Quote Originally Posted by SaLviO View Post
erken başladılar
Tabii olarak senin böyle yaklaşman normaldir. Neticede arkadan gelen ve rakibini kendi sahasında yenen bir takımın taraftarısın ve şampiyonluğa inanan bir yanın var.

Bu sezon hangi zihniyetlerin yönettiği bir ligimiz varmış bunu öğrendik. Aslında önceden de az çok tahmin ediyorduk ama insanın yüzüne direk çarpınca etkisi farklı oluyor. Bazen bu kurulmuş düzen için neyin heyecanını yapıyorum diye kendime soruyorum ama taraftarız işte kolay kolay vazgeçemeyip yeniden heyecanlanıyor, coşuyoruz.

Erman Toroğlu 100 bin defa eleştiriliyor ama adam doğruyu da konuşuyor. Mesela play-off, alınan kurtarma kararları, play-off'a kalan takımlar, fikstür derken arkadaş zarı atıyorum atıyorum düşeş lazımsa düşeş geliyor, hep yek lazımsa hep yek geliyor diyor. Gerçektende atılan her zarın istendiği gibi gelmesi ilginçtir.

Galatasaray ve Bursaspor masa başında bu ligi kaybetmiştir. Niyetini ve niyeti doğrultusunda yapacağı işleri açık açık belli eden kişilerin çoğunluğundaki bir futbol yönetimi var. Galatasaray varsın kayıp olan bu ligde kendi hatalarıyla şampiyonluğu da Fenerbahçe'ye versin ve onu da kaybetsin.

Ha bunlar yenilince, 2 puanlık fark kalınca bulduğum bahaneler değildir. Açık yüreklilikle söylüyorum ki şampiyon olunca ligdeki takımları, bu federasyonu, hakemleri, Lig Tv'yi, Başbakanı kısaca rezilliğin her yönüne çanak tutanı üst üste koyup şampiyon olduk diyeceğim ve bunu ilerde böyle anlatacağım. Bu şekilde düşündüğüm bir noktada şampiyonluk giderse mevcut düzene yenildik ve kaybedildi diyeceğim. Çünkü bizler tersine çevirebilirlik özelliğini kazanmış insanlarız. Su buz ise buz da sudur. Şampiyonlukta hepsine karşı kazanılıyorsa kaybedildiğinde de hepsinin ortak payıdır.