1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Ayrıca denildi ki "lig tv para kaybeder o yüzden şike soruşturmasında fenerbahçe'yi düşürmezler." şimdi de ben diyorum ki eğer playoff'larda şampiyon değişirse Digiturk'un başı çok ağrır o yüzden şampiyon Galatasaray olsun istiyorlar. Maç sonunda Şansal Büyüka'yı izlediyseniz bunu sizde fark etmişsinizdir.Adam Galatasaray başkanından daha Galatasaray'lı gibiydi. Mesela 6-7 sefer farklı zamanlarda Galatasaray'ın stadında küfür olmuyor bir tek bu ülkede dedi. Üstelik daha 1 hafta önce Trabzonspor'la iç sahada tamamen sorunsuz bir maç oynamamıza rağmen. Unutmadan ilginçtir ki Galatasaray bizim maçtaki kötü tezahüratlardan ötürü PFDK'ya sevk edildi
    O zaman bi aksilik olmazsa şampiyonuz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    O zaman bi aksilik olmazsa şampiyonuz
    Fenerbahçe son haftaya herhangi bir sürpriz yaşarsa şampiyonsunuz Yoksa ben son hafta kazanıp sürpriz yapacağımızı düşünüyorum biliyorsun kritik son haftalarda kazandığımız görülmemiştir
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Fenerbahçe son haftaya herhangi bir sürpriz yaşarsa şampiyonsunuz Yoksa ben son hafta kazanıp sürpriz yapacağımızı düşünüyorum biliyorsun kritik son haftalarda kazandığımız görülmemiştir
    Senin dediğine göre Lig TV işini şansa bırakmaz. Son haftaya kalmadan Feneri hakem hatalarıyla durdurur ve sondan 2. haftada GS şampiyonluğunu ilan eder
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Senin dediğine göre Lig TV işini şansa bırakmaz. Son haftaya kalmadan Feneri hakem hatalarıyla durdurur ve sondan 2. haftada GS şampiyonluğunu ilan eder
    Lig Tv bunu kesinlikle istemez. Son haftaki Fenerbahçe - galatasaray maçından kazanacağı geliri düşünüyodur kesinlikle.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Mesaj Yetkileri