Sayfa 281 / 483 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon
8,401 ile 8,430 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kesin gözüyle bakılan 45milyon eurolar hayal oldu desenize.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Av.Emre : Başkanın açıklaması akşam olacakmış,onu bekleyin..Beni tanıyanlara şunu söyleyeyim,biz bu işi her yönüyle kazanmak üzereyiz,ama rehavet yok

Av.Emre :CAS bir hamleydi, istediğimiz elbette bir hamlede mat etmek ama zor bu, yine de CAS görevini fazlasıyla ifa etti #dahayenibasliyor izleyin..

Av.Emre :1.Aziz Yıldırım ile ilgili şike/tesvik yönunden delil yok! 2. Tamer yelkovan'in ifadesine dahi gerek duyulmadigi dogru

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

parayı da TFF'nin vereceği konuşuluyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

FB davayi bizi haksiz yere Samp Ligine almadilar diye acmadi mi? Zaten bunun neyine anlasma olacak ki anlasma gelin seneye direk ceyrek final oynayin manasinda mi?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

dava açılan kurum UEFA istersen benim topumu aldı diye dava aç adam yine adına laf gelmemesi için herşeyi yapar

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Yönetim geri çektiyse Auvv, Aziz Yıldırım geri çektiyse bir bildiği vardır.

Bu nasıl bir anlayış ben merak ediyorum. Yönetim geri çektiyse bir bildiği olamaz mı ? Öte yandan bu kulüp Aziz Yıldırım'ın tapulu malı mı ? Son sorum da F.Bahçe'Li arkadaşlar neden bu kadar körü körüne Aziz Yıldırım'a inanıyor, daha doğrusu inanmaktan öte birşey sizinki resmen tapıyorsunuz.
    Ben baştan beri bunu dedim ama almadığım ceza kalmadı. Artık çok da önemsememek lazım. Herkes işini yüzdürmei öğrenmiş nasıl olsa. Bu nasıl bir balonsa artık, ne şike kaldı ortada ne teşvik. Ben kendi adıma Galatasaray'ın Denizli'ye teşvik gönderdiğini düşünüyorum.Bunun kulübe ya da başkana güvenmekle alakası yok. Kurulu düzen öyle işlerken her kulüp bu tarz işlere girişmiştir. Ama sobelenen Fenerbahçe ve bazı ekipler oldu. Siz kabul etseniz de etmeseniz de gerçekler birgün gün yüzüne çıkacaktır.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Okadar yok Dupont oldu avukatımız,kesin kazanıcaz gibi laflardan sonra davanın çekilmesi gerçekten enteresan.Madem kesin kazanılacak diye görüyorsun neden çekiliyorsun? Ozaman kesinlikle çekilmemesi lazım,bu dava bizim namusumuz diyen arkadaşlar,şimdi 180 derece dönüp madem çektik kesin Aziz Yıldırım'ın bir bildiği vardır deniyor.Ne diyim valla hayırlısı olsun arkadaşlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Davanın çekilmesinin sebebi açıklandımı arkadaşlar bilgisi olan varmı?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Okadar yok Dupont oldu avukatımız,kesin kazanıcaz gibi laflardan sonra davanın çekilmesi gerçekten enteresan.Madem kesin kazanılacak diye görüyorsun neden çekiliyorsun? Ozaman kesinlikle çekilmemesi lazım,bu dava bizim namusumuz diyen arkadaşlar,şimdi 180 derece dönüp madem çektik kesin Aziz Yıldırım'ın bir bildiği vardır deniyor.Ne diyim valla hayırlısı olsun arkadaşlar.
    Aynen katılıyorum.Namus meselesi yapanlar şimdi tamamen başka şeyler söylüyor.Burda konuşuluyordu şu kadar para alıcaz Uefa'ya şu şu olacak falan.Davanın çekilmesi çok garip.Ama bu çekilmeyi bu kadar doğal karşılamak çok daha garip.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana bu davada gizlice alttan altta yürütülen durumlar var gibi geliyor. Yoksa Ali Koç'un yaptığı "namus davası" açıklamasından sonra Fenerbahçe böyle birden pat diye vazgeçmezdi. Aylardır o kadar savunuldu edildi ve birden vazgeçiliyor. Benim mantığım almıyor bu durumu. Birileri bir şeyler biliyor ve bir şekilde hallediliyor bu olay. Bakalım foyası çıkacak mı ortaya.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

"Namus" ve "Onur" ismi koyulan bu dava geri cekilmemeliydi. Sahislar bu karari verirken taraftari dusunmeliydiki, bu surecte kendi takimlarina olumsuz sartlara ragmen sahip ciktilar.

Bu karari veren sahislar belliki bi yerle anlasmis, buda TFF'den baskasi olamaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

başkanın açıklamasını beklemekte fayda var

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

davadan feragat edildi ve CAS'a gidilen tüm davalarda ya UEFA kazanmış ya da karşı taraf feragat etmiş ve anlaşma yoluna gidilmiş.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sitede bugün sorun var o sebeple hızlı yazacağım.

Ali Koç bu dava bizim namus davamızdır DEMEDİ. Aksini iddaa ediyorsanız videosu varsa buyrun burada paylaşın.

Platini hangi hakla gelip Başbakan'la görüşüyor? TFF başkanı nasıl bizden Cas davamızı geri çekmemizi istiyor?

Bunlar konuşulmuyor ama çekilmesi konuşuluyor Sanki biz destek veriyormuşuz gibi yorumlar yapılıyor. Büyük Başkan çıkıp açıklayacak. O zaman anlayacağız her şeyi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Sitede bugün sorun var o sebeple hızlı yazacağım.

Ali Koç bu dava bizim namus davamızdır DEMEDİ. Aksini iddaa ediyorsanız videosu varsa buyrun burada paylaşın.

Platini hangi hakla gelip Başbakan'la görüşüyor? TFF başkanı nasıl bizden Cas davamızı geri çekmemizi istiyor?

Bunlar konuşulmuyor ama çekilmesi konuşuluyor Sanki biz destek veriyormuşuz gibi yorumlar yapılıyor. Büyük Başkan çıkıp açıklayacak. O zaman anlayacağız her şeyi.
    nihat ozdemir ve ali koc soledi bu dava bizim namus davamizdir diye.

Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç 27 şubat'ta "Cas davası bizim namuz meselemizdir." ve Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ise 23 Nisan'da "bu dava bizim onur meselemizdir." demişti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Nihat Özdemir'i bilmem ve sevmem ama Ali Koç bu dava bizim namusumuzdur dediyse ve üstüne dava çekildiyse bir daha yönetimde olacağını sanmıyorum.Bu beni oldukça üzer.

Ayrıca bir arkadaşın yazdığı gibi cas'taki davaların ya uefa lehine sonuçlandığı yada anlaşma yönüne gidildiği doğruysa bu çok çarpıcı bir durum bana kalırsa.

Cas davasında haklıydık tarafsız bakan herkes bunu görebilir.Çünkü şike yapmış dahi olsak o günki şartlarda turnuva dışına itilmemiz usulsüzceydi.

Son olarak bu işler basit işler değil, özellikle ülkemizde. Siyasetçiler var gücüyle sürece dahil oluyorken kapalı kapılar ardında yapılan anlaşmalar,lobiler en önemli şey haline geliyor. Son birkaç gün içerisinde olanları düşünelim;

-Sadri Şener "siyasetçilerimiz de biraz yanımızda olsa" diye açıklama yaptı
    -Ünal Aysal, cumhurbaşkanıyla görüşmek için köşke çıktı.
    -Zekeriya Öz apar topar TFF ile görüşme ihtiyacı hissetti,sonrasında Nihat Özdemir'i çağırmışlar diye duydum, o şekilde olmasa bile bu üçlü görüşmüş
    -Ve son olarak Cas davasının geri çekildiği,etik kurulu raporunda Fenerbahçe'nin de Aziz Yıldırım'ın da aklandığı haberi geldi.

Bunları düşündüğümüzde UEFA istediğini almış gibi duruyor.Çünkü özellikle Platini'yi ilerisi için bu dava çok zorluyordu. Fenerbahçe'de istediğini almış gibi duruyor çünkü 45 milyon euro'nun da TFF tarafından ödeneceği konuşulup duruyor.

Bu davayı geri çekmek benim kıt zekama göre yanlış bir karardır.İlk defa dik duruşumuzu kaybettik gibi geliyor bana. Başkan ne açıklama yaparsa yapsın da bu değişmeyecek.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Etik Kurulu Tamer Yelkovan'dan ifade almaya gerek duymamış.

Sebebi ne biliyor musunuz? Fenerbahçe kulübünün yaptığı bütün harcamalar belgeli ve usulüne uygunmuş da o yüzden. O zaman bu adamı aylardır yatıranlardan Fenerbahçe'lilerden başka şikayet edecek bir allah'ın kulu çıkmayacak mı!
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Etik Kurulu Tamer Yelkovan'dan ifade almaya gerek duymamış.

Sebebi ne biliyor musunuz? Fenerbahçe kulübünün yaptığı bütün harcamalar belgeli ve usulüne uygunmuş da o yüzden. O zaman bu adamı aylardır yatıranlardan Fenerbahçe'lilerden başka şikayet edecek bir allah'ın kulu çıkmayacak mı!
    ses etme boşver !

Etik kurulu FB sike yapti diyince tü kaka simdi sizin yaninizda olunca aouuvvv

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Etik kurulu FB sike yapti diyince tü kaka simdi sizin yaninizda olunca aouuvvv
    o etik kurulu raporunun nasıl hazırlandığını biliyor musun , hiç sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Savunma alınmadan oluşturulmuş bir hukuk metni tuvalet kağıdından farksızdır, bunu anlamak çok zor olmamalı!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zaten savcının şike/teşvikte kullanıldığını iddia ettiği paraların hepsinin faturaları ve makbuzları ortaya çıktı, mahkemeye sunuldu. Bunu ilk duruşmada yaptılar, orada davanın düşmesi gerekiyordu aslında.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Zaten savcının şike/teşvikte kullanıldığını iddia ettiği paraların hepsinin faturaları ve makbuzları ortaya çıktı, mahkemeye sunuldu. Bunu ilk duruşmada yaptılar, orada davanın düşmesi gerekiyordu aslında.
    Bu gerçekten bir şike davası olsaydı tabi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Davadan vazgeçmek demek "Fenerbahçe'nin şike yaptığını" kabul etmesi demek değildir ama "Şampiyonlar ligine alınmamasının doğru karar olduğunu" kabul etmesi demektir.

Resmi sitenin sol altında haberiniz olsun bölümü var. Oradan Mehmet Ali Aydınlar'la ilgili bazı şeyler paylaşmışlardı. Şimdi resmi siteden bir özür mesajı yayınlayacaklar mı?

Daha da önemlisi sırf bu konu yüzünden sürekli TFF ile çatıştılar. Mehmet Ali Aydınlar'ı koltuğundan edip Demirören gibi bulunmaz bir başkanı başa getirdiler.

Şimdi bu olay yazıklar olsun diyerek geçiştirilecek kadar ucuz değildir. Mesele işleri olduktan sonra değil olmadan önce görüp değerlendirmektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Etik kurulu raporunun hukuki bir değeri yokki!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Etik kurulu raporunun hukuki bir değeri yokki!
    Etik kurulu hukuki bir metindir, her hukuki metin bağlayıcı değildir. Etik Kurulunu Esnaf Odası hazırlanmıyor. Profesörlerin, Avukatların hazırladığı bir rapor. Burada bir mahkemeden elbette bahsetmiyoruz.

dipnot: ti'ye almak eyvallah lakin önce dil bilgisi kurallarını bilmek gerekir .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Fenerbahçe düşmanlığı gözlerinizi karartmış.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Etik Kurulunu itibarsızlaştırma başladı da geç kaldılar biraz iş işten geçti Hak Haklı olana verilecek, bunu kimse engelleyemez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sadri Şener hakkında sürpriz ve beklenmedik şeylerin çıkmasını bekliyorum ben nedense. Sanki başında büyük bir dert var gibi geliyor son zamanlardaki açıklamaları bana.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Rapor açıklandıktan sonra Sadri Şener kupa istemeye devam edecek mi acaba? Kupayı vermezlerse istifa ederim demişti, hiç sanmıyorum ama bakalım belki

Mesaj Yetkileri