkmasın,Fenerbahçe bu futbolla nereye kadar götürebilirse artık.2 tane bulduğu fırsatı gole çevirdi,şans yanımızda değildi.Sağlık olsun.
Last edited by di canio : 22.Nisan.2012 at 22:45
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Hakemin atladığı kırmızı kartlar vardı bana göre ancak 2 takıma karşılıklı şekilde, Caner ve Melo atılmalıydı.
Maça gelirsek Fenerbahçe yakaladığı posizyonları iyi değerlendirdi, G.Saray ise baskıyı iyi kurdu ama bir türlü finali yapamadı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fenerbahçe bu oyunla nereye kadar gider diyenlere de geçen haftaki Trabzon maçına bakmalarını öneririm.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
her maçın hikayesi farklıdır bundan sonra düşünecek olan galatasaray
İki kupa geliyor
Topla Oynama GS:%62... FB:%38..
GS: 30 Şut 1 GOL
FB: 3 Şut 2 GOL
Bir müşteri iki kazanan her zaman haklıdır. Bunun yanında takdir edersiniz ki Galatasaray'ın da böyle bir maçı nasıl kaybettiğine şaşırması, bunun etkisini dışarıya atması lazım.
Ya bu maçla oynadığımız oyunu hep oynayacağımız garantisini aldınız ya da başka bir olay var işin içinde![]()
Bende ziegler gol atar dedim abilerim , hakkımı yemeyin
http://forum.turksportal.net/vb/show...9&postcount=72
Aykut hoca sen bizi deli ettin ama maç sonunda yalnız delirmedik![]()