Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
Bu videoda ki 2-3 kurtarış dışında ki kurtarışları görmüştüm.Volkan'ı değerlendirken şunu sorarım kendime; objektif olarak bakıyor muyum? Fenerbahçeli Mahmut Taşkıran'ı yere göğe sığdıramıyorsam, evet objektif bakıyorum. Volkan Türkiye ligi için iyi bir kaleci mi? Şu videoda da gözüken o ki evet. Peki bütün klasmanları ele aldığımızda nasıl ortalama, kötüde değil iyide değil. Ben gelip bunları yazdığımda bir sürü şey deniyor hakaretler bilmem neler. Bunları görünce aklımda soru işareti oluşuyor tabii. Acaba kaleci anlayışlarımız mı yoksa sıfat kullanma anlayışlarımız mı uyuşmuyor diye. Çünkü kimisi iyi kaleciye mükemmel der kimisi ise orta işte abartılmaya gerek yok der. Herkes birşey için farklı sıfatlar kullanır kişinin görüşüne bağlı. Ben Fenerbahçe'den Mahmut için en az 15 yıl kaleci sorunu çekmez Volkan'dan çok daha iyi bir kaleci diyorum. Bunu diyen biri objektif bakamaz mı sizce?
Ben zaten Fenerbahçe düşmanısın demedim ama Volkan'la ilgili problemin oldugu kesin.Şuan Volkan tartışmasız en iyi Türk kalecidir.O abartılan Sinan'ı filan görüyoruz milli maçlarda heyecandan libero gibi oynuyor ceza sahası dısına fırlamalar filan.Tamam daha yaşı genç ama potansiyel olarak Volkan'dan iyi denmiyor şuan ki haliyle kıyaslanıyor.Zaten Cenk'le filan kesinlikle bir tutamazsın Volkan'ı.Cenk her pozisyonda tereddütte kalan her hamlesi sakat olan bir kaleci.Daha çook yolu var Volkan'la kıyaslanması için.Volkan'la kıyaslaman sacma olmus.Bu arada Volkan kötü bir kaleci olsa neden Fenerbahçe taraftarı sevsin ki Volkan'ı ? Simdi diyeceksin taraftar gibi konustugu icin Fener'li oldugu icin filan.Bunları Selçuk'ta yapıyor Volkan'ın yaptıgı konuşmaları filan ve röportajlarda filan anlasılıyor ki fanatik Fener'li.Ama Fenerbahçe taraftarı Selçuk'un bir an önce gitmesini istiyor.Volkan kötü bir kaleci olsa emin ol Fenerbahçe taraftarı bu kadar sevip bagrına basmaz Volkan'ı.Volkan refleksleri , bire birleri ile süper bir kaleci.Aynı zamanda futbolun güzelliklerini şık uçuslarıyla hamleleriyle gösteren bir kaleci.