Sayfa 288 / 483 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon
8,611 ile 8,640 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ben şimdi birşey yazıcam da bana kızacak fenerliler.

fenerbahçe başkanı ve yönetimi taraftarı bu süreçte resmen kullanıyor. hani savaşta önce gönderelim de ölürlerse de düşmanı yıpratırar diye zırhı olmayan,silahı zayıf ve at üzerinde olmayan piyadeler olurya,olar gibi görmeye başladım taraftarı. başkan ya da yönetim şuraya koşun diyor taraftar "hurraaaa" diyip oraya gidiyor. sonra başkan ya da yönetim diyorki o taraf yanlışmış, bu yana koşun , taraftar tekrardan "hurrraaa" tabi bunu yaptırırken para pul ya da ödül vermiyor kimse. verilen tek şey daha dogrusu kullanılan tek şey taraftarın fenerbahçe sevgisi ve renklere olan aşkı...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Fenerbahçe yönetimi ne yaptıysa kulubün menfaati için yaptı! Bu cümle gayet basit.
    Fenerbahçe kulübü kulübün menfaati için şike yaptığını itiraf etse de bu söylediklerin geçerli olacak o zaman

Her şart ve koşulda arkasında durmanıza anlam veremiyorum. İnanmak başkadır ama körü körüne arkasında durmak başkadır.

Dersin ki ben inanıyorum böyle olacağına farklıdır, ama yok kesinlikle böyle her şartta arkasındayız diye o zaman da sonuç ortada.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ben şimdi birşey yazıcam da bana kızacak fenerliler.

fenerbahçe başkanı ve yönetimi taraftarı bu süreçte resmen kullanıyor. hani savaşta önce gönderelim de ölürlerse de düşmanı yıpratırar diye zırhı olmayan,silahı zayıf ve at üzerinde olmayan piyadeler olurya,olar gibi görmeye başladım taraftarı. başkan ya da yönetim şuraya koşun diyor taraftar "hurraaaa" diyip oraya gidiyor. sonra başkan ya da yönetim diyorki o taraf yanlışmış, bu yana koşun , taraftar tekrardan "hurrraaa" tabi bunu yaptırırken para pul ya da ödül vermiyor kimse. verilen tek şey daha dogrusu kullanılan tek şey taraftarın fenerbahçe sevgisi ve renklere olan aşkı...
    Haydi Fenerbahçe'liler gidelim yönetimi kılıç&kalkan Kuşanıp darbe ile devirelim" gazı vol.1

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Lafınızın arkasında tek yumruk olmanızı bekliyorum.

Ben şu olduğunda bunu yaparım diyorsam olduğunda yaparım. Zaten bunu demediğim sürece kimse bana hak iddia edemez.

Fenerbahçe yönetimi ne yapsa bağrıma basarım demişsem ne olsa basarım. Bu bu olunca gerçek tepkiyi Fenerbahçe taraftarı koyar dedikten sonra bir bahane bulursam eleştirilirim. İş Fenerbahçe davası olduğu için hemen tepki geliyor ama normal şartlarda doğru söylediğim çok açıktır.

İnsan bir konuda fikrini söyledikten sonra o fikrin arkasında durur. Hadi yalan söylüyorsun, sana yanlış öğretmişler de ve bana doğrusunu öğret ki yarın başka ortamda kötü duruma düşmeyeyim. Ama malesef doğru bir şeyden bahsediyorum.
    Kimin lafının arkasında? Benim lafım farklı, bir başkasınınki farklı. Ayrıca açıklama yapılmasını bekliyor birçok taraftar. Açıklamayı beklemeden yönetime tepki gösterenler de var. Anlamadığım bütün Galatasaraylılar ya da diğer takım taraftarları aynı şeyi mi düşünüyor? Tek yumruk musunuz? Milyonlarca kişi aynı şeyi düşünüp, aynı anda uyguluyor mu?

Ben yazıklar olsun derim, Serkan demez. Ben sorgusuz sualsiz tepki gösteririm, küfrederim; Serkan etmez. Kişinin bakış açısıyla, düşünce yapısıyla farklılık gösterir bunlar.

Hayır bu konu neden bu kadar kasıldı onu da anlamış değilim.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Fenerbahçe kulübü kulübün menfaati için şike yaptığını itiraf etse de bu söylediklerin geçerli olacak o zaman

Her şart ve koşulda arkasında durmanıza anlam veremiyorum. İnanmak başkadır ama körü körüne arkasında durmak başkadır.

Dersin ki ben inanıyorum böyle olacağına farklıdır, ama yok kesinlikle böyle her şartta arkasındayız diye o zaman da sonuç ortada.
    Bir spor kulubü şike yaptığını itiraf edecek ve bu kulup için menfaatine olacak. Baştan ağır mantık hatası var ben mesajın kalan kısmını nasıl okuyayım

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bir spor kulubü şike yaptığını itiraf edecek ve bu kulup için menfaatine olacak. Baştan ağır mantık hatası var ben mesajın kalan kısmını nasıl okuyayım
    Hadi bu sana ağır geldi, derse ki kulüp menfaatleri için Futbol branşını kapatmamız gerekiyor yoksa batıyoruz diye, bunu da normal sakinlikte mi karşılarsın ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Haydi Fenerbahçe'liler gidelim yönetimi kılıç&kalkan Kuşanıp darbe ile devirelim" gazı vol.1
    İlk günden beri, Fenerbahçe ha şimdi dağılacak, şimdi bitti, ha gitti, ha gidiyor diye bekleyenler, birlikteliği, camianın inanılmaz bütünleşmesini, tüm bu süreçte en fazla maç hasılatı, Fenerium'da rekor ciroları sağlaması, takıma her şartta sahip çıkması, sürekli onlara inanması, o bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı.

O nedenle bu şekilde düşünmelerini normal karşılıyorum, hele kazanmaya devam edersek daha da farklı çevrelerden ne yorumlar gelecek. Alıştık.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İlk günden beri, Fenerbahçe ha şimdi dağılacak, şimdi bitti, ha gitti, ha gidiyor diye bekleyenler, birlikteliği, camianın inanılmaz bütünleşmesini, tüm bu süreçte en fazla maç hasılatı, Fenerium'da rekor ciroları sağlaması, takıma her şartta sahip çıkması, sürekli onlara inanması, o bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı.

O nedenle bu şekilde düşünmelerini normal karşılıyorum, hele kazanmaya devam edersek daha da farklı çevrelerden ne yorumlar gelecek. Alıştık.
    Çok açık ve net söylüyorum. Bağdat Caddesinde veya Taksim Meydanında 10 Fenerbahçeli hmmm fazla oldu haydi 5 Fenerbahçeli forma bayrak kuşansın çıksın "yönetim bizi rezil ettin, istifa, Aziz Yıldırım istifa" dese hemen hepsi rahatlayacak, rahat uyku çekecekler. Ama bunu göremedikleri için böyle nifaklar peşindeler

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe yönetimi ne yaptıysa kulubün menfaati için yaptı! Bu cümle gayet basit.
    Bir açıklama gelmediğini biliyoruz. Şayet senin bu konuda edinmiş olduğun bazı bilgiler olabilir. Bu menfaatin ne olduğunu açıklarsan bizde öğreniriz.

Dediğim gibi bir açıklama gelmeden menfaat var diyorsan bu gözleri kapalı bağlılıktır.

Tekrarlıyorum ister gözün açık ister gözün kapalı istediğine inanabilir ve destekleyebilirsin. Senin özgür kişiliğine müdahale etmek benim haddime değildir. Belki de benim gözüm kapalıdır.

Ben ne zaman seni eleştirme hakkına sahip olurum onu söyleyeyim; ben bu davayı boşuna açtılar çünkü geri çekecekler dediğimde sen (örnekleme manasında söylüyorum, dememiş olabilirsin) bu dava ile hakkımızı göstereceğiz, bu dava sonuçlanınca görüşeceğiz, para umrumda değil yeter ki bu davayı alalım ve günlerini gösterelim, yönetim bu davayı çektiğinde tepkiyi ben koyarım dersen benim seni eleştirme hakkım doğar.

Bu noktayı iyi değerlendirmek lazım. Yoksa sen desteklersin, muhalefet olursun, olmazsın bunlarda değilim.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Serkan kulübe sahip çıkın,forma alın.maça gidindestek verin. ama kişiler üzerinden bu kadar at gözlüğü takarcasına "yönetim yaptıysa dogrudur" diyen taraftarlara sözüm. yani iş "şike yaptıysa bile yönetmn vardır bir bildiği" cümlesine gidiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Ben bu sözlerine hiç mi ama hiç katılmıyorum.

Fenerbahçe'Nin dağılması umrumda bile değil. Birlikteliğinize de inanmıyorum. Camianızda da hiçbir bütünlük göremiyorum. Maç hasılatında her zaman zaten F.Bahçe üstündü.

Siz alışmaya devam edin biz de sizin bu tavırlarınıza alıştık.

Her şartta üste çıkıp haklılığınızı savunuyorsunuz. Benim için şike davası hiçbirşey ifade etmiyor. F.Bahçe suçlu veya suçsuz olsun şuanki durumdan hiçbir fark olmayacak. Bu ülkede neler olurken bu davanın sonucunun hiçbir önemi yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lafınızın arkasında tek yumruk olmanızı bekliyorum.

Ben şu olduğunda bunu yaparım diyorsam olduğunda yaparım. Zaten bunu demediğim sürece kimse bana hak iddia edemez.

Fenerbahçe yönetimi ne yapsa bağrıma basarım demişsem ne olsa basarım. Bu bu olunca gerçek tepkiyi Fenerbahçe taraftarı koyar dedikten sonra bir bahane bulursam eleştirilirim. İş Fenerbahçe davası olduğu için hemen tepki geliyor ama normal şartlarda doğru söylediğim çok açıktır.

İnsan bir konuda fikrini söyledikten sonra o fikrin arkasında durur. Hadi yalan söylüyorsun, sana yanlış öğretmişler de ve bana doğrusunu öğret ki yarın başka ortamda kötü duruma düşmeyeyim.
    Sen bence bazı şeyleri anlayamamışsın. Aziz Yıldırım'ı herkes savunuyor burada ama eğer gerçekten suçluysa ve GERÇEK delillerle bu kanıtlarsa Aziz Yıldırım hain olur bu kulüpte. Kimse çıkıp savunmaz.

Cas davası yönetim tarafından çekilmişse yazıklar olsun dedim. Evet yazıklar olsun. Ama işin içinde Fenerbahçe'nin menfaatleri varsa ve onlar bunu düşünerek yaptılarsa ne diyebiliriz ki?

Bu kararı alanlar yarın çıkıp; "45 Milyon $ tazminat aldık" derse ben bu adama hala nasıl kızarım? Cas davasının amacının %70'i maddi zaten. Onada ulaşmış olacağız işte. Ne yani Cas davasında Platini'ye idam cezası falan mı verilmesini bekliyorsunuz?

Ama eğer ortada tazminat falan yoksa ve sırf gelen baskılardan çekildiyse o zaman zaten savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyledim. Kimsede çıkıp desteklemez açıklama gelmezse. Herkes açıklamayı bekliyor zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bir açıklama gelmediğini biliyoruz. Şayet senin bu konuda edinmiş olduğun bazı bilgiler olabilir. Bu menfaatin ne olduğunu açıklarsan bizde öğreniriz.

Dediğim gibi bir açıklama gelmeden menfaat var diyorsan bu gözleri kapalı bağlılıktır.

Tekrarlıyorum ister gözün açık ister gözün kapalı istediğine inanabilir ve destekleyebilirsin. Senin özgür kişiliğine müdahale etmek benim haddime değildir. Belki de benim gözüm kapalıdır.

Ben ne zaman seni eleştirme hakkına sahip olurum onu söyleyeyim; ben bu davayı boşuna açtılar çünkü geri çekecekler dediğimde sen (örnekleme manasında söylüyorum, dememiş olabilirsin) bu dava ile hakkımızı göstereceğiz, bu dava sonuçlanınca görüşeceğiz, para umrumda değil yeter ki bu davayı alalım ve günlerini gösterelim, yönetim bu davayı çektiğinde tepkiyi ben koyarım dersen benim seni eleştirme hakkım doğar.

Bu noktayı iyi değerlendirmek lazım. Yoksa sen desteklersin, muhalefet olursun, olmazsın bunlarda değilim.
    Quote Originally Posted by nannar View Post
    Serkan kulübe sahip çıkın,forma alın.maça gidindestek verin. ama kişiler üzerinden bu kadar at gözlüğü takarcasına "yönetim yaptıysa dogrudur" diyen taraftarlara sözüm. yani iş "şike yaptıysa bile yönetmn vardır bir bildiği" cümlesine gidiyor

Benim dediğim çok açık. Fenerbahçe Yönetimi 3 Temmuz'dan beri milyon dolarlık şirketletini bir yana bıraktılar, 24 saat kendilerini bu işe adadılar. Onlar bu süreçte hükümet, UEFA, TFF ile sürekli iletişim halindeler, sürekli bir masa etrafında istişare ediyorlar. Benim güvencem sadece ama sadece budur. Ben ne kadar Fenerbahçe'mi düşünüyorsam en az onlar da o kadar düşünüyordur. Ben buna inanıyorum AMA CAS çekildiğinden beri söylüyorum bu sürecin takibindeyiz bu da bilinsin diyorum. Şimdi ne sakınca var bunda ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Sen bence bazı şeyleri anlayamamışsın. Aziz Yıldırım'ı herkes savunuyor burada ama eğer gerçekten suçluysa ve GERÇEK delillerle bu kanıtlarsa Aziz Yıldırım hain olur bu kulüpte. Kimse çıkıp savunmaz.

Cas davası yönetim tarafından çekilmişse yazıklar olsun dedim. Evet yazıklar olsun. Ama işin içinde Fenerbahçe'nin menfaatleri varsa ve onlar bunu düşünerek yaptılarsa ne diyebiliriz ki?

Bu kararı alanlar yarın çıkıp; "45 Milyon $ tazminat aldık" derse ben bu adama hala nasıl kızarım? Cas davasının amacının %70'i maddi zaten. Onada ulaşmış olacağız işte. Ne yani Cas davasında Platini'ye idam cezası falan mı verilmesini bekliyorsunuz?

Ama eğer ortada tazminat falan yoksa ve sırf gelen baskılardan çekildiyse o zaman zaten savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyledim. Kimsede çıkıp desteklemez açıklama gelmezse. Herkes açıklamayı bekliyor zaten.
    Kusura bakma ama sen bunları söyledikten sonra benim aklıma gelen tek şey F.Bahçe kulübü maddi menfaatleri için kendi adının temize çıkmasına gerek duymadı yorumu yaparım.

Bu da gayet doğal hakkım çünkü sen diyorsun bu davanın %70'i maddi amaçlı yani para olsun yeter. Para için kulübünün ismini satar mısın ?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Bu ülkede neler olurken bu davanın sonucunun hiçbir önemi yok.
    bu davanın sonucu doğrudan 20 milyon insanı etkilicek

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

.
    Ali KOÇ "Davamızın amacı para değil. O ikinci planda" dedi. Yani amaç para değil,itibarımızı kurtaracağız dendi.

Yahu yönetim taraftarı sokakta futbol tartışmalarında güçsüz duruma düşürdü resmen. Ne deseniz çürütülür bu aralar. Yönetim açıklama yapana kadar fazla yorum yapmamak lazım o yüzden

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bireysel yorumlar üzerinden 25 milyon çıkarsama yaptığınız sürece yarattığınız suni gündemde oyalanmaya devam ediceksiniz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    bu davanın sonucu doğrudan 20 milyon insanı etkilicek
    Bu davanın sonucuna göre 20 milyon insan işe mi girecek ? Gelir kapısı mı açılacak ? 20 Milyon konut mu verilecek ?

Ne etkisi olacak insanlara ?

Şikeci yaftasına gelirsek, diyenler yine diyecek değiştiremezsiniz hiçbir şekilde.
    Şike olduğu açıklanırsa da ona da yine kılıf bulanlar olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İşin içinde zaten Fenerbahçe'nin menfaati olduğu bellidir.

1- Bahsettiğin gibi tazminat alınmıştır.
    2- Fenerbahçe'nin davayı kaybedeceği anlaşılmış ve daha büyük belalar almamak adına geri çekilmiştir.

1'e Fenerbahçe'nin menfaati, 2'ye Fenerbahçe'nin zararı diyemeyiz. Yönetim yaptığı hatadan dönmüştür çünkü Fenerbahçe'nin menfaati ön plandadır deriz.

Benim kızdığım ve sizlerle paylaştığım nokta müthiş bir gaz verildi ve sonra dava geri çekildi. Ortamın sıcaklığını artırmak sonrada geri çektik demek bu kadar basit olmamalıdır.

Hele bir açıklama gelsin diyoruz ama gelmeden yapılanı savunuyoruz. Bende haliyle eleştiriyorum. Bu dava geri çekilsin biz tepki koyarız dendi ve şimdi savunuluyor, eleştiriyorum.

Bu yarın seninle dışarı gelecem deyip gelmemekle aynı bir durumdur. Gelecem deyip gelmezsen eleştiririm.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ben dedim; Aziz Başkan çekmeyin dediği halde çektilerse yazıklar olsun o çekenlere. ben bunu dedim, hala savunuyorum. bu süreçte başkanın yapma dediğini yapmayacaksın. fazla sert olmak istemiyorum, gerekli açıklamaya göre tepkimiz artar, azalır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kusura bakma ama sen bunları söyledikten sonra benim aklıma gelen tek şey F.Bahçe kulübü maddi menfaatleri için kendi adının temize çıkmasına gerek duymadı yorumu yaparım.

Bu da gayet doğal hakkım çünkü sen diyorsun bu davanın %70'i maddi amaçlı yani para olsun yeter. Para için kulübünün ismini satar mısın ?
    Bilgi: Para için stad ismini satmayan 3 büyükler arasındaki tek kulüp Fenerbahçe'dir.

Kazanamayacağımız bir dava için neden bize 45 M $ hibe etsinler? Demekki korkuyorlar. Bir şeyler çıkacağını biliyorlar. O sebeple gelip Başbakan ile görüşüyor UEFA başkanı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    ben dedim; Aziz Başkan çekmeyin dediği halde çektilerse yazıklar olsun o çekenlere. ben bunu dedim, hala savunuyorum. bu süreçte başkanın yapma dediğini yapmayacaksın. fazla sert olmak istemiyorum, gerekli açıklamaya göre tepkimiz artar, azalır.
    Fenerbahçe yönetimi resmi siteden bu konu hakkında açıklama yapmıştı Muhammed, Aziz Yıldırım'ın bu kararla hiçbir alakası yoktur diye.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe Taraftarı da eleştirilmez değildir, elbette eleştirilebilir Ancak bir kaos algısı yaratmak niye ben onu anlamıyorum. Sürekli tahril dalgası çıkarmak, birbirine düşürmek gayreti nedendir. Ben Bekq nickli arkadaşa Emre, Aykut Kocaman konuları dahil olmak üzere birçok konuda katılmıyorum. Olabilir ama 3 Temmuz operasyonuna aynı yerden bakıyoruz. En azından bunu biliyorum. Bu değişmeyecek bir gerçektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bu sözlerine hiç mi ama hiç katılmıyorum.

Fenerbahçe'Nin dağılması umrumda bile değil. Birlikteliğinize de inanmıyorum. Camianızda da hiçbir bütünlük göremiyorum. Maç hasılatında her zaman zaten F.Bahçe üstündü.

Siz alışmaya devam edin biz de sizin bu tavırlarınıza alıştık.

Her şartta üste çıkıp haklılığınızı savunuyorsunuz. Benim için şike davası hiçbirşey ifade etmiyor. F.Bahçe suçlu veya suçsuz olsun şuanki durumdan hiçbir fark olmayacak. Bu ülkede neler olurken bu davanın sonucunun hiçbir önemi yok.
    Taraftar Kart + Kombine + Yürüyüşler (topuk yaylası vs.) + Fenerium Satışları

Gidip Mehmet Berk'i mi vuralım? MAA'yı mı devirelim? Daha ne yapalım yani?

İlk formalar çıktı. Fenerium'a almaya gittim. Genelde ilk çıktığı gün alırım formayı. Gittiğimde 2 adam vardı. Biri işte denedi falan formayı. Sonra üstüne olunca tamam bundan alıyorum birde çubuklusundan aynı beden 1 tane daha istiyorum dedi. Sonra adam dediki: "3 Temmuz kulüp maddi kayıp yaşadı falan dediler bende 2 forma alıyorum".

Anlayamazsın bir Beşiktaş'lı olarak. Anlamanı beklemem. 3 Temmuz günü olan olaylar tatilimi zehir etti. Anlamazsın sen. Bilemezsin. Sonra dersin öyle ne yaptınız siz diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bilgi: Para için stad ismini satmayan 3 büyükler arasındaki tek kulüp Fenerbahçe'dir.

Kazanamayacağımız bir dava için neden bize 45 M $ hibe etsinler? Demekki korkuyorlar. Bir şeyler çıkacağını biliyorlar. O sebeple gelip Başbakan ile görüşüyor UEFA başkanı.
    Hmm o zaman 45 Milyon Dolar karşılığında sizin takımınızı satın alabiliriz, adını değiştirebiliriz, renklerinizle oynarız. Herşeyiniz para demek ki öyle mi ?

Daha sonrasında tüm taraftarları kapsayamaz bu düşünceler denir...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hmm o zaman 45 Milyon Dolar karşılığında sizin takımınızı satın alabiliriz, adını değiştirebiliriz, renklerinizle oynarız. Herşeyiniz para demek ki öyle mi ?

O mesajdan bu sonucu çıkardın ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu lafımdan bunu mu çıkardın?

Ne yapsınlar yani? Söyler misin Cas davasının senin için amacı nedir? Platini'yi asmalarını falan mı bekliyorsun?

Biz davayı Platini Türkiye'ye gelip Başbakan ile görüştüğü gün kazandık. Üstüne tazminat aldığımız anda olay biter.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Taraftar Kart + Kombine + Yürüyüşler (topuk yaylası vs.) + Fenerium Satışları

Gidip Mehmet Berk'i mi vuralım? MAA'yı mı devirelim? Daha ne yapalım yani?

İlk formalar çıktı. Fenerium'a almaya gittim. Genelde ilk çıktığı gün alırım formayı. Gittiğimde 2 adam vardı. Biri işte denedi falan formayı. Sonra üstüne olunca tamam bundan alıyorum birde çubuklusundan aynı beden 1 tane daha istiyorum dedi. Sonra adam dediki: "3 Temmuz kulüp maddi kayıp yaşadı falan dediler bende 2 forma alıyorum".

Anlayamazsın bir Beşiktaş'lı olarak. Anlamanı beklemem. 3 Temmuz günü olan olaylar tatilimi zehir etti. Anlamazsın sen. Bilemezsin. Sonra dersin öyle ne yaptınız siz diye.
    Kusura bakma da aynı olaylar Beşiktaş içine de çekildi Giresunspor içine de. İki taraftan da olayı anlayabiliyorum ancak hiçbir zaman körü körüne savunmadım hiçbirşeyi.

İlk önce ben eleştirdim eğer böyle birşey varsa yazıklar olsun, beni inandıramazlar diye. Kim varsa anında ilişkisi kesilsin diye. Ancak ben sizden böyle birşey göremiyorum.

Kaç ay olduğunu unuttuğum başkanınız içeride yatarken onun arkasındasınız ve asla aklınızda bir gram şüphe yok. Bu kadar eminsiniz. Bana birşey demek düşmez bu konu hakkında herkes özgürdür.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Aziz başkanı falan aşan bir konu haline gelmiştir bence bu dava çekme işi. Başbakan müdahale etmiştir bence. Senaryo yazılmıştır sonra.Sen bunu diyeceksin, sonra sen bunu yapacaksın gibisinden.Ama Fenerbahçe'yi en az zararla işin dışına alırken türk futbolunun da zarar görmemesi sanırım. Dediğim gibi aslında bu CAS davası sadece para ile ilgili değil dedi yönetim.Hatta para ikinci planda dedi.Baskı gelmese Fb davayı çekmezdi.Çekmezseniz bu sonuçlar ortaya çıkar diye korkuttular ve çekmek zorunda kaldı bence.Sonuçta yönetim kurulu iş adamlarından oluşuyor ve iş adamları iktidarla karşı karşıya kalmak istemez.bu da gayet doğal. buraya kadar bir sorun yok ama işte eleştirdiğimiz nokta taraftarın gaza gelip bir yöne koşarken birileri durdu diye durup artık koşmaya gerek yok demesi. inşallah süreç sonunda türk futbolu daha sağlam bir şekilde tekrar ayaklanır. yoksa bu süreçte artık herşey saçma sapan bir hal aldı. yorumlarla falan çözülecek bir durum yok. rüzgar nerden esse taraftar o yöne gitmeye başladı. fırtına dursa da taraftarar da bir dinlense artık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sayın Fenerbahçeli olmayanlar,

UEFA başkanı , UEFA tarihinde hangi tarihte bir siyasi hükümetle görüşmüştür, başkente giderek. Siz bunun cevabını verebilir misiniz. Ve neden? Platini'nin gollerini konuşmak için değildir herhalde.

Mesaj Yetkileri