Kesin gözüyle bakılan 45milyon eurolar hayal oldu desenize.
Kesin gözüyle bakılan 45milyon eurolar hayal oldu desenize.
Av.Emre : Başkanın açıklaması akşam olacakmış,onu bekleyin..Beni tanıyanlara şunu söyleyeyim,biz bu işi her yönüyle kazanmak üzereyiz,ama rehavet yok
Av.Emre :CAS bir hamleydi, istediğimiz elbette bir hamlede mat etmek ama zor bu, yine de CAS görevini fazlasıyla ifa etti #dahayenibasliyor izleyin..
Av.Emre :1.Aziz Yıldırım ile ilgili şike/tesvik yönunden delil yok! 2. Tamer yelkovan'in ifadesine dahi gerek duyulmadigi dogru
parayı da TFF'nin vereceği konuşuluyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
FB davayi bizi haksiz yere Samp Ligine almadilar diye acmadi mi? Zaten bunun neyine anlasma olacak ki anlasma gelin seneye direk ceyrek final oynayin manasinda mi?
dava açılan kurum UEFA istersen benim topumu aldı diye dava aç adam yine adına laf gelmemesi için herşeyi yapar
Ben baştan beri bunu dedim ama almadığım ceza kalmadı. Artık çok da önemsememek lazım. Herkes işini yüzdürmei öğrenmiş nasıl olsa. Bu nasıl bir balonsa artık, ne şike kaldı ortada ne teşvik. Ben kendi adıma Galatasaray'ın Denizli'ye teşvik gönderdiğini düşünüyorum.Bunun kulübe ya da başkana güvenmekle alakası yok. Kurulu düzen öyle işlerken her kulüp bu tarz işlere girişmiştir. Ama sobelenen Fenerbahçe ve bazı ekipler oldu. Siz kabul etseniz de etmeseniz de gerçekler birgün gün yüzüne çıkacaktır.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Okadar yok Dupont oldu avukatımız,kesin kazanıcaz gibi laflardan sonra davanın çekilmesi gerçekten enteresan.Madem kesin kazanılacak diye görüyorsun neden çekiliyorsun? Ozaman kesinlikle çekilmemesi lazım,bu dava bizim namusumuz diyen arkadaşlar,şimdi 180 derece dönüp madem çektik kesin Aziz Yıldırım'ın bir bildiği vardır deniyor.Ne diyim valla hayırlısı olsun arkadaşlar.
Davanın çekilmesinin sebebi açıklandımı arkadaşlar bilgisi olan varmı?
Bana bu davada gizlice alttan altta yürütülen durumlar var gibi geliyor. Yoksa Ali Koç'un yaptığı "namus davası" açıklamasından sonra Fenerbahçe böyle birden pat diye vazgeçmezdi. Aylardır o kadar savunuldu edildi ve birden vazgeçiliyor. Benim mantığım almıyor bu durumu. Birileri bir şeyler biliyor ve bir şekilde hallediliyor bu olay. Bakalım foyası çıkacak mı ortaya.
FM Gazetesi
"Namus" ve "Onur" ismi koyulan bu dava geri cekilmemeliydi. Sahislar bu karari verirken taraftari dusunmeliydiki, bu surecte kendi takimlarina olumsuz sartlara ragmen sahip ciktilar.
Bu karari veren sahislar belliki bi yerle anlasmis, buda TFF'den baskasi olamaz.
başkanın açıklamasını beklemekte fayda var
davadan feragat edildi ve CAS'a gidilen tüm davalarda ya UEFA kazanmış ya da karşı taraf feragat etmiş ve anlaşma yoluna gidilmiş.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sitede bugün sorun var o sebeple hızlı yazacağım.
Ali Koç bu dava bizim namus davamızdır DEMEDİ. Aksini iddaa ediyorsanız videosu varsa buyrun burada paylaşın.
Platini hangi hakla gelip Başbakan'la görüşüyor? TFF başkanı nasıl bizden Cas davamızı geri çekmemizi istiyor?
Bunlar konuşulmuyor ama çekilmesi konuşuluyorSanki biz destek veriyormuşuz gibi yorumlar yapılıyor. Büyük Başkan çıkıp açıklayacak. O zaman anlayacağız her şeyi.
Nihat Özdemir'i bilmem ve sevmem ama Ali Koç bu dava bizim namusumuzdur dediyse ve üstüne dava çekildiyse bir daha yönetimde olacağını sanmıyorum.Bu beni oldukça üzer.
Ayrıca bir arkadaşın yazdığı gibi cas'taki davaların ya uefa lehine sonuçlandığı yada anlaşma yönüne gidildiği doğruysa bu çok çarpıcı bir durum bana kalırsa.
Cas davasında haklıydık tarafsız bakan herkes bunu görebilir.Çünkü şike yapmış dahi olsak o günki şartlarda turnuva dışına itilmemiz usulsüzceydi.
Son olarak bu işler basit işler değil, özellikle ülkemizde. Siyasetçiler var gücüyle sürece dahil oluyorken kapalı kapılar ardında yapılan anlaşmalar,lobiler en önemli şey haline geliyor. Son birkaç gün içerisinde olanları düşünelim;
-Sadri Şener "siyasetçilerimiz de biraz yanımızda olsa" diye açıklama yaptı
-Ünal Aysal, cumhurbaşkanıyla görüşmek için köşke çıktı.
-Zekeriya Öz apar topar TFF ile görüşme ihtiyacı hissetti,sonrasında Nihat Özdemir'i çağırmışlar diye duydum, o şekilde olmasa bile bu üçlü görüşmüş
-Ve son olarak Cas davasının geri çekildiği,etik kurulu raporunda Fenerbahçe'nin de Aziz Yıldırım'ın da aklandığı haberi geldi.
Bunları düşündüğümüzde UEFA istediğini almış gibi duruyor.Çünkü özellikle Platini'yi ilerisi için bu dava çok zorluyordu. Fenerbahçe'de istediğini almış gibi duruyor çünkü 45 milyon euro'nun da TFF tarafından ödeneceği konuşulup duruyor.
Bu davayı geri çekmek benim kıt zekama göre yanlış bir karardır.İlk defa dik duruşumuzu kaybettik gibi geliyor bana. Başkan ne açıklama yaparsa yapsın da bu değişmeyecek.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Etik Kurulu Tamer Yelkovan'dan ifade almaya gerek duymamış.
Sebebi ne biliyor musunuz? Fenerbahçe kulübünün yaptığı bütün harcamalar belgeli ve usulüne uygunmuş da o yüzden. O zaman bu adamı aylardır yatıranlardan Fenerbahçe'lilerden başka şikayet edecek bir allah'ın kulu çıkmayacak mı!
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Etik kurulu FB sike yapti diyince tü kaka simdi sizin yaninizda olunca aouuvvv
Savunma alınmadan oluşturulmuş bir hukuk metni tuvalet kağıdından farksızdır, bunu anlamak çok zor olmamalı!
Zaten savcının şike/teşvikte kullanıldığını iddia ettiği paraların hepsinin faturaları ve makbuzları ortaya çıktı, mahkemeye sunuldu. Bunu ilk duruşmada yaptılar, orada davanın düşmesi gerekiyordu aslında.
"YÜCE ATATÜRK"
Davadan vazgeçmek demek "Fenerbahçe'nin şike yaptığını" kabul etmesi demek değildir ama "Şampiyonlar ligine alınmamasının doğru karar olduğunu" kabul etmesi demektir.
Resmi sitenin sol altında haberiniz olsun bölümü var. Oradan Mehmet Ali Aydınlar'la ilgili bazı şeyler paylaşmışlardı. Şimdi resmi siteden bir özür mesajı yayınlayacaklar mı?
Daha da önemlisi sırf bu konu yüzünden sürekli TFF ile çatıştılar. Mehmet Ali Aydınlar'ı koltuğundan edip Demirören gibi bulunmaz bir başkanı başa getirdiler.
Şimdi bu olay yazıklar olsun diyerek geçiştirilecek kadar ucuz değildir. Mesele işleri olduktan sonra değil olmadan önce görüp değerlendirmektir.
Etik kurulu raporunun hukuki bir değeri yokki!![]()
Etik kurulu hukuki bir metindir, her hukuki metin bağlayıcı değildir. Etik Kurulunu Esnaf Odası hazırlanmıyor. Profesörlerin, Avukatların hazırladığı bir rapor. Burada bir mahkemeden elbette bahsetmiyoruz.
dipnot: ti'ye almak eyvallah lakin önce dil bilgisi kurallarını bilmek gerekir.
Fenerbahçe düşmanlığı gözlerinizi karartmış.
Etik Kurulunu itibarsızlaştırma başladı da geç kaldılar biraz iş işten geçtiHak Haklı olana verilecek, bunu kimse engelleyemez.
Sadri Şener hakkında sürpriz ve beklenmedik şeylerin çıkmasını bekliyorum ben nedense. Sanki başında büyük bir dert var gibi geliyor son zamanlardaki açıklamaları bana.
Rapor açıklandıktan sonra Sadri Şener kupa istemeye devam edecek mi acaba? Kupayı vermezlerse istifa ederim demişti, hiç sanmıyorum ama bakalım belki![]()