1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Teknik heyet hafta boyunca planlar yapsın, stratejiler hazırlasın 1 hafta önceki itiraz kararını maça 1 gün kala değerlendir. Sonra efendim siz fenerliler hayal dünyasında yaşıyorsunuz dünya sizin çevrenizde dönüyor sanıyorsunuz derler, Yahu dünyanın dönmesine gerek yok, başımızdaki bela yeter. Fenerbahçe kötü gittiği zaman herşey durgundu sessiz sakindi ortam, ne zaman Fenerbahçe şampiyonluk adına yine söz sahibi oldu, kupada ilerledi sesler yine yükseldi. Emre'nin olup olmaması önemli değil ama 3 Temmuzdan beri başkoyduğumuz bu yola koyulan taşlardan 3-5 tanesi de rakibimize konsaydı, Dünyanın kaç bucak olduğunu o zaman görürdük.

Emre'nin küfür olayında eli edep yerinde dolaşıp dakikalarca konuşan Zokora, Kesin vaaz veriyordu aksi halde kimse bana bu olayda "neden Zokora'nın sorgulanmadığı"nın açıklamasını yapamaz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Teknik heyet hafta boyunca planlar yapsın, stratejiler hazırlasın 1 hafta önceki itiraz kararını maça 1 gün kala değerlendir. Sonra efendim siz fenerliler hayal dünyasında yaşıyorsunuz dünya sizin çevrenizde dönüyor sanıyorsunuz derler, Yahu dünyanın dönmesine gerek yok, başımızdaki bela yeter. Fenerbahçe kötü gittiği zaman herşey durgundu sessiz sakindi ortam, ne zaman Fenerbahçe şampiyonluk adına yine söz sahibi oldu, kupada ilerledi sesler yine yükseldi. Emre'nin olup olmaması önemli değil ama 3 Temmuzdan beri başkoyduğumuz bu yola koyulan taşlardan 3-5 tanesi de rakibimize konsaydı, Dünyanın kaç bucak olduğunu o zaman görürdük.

Emre'nin küfür olayında eli edep yerinde dolaşıp dakikalarca konuşan Zokora, Kesin vaaz veriyordu aksi halde kimse bana bu olayda "neden Zokora'nın sorgulanmadığı"nın açıklamasını yapamaz.
    Biri çıkar şimdi "İşte bu yüzden sizden bu kadar nefret ediliyor. Hayal dünyasında yaşıyorsunuz" falan der

Anlatamazsın, anlamazlar. Burak Yılmaz bugün mesela oynayacak mı? Sakat sanırım oynamayacak.

Culio
    Stancu
    Necati
    Yiğit
    ve şimdi Burak.

Ben bunlara bakıp laf atmıyorum. Yani böyle oldu siz yaptınız bunu demiyorum. Bize bunların sadece biri oldu. Emmanuel Emenike. Adam 3 gün içerde kaldı. Para sayma görüntüleri var dediler yalan çıktı. Adamın sakat raporu var

Ama hayır. Fenerbahçe ise araştıracaksın. En derine ineceksin. Çünkü Fenerbahçe en nefret edilen kulüp. Başkanları tüm kirli işleri yöneten adam. Futbolcuları futbolcu değil mafya. Yersen tabii

Mesaj Yetkileri