Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

23 56.10%
  • Berabere biter

2 4.88%
  • Fenerbahçe kazanır

16 39.02%
1 ile 30 arası toplam 581 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [SF Şampiyonluk 2. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Çok iyi mi oynadık diyoruz ? Tamam kötü oynadık ama Gs Muslera sayesinde maç kazandıgında ben Muslera olmasa Gs kazanamazdı dedigimde ''Muslera bu takımın oyuncusu degil mi ? '' diyen siz degilmiydiniz ?

Ben ne diyorum sen ne anlıyorsun Siz sadece kazandık diyorsunuz başka bir şey demiyorsunuz diyemiyorsunuz.Ya Volkan ya şampiyonluk ya kazandık.Başka bir şey yok.Benim demek istediğim geçen hafta maçla ilgili her şeyi konuşan adamlar bu hafta neden sadece skoru konuşup çekiliyor sahadaki oyunu niye konuşamıyor ?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Ben ne diyorum sen ne anlıyorsun Siz sadece kazandık diyorsunuz başka bir şey demiyorsunuz diyemiyorsunuz.Ya Volkan ya şampiyonluk ya kazandık.Başka bir şey yok.Benim demek istediğim geçen hafta maçla ilgili her şeyi konuşan adamlar bu hafta neden sadece skoru konuşup çekiliyor sahadaki oyunu niye konuşamıyor ?
    Bende diyorum ki yakaladıgımız gol pozisyonlarını degerlendirmek dısında ve Volkan dısında olumlu hareketimiz yoktu.Ve bunları söylüyoruz sadece onun dısında kötü oynadıgımızı kabul ediyoruz işte daha ne istiyosunuz ki ? Ama sonuc olarak kazandıgımız icin şampiyonluga yaklastıgımız icin mutluyuz.Kazandıgımız halde kötü oynadık diye üzülelim mi yani bunu mu istiyosunuz.

Mesaj Yetkileri