Ayrıca denildi ki "lig tv para kaybeder o yüzden şike soruşturmasında fenerbahçe'yi düşürmezler." şimdi de ben diyorum ki eğer playoff'larda şampiyon değişirse Digiturk'un başı çok ağrır o yüzden şampiyon Galatasaray olsun istiyorlar. Maç sonunda Şansal Büyüka'yı izlediyseniz bunu sizde fark etmişsinizdir.Adam Galatasaray başkanından daha Galatasaray'lı gibiydi. Mesela 6-7 sefer farklı zamanlarda Galatasaray'ın stadında küfür olmuyor bir tek bu ülkede dedi. Üstelik daha 1 hafta önce Trabzonspor'la iç sahada tamamen sorunsuz bir maç oynamamıza rağmen. Unutmadan ilginçtir ki Galatasaray bizim maçtaki kötü tezahüratlardan ötürü PFDK'ya sevk edildi
O zaman bi aksilik olmazsa şampiyonuz
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fenerbahçe son haftaya herhangi bir sürpriz yaşarsa şampiyonsunuz Yoksa ben son hafta kazanıp sürpriz yapacağımızı düşünüyorum biliyorsun kritik son haftalarda kazandığımız görülmemiştir
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Fenerbahçe son haftaya herhangi bir sürpriz yaşarsa şampiyonsunuz Yoksa ben son hafta kazanıp sürpriz yapacağımızı düşünüyorum biliyorsun kritik son haftalarda kazandığımız görülmemiştir
Senin dediğine göre Lig TV işini şansa bırakmaz. Son haftaya kalmadan Feneri hakem hatalarıyla durdurur ve sondan 2. haftada GS şampiyonluğunu ilan eder
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Senin dediğine göre Lig TV işini şansa bırakmaz. Son haftaya kalmadan Feneri hakem hatalarıyla durdurur ve sondan 2. haftada GS şampiyonluğunu ilan eder
Lig Tv bunu kesinlikle istemez. Son haftaki Fenerbahçe - galatasaray maçından kazanacağı geliri düşünüyodur kesinlikle.