Sayfa 141 / 578 İlkİlk ... 4191131139140141142143151191241 ... SonSon
4,201 ile 4,230 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Zorla izlettirmiyorlar ya kardeşim. Heyecan varsa izlemesin o zaman yıl boyunca hiç derbi olmasın futbol kalksın ? Sadece vefat eden kişi için demiyorum genel olarak söylüyorum kalp rahatsızlığı varsa yada çok heyecanlanıyorsa izlememeli kendi sağlığı açısından. O zaman derbileri kaldırsınlar.

İşte tek taraflı bakıyorsunuz olaya.O adamın suçu ne niye izlemesin maçı.Kalp sorunu var diye belki en büyük zevki olan futboldan,takımının maçlarından uzak durmak ne kadar zor olur düşünebiliyor musun ? Sadece bu da değil onu heyecanlandıracak kalbini zorlayacak her şeyden uzak kalmalı.Bir insan için çok zor bir şey bu.Sana deseler kalp sorunun var maçları onları bunları izleme diye dayanabilir misin buna ? Kalp sorunu çok ciddi bir sorun her şeyden önemli ama napsın adam vazgeçemiyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

İşte tek taraflı bakıyorsunuz olaya.O adamın suçu ne niye izlemesin maçı.Kalp sorunu var diye belki en büyük zevki olan futboldan,takımının maçlarından uzak durmak ne kadar zor olur düşünebiliyor musun ? Sadece bu da değil onu heyecanlandıracak kalbini zorlayacak her şeyden uzak kalmalı.Bir insan için çok zor bir şey bu.Sana deseler kalp sorunun var maçları onları bunları izleme diye dayanabilir misin buna ? Kalp sorunu çok ciddi bir sorun her şeyden önemli ama napsın adam vazgeçemiyor.
    Tamam zor bişey de yayıncı kuruluşu bende kınıyorum yaptığı saçmalıkta yani o da zarar görmesini istemiyor tabi ki o orda para kazanıyor ve senin dediğin gibi insanlara heyecan dağıtıyor maçlarda ama arada böyle kötü olaylar oluyor yapıcak bişey yok.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu zamana dek bu kadar derbiyi taraftarların kaldıramayacağını düşünüyordum ama bu kadarı çok üzücü oldu. Mekanları cennet olsun.

Şampiyonluğa inancım hala tam. Tüm maçları kazanacak güçte olduğumuzu da bir kez daha göstermiş olduğumuza inanıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Allah rahmet eylesin, Mekanın cennet olsun.

olayı play off a bağlamak aşırı derece saçma.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İzmir'deki bir taraftarımız da maçı kahvede izlerken kalp krizi geçirip hayatını kaybetmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

benim arkamda da bir çocuk oturuyordu gsli arkadaş bi çocukta bu kadar mı tiz ses olur bu kadar mı özgüven olur bu kadar mıbağırır
    gs her şut kaçırdığında şutu kaçırana sövüyor fb faul yaptığında faul yapana sövüyor pas hatası yaptığından pas hatası yapana sövüyor ama sanki çocuğa megafon vermişler öyle bağırıyor yanında bi tane de adam vardı oda gsliydi adam çocuğa yalvarıyo
    ya nolur sus
    ya lütfen sus
    ya sus bi yaa
    sus lannn
    abi alın şu çocuğu boğacağım vallahi
    çocuk susmadı taki stochun golüne kadar az kalsın adam çocuğa dalacaktı tabi zavallı kulaklarım ajdarın sesi o kadar kötü değilmiş
    izmirde bi cinayet işlenebilirdi ama şükür kazasız belasız geçti

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    benim arkamda da bir çocuk oturuyordu gsli arkadaş bi çocukta bu kadar mı tiz ses olur bu kadar mı özgüven olur bu kadar mıbağırır
    gs her şut kaçırdığında şutu kaçırana sövüyor fb faul yaptığında faul yapana sövüyor pas hatası yaptığından pas hatası yapana sövüyor ama sanki çocuğa megafon vermişler öyle bağırıyor yanında bi tane de adam vardı oda gsliydi adam çocuğa yalvarıyo
    ya nolur sus
    ya lütfen sus
    ya sus bi yaa
    sus lannn
    abi alın şu çocuğu boğacağım vallahi
    çocuk susmadı taki stochun golüne kadar az kalsın adam çocuğa dalacaktı tabi zavallı kulaklarım ajdarın sesi o kadar kötü değilmiş
    izmirde bi cinayet işlenebilirdi ama şükür kazasız belasız geçti
    her kavede böyle

güzel olanda bu değilmi ama benim evimde olsa evde izlemem gider kavede izlerim o ortam yeter

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    her kavede böyle

güzel olanda bu değilmi ama benim evimde olsa evde izlemem gider kavede izlerim o ortam yeter
    kahvede ilk defa izlemiyorum ama yemin ederim şahdamarı bir saat boyunca tekrar tekrar dinlerdim ama bu çocuğun bağrışmaları hala kabus gibi aman allahım şiddete karşıyım ama ne bileyim stoch sağolsun yoksa zor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    kahvede ilk defa izlemiyorum ama yemin ederim şahdamarı bir saat boyunca tekrar tekrar dinlerdim ama bu çocuğun bağrışmaları hala kabus gibi aman allahım şiddete karşıyım ama ne bileyim stoch sağolsun yoksa zor
    http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...hce-samsunspor

Şu olay geldi aklıma

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ne biçim tekme sallıyor öyle
    Last edited by SaLviO : 24.Nisan.2012 at 00:43

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Kafayı iyi gömüyo Ama adamda yanlış yapmış o kadar Fenerli içinde yazık olmuş
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Yanlışı ötekinin babası yapmış.

Yorumlarınıza bir tutam insaf katın arkadaşlar. Videonun sonuna bakılırsa, adamı, ambülans gelip hastaneye götürmüş; sizin güldüğünüz şeye başkaları ağlamış olabilir.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Adamın burnu kırılmış. Biri sizin ağzınızı burnunuzu kırıp size birileri gülse ne yaparsınız ? Türkiye'de insanların takım tutması din iman gibi olmuş. Kendinden çok tuttuğu takıma değer veren insanlar var.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ne kadar komik dimi samsun gol attı diye sevinen adama bir fenerbahçeli yabaninin kafa vurması ? hey allahım yaaa....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Burda buna gülen zihniyetle spor salonunda taraftarın vur vur diye bağırdığı zihniyet aynı.Ama polis bunlara bi şey yaptı mı demediklerini bırakmazlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Balıkesirde Beşiktaş-Helsinki maçını izliyordum kahvede o maçta Ekremin sövülmedik bir yeri kalmamıştı. Her pozisyonda küfür basıyordu bide bunların bazısı taç nedir korner nası olur bilmez boş boş konuşur öyle biri rastlamıştı banada içimden kalkıp vurasım geldi.

Boş boş sövmeler, hakaretler felan delirtmişti beni.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Gülüp geçmek yerine, empati kurmak gerekli.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Erman Toroğlu: Bir takım 9 puan farkla ligi lider bitirip, bir maç kaybedince fark 2'ye inerse; Taksim'deki kavgaların önüne geçemezsiniz.

Erman Toroğlu: "Para uğruna, bu maçlara kalp dayanmaz diye pompa yapanlar neredeler ?

Erman Toroglu: "GS'lilar bugun tanri istemedi diyorlar, oyle okudum. Bir sarki var ver ordan "Tanri istemezse yaprak düsmezmis..." ver ver."

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

erken başladılar

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    erken başladılar
    Tabii olarak senin böyle yaklaşman normaldir. Neticede arkadan gelen ve rakibini kendi sahasında yenen bir takımın taraftarısın ve şampiyonluğa inanan bir yanın var.

Bu sezon hangi zihniyetlerin yönettiği bir ligimiz varmış bunu öğrendik. Aslında önceden de az çok tahmin ediyorduk ama insanın yüzüne direk çarpınca etkisi farklı oluyor. Bazen bu kurulmuş düzen için neyin heyecanını yapıyorum diye kendime soruyorum ama taraftarız işte kolay kolay vazgeçemeyip yeniden heyecanlanıyor, coşuyoruz.

Erman Toroğlu 100 bin defa eleştiriliyor ama adam doğruyu da konuşuyor. Mesela play-off, alınan kurtarma kararları, play-off'a kalan takımlar, fikstür derken arkadaş zarı atıyorum atıyorum düşeş lazımsa düşeş geliyor, hep yek lazımsa hep yek geliyor diyor. Gerçektende atılan her zarın istendiği gibi gelmesi ilginçtir.

Galatasaray ve Bursaspor masa başında bu ligi kaybetmiştir. Niyetini ve niyeti doğrultusunda yapacağı işleri açık açık belli eden kişilerin çoğunluğundaki bir futbol yönetimi var. Galatasaray varsın kayıp olan bu ligde kendi hatalarıyla şampiyonluğu da Fenerbahçe'ye versin ve onu da kaybetsin.

Ha bunlar yenilince, 2 puanlık fark kalınca bulduğum bahaneler değildir. Açık yüreklilikle söylüyorum ki şampiyon olunca ligdeki takımları, bu federasyonu, hakemleri, Lig Tv'yi, Başbakanı kısaca rezilliğin her yönüne çanak tutanı üst üste koyup şampiyon olduk diyeceğim ve bunu ilerde böyle anlatacağım. Bu şekilde düşündüğüm bir noktada şampiyonluk giderse mevcut düzene yenildik ve kaybedildi diyeceğim. Çünkü bizler tersine çevirebilirlik özelliğini kazanmış insanlarız. Su buz ise buz da sudur. Şampiyonlukta hepsine karşı kazanılıyorsa kaybedildiğinde de hepsinin ortak payıdır.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

EVREN GÖZ YAZIYOR
    [email protected]

Yolculuğun kendisi insanı mutlu eder bazen, varılacak yer değil.

Galatasaray, bu yıl taraftarlarını en mutlu eden takımdır; yenilirken bile alkışlanacak bir ekip yaratılmıştır. Terim, sezon başında bunu işaret etmişti.

Fenerbahçe maçı sırasında eksik olan şey sadece öne geçmekti. Onun dışında gerek taraftarın yaptığı muhteşem koreografi, gerek küfürsüz ve muazzam destek; ortaya konulan futbol ve hırs Galatasaray için gurur vericiydi. Ancak futbol bazen ne kadar adaletsiz olduğunu ispatlarcasına yıllar geçse bile unutulmayacak örnekler sunuyor insana.

Siz eğer kupalar kazanmak istiyorsanız, Galatasaray gibi oynamalısınız. Yok, maçsa kazanmak istediğiniz "kocaman" bir savunma yapabilirsiniz fakat kazandığınız yalnızca bir maç olur. Galatasaray, Fenerbahçe'nin çok önünde bir takım. Her yönüyle çok üstün bir futbol oynadı Terim'in ekibi ancak beklenen galibiyet gelmedi. Bir kez daha anladı Galatasaray'ı sevenler neden sevdiklerini. Çünkü Galatasaray felsefesi boylu boyunca sahadaydı.

Hiç korner kullanmadan, ceza sahasına isabetli orta yapmadan, yüzde 39 topla oynayarak şampiyon olunacaksa; bizim bu ülkede acil şekilde curling üzerine çalışmamız gerek. Yahut amerikan futboluna merak salmak lazım. Futbolu bırakıp başka sporlara yönelmeli. Futbol, böylesine puslu bir iklimde zerafetini kazanma şansını yitirdi TT Arena'da. Oysa onun adına tüm güzellikler yaşanıyordu. Oyunun hiçbir kaçağına sığınmadan, yürekli ve ayakta kalarak oynadı sarı kırmızılılar, tıpkı tüm sezon yaptıkları gibi. Yine yapacaklar, Trabzon'da. Çünkü belirli bir karakter ve kimlik altında oynuyorlar. Bunu oynamak için stadın ismi ya da maçın hangi mevsimde oynandığının önemi yok. Çıkıyorlar ve futbol oynuyorlar. Bu zihniyet, şampiyonlukların anahtarıdır.

Gecenin tek çirkin olayı Mehmet Topuz'un maç sonrası yaptığı yersiz sevinç gösterisiydi. Böylesine temiz geçen derbiye yakışmadı. Galatasaray taraftarı o dakikalarda takımını alkışlamakla meşguldü, Topuz'un ilginç hareketleri pek görülmedi bile.

Süper(!) Final'de Fenerbahçe'nin kalan 4 maçı da kazanacağını sanmıyorum. Özellikle Trabzonspor deplasmanı gerçekten zorlu geçecek. Galatasaray'ın ise en önemli maçı bu hafta. Trabzonspor önünde alınacak 3 puan, şampiyonluğa ulaşmayı sağlayacaktır. Beşiktaş maçında Avni Aker'de izleme şansı bulduğum bordo mavililer Galatasaray karşısında etkili olamaz. TT Arena'da fikstür avantajını elinde bulunduran Terim'in ekibi Beşiktaş mücadelesinde ipi göğüsleyebilir.

Gerçi sistem finalin de finalini istiyor, başından beri böyle bir dev randevu hayalini kurarak futbolda bu yıl ortaya çıkan zararı minimuma indirmek tüm çabanın adı ancak Galatasaray bu sistemi de mağlup edip işi 5.maçta bitirebilir. Yeter ki futbol oynamaya devam etsinler…Birbirlerine inanıp sadece en sevdikleri şeyi yapsınlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Güzel yazmış eleman ama biraz eksik. Mehmet Topuz'un dışında Gökhan Gönül ve Volkan'ın açıklamaları da lüzumsuz. Mesele koreografi yapmak değil, biz beraberliğe değil galibiyete seviniyoruz açıklamaları falan enteresan Ama merak etmeyin 2-3 maç sonra GS şampiyonluğu garantilerse yine "Federasyon ve hakemler GS'li" açıklamaları, "3 temmuz bizi bitirdi" açıklamaları ön plana çıkar.
    Last edited by di canio : 24.Nisan.2012 at 15:44

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe'nin kötü futbol oynadığını zaten biliyoruz. Beni rahatsız eden nokta maçtan sonra iki takımda futbolun güzelliklerini sahaya yansıttı yorumlarıydı. Özellikle Lig Tv'de programın başlarında bundan bahsedildi. Sahada güzellik yansıtan tek taraf Galatasaray'dı. Fenerbahçe'nin bir şey yaptığını göremedim.

Buna ek olarak ne olursa olsun Fenerbahçe istediğini aldıysa olay bitmiştir. Galatasaray'ın oyunu gelecek için umut veriyor ama Fenerbahçe'nin de ilerde böyle oynamayacağını kimse garanti edemez. Bundan sonra Fenerbahçe, Galatasaray gibi oynamaya başlarsa neyin hikayesini anlatacağız. Önemli olan gerektiği yerde gerekeni almaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Erkenmi degilmi bilmiyorum ama turkiyenin barca"si olmasi yolunda emin adimlarla ilerliyoruz.

ligin ilk yarisindaki besiktas maci haric cunki sistemi daha oturtamamistik tek forvet oynuyorduk o maç haric diger tum maçlarda kaleyi resmen abluka altina aliyoruz sagli sollu. pazar gunki maçta 485 pasin 425"i isabetli bence buyuk basari ilk yilda.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Erkenmi degilmi bilmiyorum ama turkiyenin barca"si olmasi yolunda emin adimlarla ilerliyoruz.

ligin ilk yarisindaki besiktas maci haric cunki sistemi daha oturtamamistik tek forvet oynuyorduk o maç haric diger tum maçlarda kaleyi resmen abluka altina aliyoruz sagli sollu. pazar gunki maçta 485 pasin 425"i isabetli bence buyuk basari ilk yilda.
    O Barça'yı geçensene şike muhabbetine parçaladılar be reis... Siz o zaman görecektiniz barça'yıda işte fesatlıkdan ne yapcakalrını şaşırdılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yolculuğun kendisi falan önemli değil.Geçen sezon bizde çok üst düzey oynuyorduk ama meyvesini ne ligde nede kupada alabildik.Kimse şimdi Trabzonspor geçen sezon iyi oynadı demiyorr ama Fenerbahçe için geçen yılın şampiyonu deniliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet kötü oynadık kazandık. Olabilir.

Şanslı dediğiniz takım 2 lig şampiyonluğu verdi son maçta. Appiah boş kale yerine dışarı vurmasa, Trabzon maçında Onur hayatının maçını oynamasa şuan 4. yıldızı takmıştık. 4 senede üst üste şampiyon olmuş olurduk(2004-2005-2006-2007). Ama bunlar konuşulmaz. GS'yi 2-1 yendik o şans olur

İstatislikleri ekliyorsunuz maç sonu. Kadıköy'de en son 2010'da yenildik. 41 maçlık namağlup serimiz var. GS'nin Kadıköy performansıda ortada. 2 puanlık fark istiyorsa 3 olsun. Hiç sorun değil. Sow sakatlanmış falan hiç sorun değil. Volkan'ı koysan forvete şu saatten sonra bir şeyler yapmaya çalışır, çabalar.

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ne kadar komik dimi samsun gol attı diye sevinen adama bir fenerbahçeli yabaninin kafa vurması ? hey allahım yaaa....
    Samsunspor'u tutmayan birinin Samsun'un golüne bu kadar sevinmesi ne kadar garip değil mi?

17'ye 1 lafı bu yüzden yapılıyor. Belki çoğu kişi anlayamıyor bunu. Ama durum bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bazı şeyleri çabuk unuttunuz. Bırakın ilahi adaleti falan önce eğer adalet olsaydı bu maçta bu kadar kötü durumda olmazdı Fenerbahçe.

Diğer rakiplerinin bazılarının bilerek bazılarının dolaylı yoldan bitirildiği bir sezonda kimse Barca olamaz.Beşiktaş öyle şampiyon olunca laf söylemesini biliyorduk.

Üçüncüsü,Fenerbahçe sadece bu maç rezil oynadı yani aslında hakeden biziz bakın süper deli manyak oynadık lafları boşa.Ya Fenerbahçe bundan sonraki maçları iyi oynayarak kazanırsa ne yapcaksınız ? Seriye kötü oynayarak mı başladı diyeceksiniz ?

Dördüncüsü bu sene gerginse geçen sene de öyleydi.Bu sene en azından iftira yok karşılıklı.Ayrıca bu gerginliği direk başlatan Fenerbahçe bir an önce bitirilsin isteyen zihniyet.Buyrun Fenerbahçe bitmedi karşınızda ve size iyi oynadınız diye şampiyonluk beklememenizi sağladı.,

Beşincisi sezon başından belli olan Play-Off'un nasıl Fenerbahçe'yi kurtarmak için yapıldığını da bilmiyorum ama yapanların eline sağlık baya ileri görüşlüymüşler.

Tahmin yapmayı seviyoruz.2010 yılından aklımda kalan müthiş bir tahmin var ; son 10 maçın 9'unu (yanlış hatırlamıyorsam) kazanan bir takım için maçların çoğunda puan kaybeder 3. veya 4. olur diye.

3 Temmuz olayıyla dalga geçenlere akıl değil vicdan diliyorum.Çok önceden bitirilmeye neden çalışıldı Fenerbahçe, 3 Temmuz diye. Bu takımın başkanı içeride bilmem anlatabildim mi nesi boş laf bunun ?

Son olarak bu takımın iyi kötü bir avantajı var bir taraftar olarak inşallah şampiyon olacak.Ama şu an bizim için en büyük kazanç şu halde bile rakibe rahatsızlık vermemiz.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Bekq
    Samsunspor'u tutmayan birinin Samsun'un golüne bu kadar sevinmesi ne kadar garip değil mi?

17'ye 1 lafı bu yüzden yapılıyor. Belki çoğu kişi anlayamıyor bunu. Ama durum bu.
    Ne diyelim? Sana hayatta başarılar: Umarım videodaki cinsten bir canlı, bir gün senin de keyfinin kahyalığını üstlenmeye kalkmaz.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Ne diyelim? Sana hayatta başarılar: Umarım videodaki cinsten bir canlı, bir gün senin de keyfinin kahyalığını üstlenmeye kalkmaz.
    Video'da dayak yiyen şahıs ile ilgili en ufak bir fikrimi söylemedim.

Mesaj Yetkileri