Originally Posted by
DisCo
Lafınızın arkasında tek yumruk olmanızı bekliyorum.
Ben şu olduğunda bunu yaparım diyorsam olduğunda yaparım. Zaten bunu demediğim sürece kimse bana hak iddia edemez.
Fenerbahçe yönetimi ne yapsa bağrıma basarım demişsem ne olsa basarım. Bu bu olunca gerçek tepkiyi Fenerbahçe taraftarı koyar dedikten sonra bir bahane bulursam eleştirilirim. İş Fenerbahçe davası olduğu için hemen tepki geliyor ama normal şartlarda doğru söylediğim çok açıktır.
İnsan bir konuda fikrini söyledikten sonra o fikrin arkasında durur. Hadi yalan söylüyorsun, sana yanlış öğretmişler de ve bana doğrusunu öğret ki yarın başka ortamda kötü duruma düşmeyeyim. Ama malesef doğru bir şeyden bahsediyorum.
Kimin lafının arkasında? Benim lafım farklı, bir başkasınınki farklı. Ayrıca açıklama yapılmasını bekliyor birçok taraftar. Açıklamayı beklemeden yönetime tepki gösterenler de var. Anlamadığım bütün Galatasaraylılar ya da diğer takım taraftarları aynı şeyi mi düşünüyor? Tek yumruk musunuz? Milyonlarca kişi aynı şeyi düşünüp, aynı anda uyguluyor mu?
Ben yazıklar olsun derim, Serkan demez. Ben sorgusuz sualsiz tepki gösteririm, küfrederim; Serkan etmez. Kişinin bakış açısıyla, düşünce yapısıyla farklılık gösterir bunlar.
Hayır bu konu neden bu kadar kasıldı onu da anlamış değilim.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...